slm kızlar,gün geçmiyor ki eşim yeni vukuatlarla karşıma gelmesin.şimdi benim eşim Antakya da,ben izmirdeyim.onun birkaç işi vardı orda halledip dönecekti.sonra bunlar Suriyelilerden keçi almışlar ucuza.satmak için.keçiler de çalıntı çıkmış.eşimin de önceden suçu vardı ve 5yıl içinde başka bir suç işlememesi gerekiyordu.işte keçiler çalıntı çıkınca bir de hırsız damgası vuruldu.ikinci suçtan ötürü yakalanırsa hapse girecek.kuçuk bir bebeğim var,11aylık.bu Bi ara muavinlik te yapıyordu.güya tabii.guys diyorum çünkü saç sakal bırakmıştı.Allah aşkına kızlar hiç saç sakallı muavin olur mu?güya bir kadın otobüste konuşuyormuş o da kulak misafiri olmuş. Kadın demiş ki yanındakine 'bu çocuğu vermem lazım bu da kız olucak istemezler çocuğu birine vermem lazım.'bizimki de gelmiş diyor ki 'bu çocuğu biz alalım mı?'ben de dedim ki saçmalama çocuğumuz var zaten bizim.hem Allah şükür çocuğumuz oluyor ne gerek var.Allah ım olmayana versin.arkadaşlar kafam çok karışık anlayacağınız.yani kadın ne diye durup dururken otobüste bu muhabbetleri yapsın.ya kadın o tür bir kadınsa?ya eşim onunla bir ilişkide bulunduysa?otobüste çalıştığı ne malum?kızlar siz ne diyorsunuz bu duruma?sizce normal mi bu durum?ben mi abartıyorum durumları?