• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce de bir gariplik yok mu

Ne hikmetse hep ilk sayfadaki konu son sayfalarda değişir
Yeter ki 'haklısın' densin ise amaç diyelim tamam sen haklısın
Kocan da haklı
Bi suçlu baban

onu bırak kapkaç saldırısına uğramışım....bacağım berbat...doğudayım.ailemi çağırdım.24 saatlikyola yenialışveriş yaptığı sebzeleri de getirmiş, birçuval sebze...inanmazsınız....gözlerime inanamadım.neymiş ziyan olmasınmış....24 saat yol gitti o sebzeler.doğalmı,istanbuldan sebze getirdi babam

bence ölçülür, ben doğuda kapkaçsaldırısına uğradım, tümparam gitti, babam geldi, ondan para istedim doğal olarak.hiç paramyoktu, ayağım da kötüydü, başkaları paraya ihtiyacın var mı dedi yok dedim, onlardan ödünç para almadım, babmdan istedim,babam o kadar paraya tapıyordu ki anneme dediki bu neden para istiyo parası yokmuymuş
şok oldum, benim bacağımşişmiş, 1 hafta raporum var, babam nedne para istiyo derdinde, bir de evlen artık, düş yakamdan dedi.e ben senin yakanda değilim, paramı kazanıp yiyorumdedim, neymiş hala o geliyomuş başıma bişi geldiğinde
annem dediki bu kızı artık yalnız bırakmayalım, başına bişi gelicekkorkuyorum...ben burada yaşayamam dedi.ben o zaman en doğudaydım
Eeee tamam o zaman hala neden bu adamdan bir şey istiyorsun hep aynı muamele ile karşılaşmışsın.
İsteme artık ondan bir şey. Her seferinde hayal kırıklığına uğramak hoşuna mı gidiyor?

onu bırak kapkaç saldırısına uğramışım....bacağım berbat...doğudayım.ailemi çağırdım.24 saatlikyola yenialışveriş yaptığı sebzeleri de getirmiş, birçuval sebze...inanmazsınız....gözlerime inanamadım.neymiş ziyan olmasınmış....24 saat yol gitti o sebzeler.doğalmı,istanbuldan sebze getirdi babam
Bence sen git bir psikoloğa anlat boşalt içini. İhtiyacın var belli ki.
Her konunda babanı şikayet ediyorsun.
Normal değil haklısın fakat bu yaştan sonra bu adam değişmez bunu kabullen.

Ne var ki bunda şimdi. Siz sevmediğiniz için bunu bile sorun etmişsiniz. Çoğu yaşlı insan zaten yapar bunu. Millet köylerinden sebze meyve getiriyor nesi garip bunun anlamadım.

Babamı sevmediğimi itiraf ettim kendime demişsiniz. O zaman bir şey beklemeyeceksiniz.

Bi babamın paragözlülüğü yoktu diyosun
Bi cimri olduğunu vurgulayan anılarına geçiş yapıyosun
Kpss den girdik, din değişmeden çıktık ta
Kocanla ilgili tek kelimen yok babana verip veriştiriyosun
Hadi baban da kötü diyelim sen iyi bi anne ol, eskiye saplanıp kalmaktansa yeni bişeyler yap

olay ne biliyormusun ben kız çocuğuydum, babalar oğullarını evden kovar, çalış, boşa mı okuttum, evde işsiz otutursan huzur vermem der sanırdım.değilmiş.ayrıca babam beni evlendirmedi, ben kocaya kaçtım, o da tebrik etti. artık başımda değilsin dedi...bu yani olan.ezelden beridir de babamı sevmedim, 15 yaşında itiraf ettim kendime, ben babamı sevmiyorum dedim, çünkü çok baskıcıydı, beni adam yerine koymazdı,konuşturmazdı, dverdi, aşağılardı vs ama paragözlüğü yoktu.şimdi bu fikirlerinden sonra babamı hiç sevmiyorum

şöyle bakalım olaya,
madem babanızı sevmiyorsunuz neden hala bir şeyler beklemeye alamayınca da hırslanmaya devam ediyorsunuz? ne kadar az beklentiye girerseniz o kadar az kırılırsınız.
baba huysuz belki, cimri de olabilir ancak nihayetinde baskıya -sizin tabirinizle kocaya kaçarak- cevap vermişsiniz. Bu olay normal baba-kız ilişkisini dahi sarsabilecek bir şey. Bunu çözme yolunda adımlar atılabilir karşılıklı ya da mevzunun üzeri tamamen kapatılır, geçmiş unutulur vs vs.

babanızı düşünmeyi bırakın
kpss'yi bırakın
geçmişe hırslanmayı da bırakın
sizin en kısa sürede psikolojinizi tamir etmeye ihtiyacınız var. siz düzelirseniz her şey düzelecek.

benim ailemde de bu tarz şeyler olur. erkek çocukları kayırmaca, zaman zaman kız çocuğuna baskı, beklentiyi yüksek tutma ve daha neler neler. sonuç olarak, bir iki gün kafaya takıp dertleşip boşalıyoruz sonra hayat devam ediyor.

Bence sen git bir psikoloğa anlat boşalt içini. İhtiyacın var belli ki.
Her konunda babanı şikayet ediyorsun.
Normal değil haklısın fakat bu yaştan sonra bu adam değişmez bunu kabullen.
burada sürekli babamı savunuorlar daben de soruyorumnormalmidiye

bence baban biraz da eşinle olanlar yüzünden tepkili sanki bazı şeyleri anlatmıyorsun gibi geldi

Git eşin baksın derim ben olsam; belki babam demez ama ben derim

önce tedavi ol; yaşın çok geç vs değil ama 5 aylık bebeği annene baktırıp günde 10 saat KPSS çalışmak bana ütopik geldi

35 yaşındayım; çalışıyorum; çocuğum var; KPSS çalışmak için kursa yazıldım vs vs bunlar yapılır ama kendi sorumluluklarını başkasına yıkmadan

5 aylık bebeğimizi biz de bırakıp işe gittik ama sanki sen biraz da bebek sorumluluğundan kaçma havası hissettirdin bana

Ders çalışırsın ama bebekten kalan zamanda çalışırsın; gidersin eşinle, yeni çevre, zaten kimseyi tanımazsın; bebekten bulduğun her dakikada da çalışırsın; baban bahaneler ile eşinden ayrı kalmamanı sağlamaya çalışıyor gibi geldiii

şöyle bakalım olaya,
madem babanızı sevmiyorsunuz neden hala bir şeyler beklemeye alamayınca da hırslanmaya devam ediyorsunuz? ne kadar az beklentiye girerseniz o kadar az kırılırsınız.
baba huysuz belki, cimri de olabilir ancak nihayetinde baskıya -sizin tabirinizle kocaya kaçarak- cevap vermişsiniz. Bu olay normal baba-kız ilişkisini dahi sarsabilecek bir şey. Bunu çözme yolunda adımlar atılabilir karşılıklı ya da mevzunun üzeri tamamen kapatılır, geçmiş unutulur vs vs.

babanızı düşünmeyi bırakın
kpss'yi bırakın
geçmişe hırslanmayı da bırakın
sizin en kısa sürede psikolojinizi tamir etmeye ihtiyacınız var. siz düzelirseniz her şey düzelecek.

benim ailemde de bu tarz şeyler olur. erkek çocukları kayırmaca, zaman zaman kız çocuğuna baskı, beklentiyi yüksek tutma ve daha neler neler. sonuç olarak, bir iki gün kafaya takıp dertleşip boşalıyoruz sonra hayat devam ediyor.
babam kocaya kaçtığımda damatla kanka oldu, okadar sevindiki dmada hediye almış, eşim de şaşırdı o zaman

Seni okutmuş meslek sahibi yapmış. Bu davranışını savunuyor herkes gerçekten bu devirde kızını okutan aileler takdir edilesidir.
Yani bi de arkadaş benden büyük ama hala bebekmiş gibi biri kollasın sürekli istiyor
Sen kuzunu kolla artık annesin ya ne zaman büyüyeceksin

doğru aslında hala korunmak durumunda küçük bir kız çocuğu gibi hissediyorum.ilgi sevgi şefkat bekliyorum
Eee ne zamana kadar
Ailen sağ diye bu kadar da mızmız olma
Bebeğine göstermediğin ilgiyi 3o küsür yaşında kendine bekliyosun
Cidden kötü yazmak istemem ama seni kendine getirecek sözler lazım, belki işe yarar

Eee ne zamana kadar
Ailen sağ diye bu kadar da mızmız olma
Bebeğine göstermediğin ilgiyi 3o küsür yaşında kendine bekliyosun
Cidden kötü yazmak istemem ama seni kendine getirecek sözler lazım, belki işe yarar
ailen sağ diye mızmız olma ne demek, nasıl bir cümle bu

babam kocaya kaçtığımda damatla kanka oldu, okadar sevindiki dmada hediye almış, eşim de şaşırdı o zaman

doğru aslında hala korunmak durumunda küçük bir kız çocuğu gibi hissediyorum.ilgi sevgi şefkat bekliyorum

artık büyümek zorundasınız
bir annesiniz ve size ihtiyacı olan bir bebek var, ikinizden biri büyümeli.
aksi halde Allah korusun o sabi de ilerde anneden şikayet etmeye başlayacak.

yorumuma cevap vermemeyi seçiyorsunuz inatla ama tekrar soracağım. tedavi alıyor musunuz?

ailen sağ diye mızmız olma ne demek, nasıl bir cümle bu
Gayet net bi cümle
Ailesi olmayan nice insanlar var
18 yaşında bile tuttuğunu koparıyolar
Sağken memnun olmadıklarını belki kaybedince anlarsın, Allah göstermesin de
Hala 3 yaşında çocuk gibi annem annem annem yazacağına sende annesin ona göre davran diyorum nesi var cümlemin

özellikli, eğlenceli, hünerleri olan bir çocuk ayrıca değişik kurslara da gidecek.toplum içinde büyücekoğlum.annem zihinsel engelli kardeşimle ilgilenmekten bendeki sf yi fark edemedi, üzerine düşemedi, kızamıyorum, annem biriciğimdir.

İyi de daha 5 aylık çocuk adına kararlar veriyorsun

belki o gitar çalmayacak; belki o film izlemeyecek; bu düşübcele4r de bir çeşit baskı tarzıdır.

Banana baskıcı diyorsun da sen de kendi çocuğunu kendine göre şekillendirmek istiyorsun

Kurumlar arası geçiş için KSS ye girecekmişsin onu şimdi gördüm; yukarıdaki KPSS yi çocuktan kurtulmak için istiyorsun galiba yorumumun doğru olduğu görüşüm kuvvetlendi.

Doğum izini bebeğe bakmak için alınır; KPSS ye çalışmak için değil. Doğum izninde çalışanlar var ama bebekten arta kalan zamanda...

Back
X