• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce de bir gariplik yok mu

inanmıyo artık başarılı olacağıma, işimi seveceğime vs
eskiden böyle değildi babam çalışırken, emekliye ayrıldı huysuz hesapçı bir ihtiyar oldu

Babanız sizi düşünmüyor oldaydı bebeğe bakmayı kabul etmezdi. Size kızdığı pek çok nokta var bence, bunları açıkça söyleyemiyor da böyle tersleyerek belli ediyor gibi bence. Doğalgaz parasını istemekte haklı eğer kazancınız iyiyse, eşinin yıpranmasını düşünmekte de haklı, siz de bu konuda laf söyletecek haraketlerde bulunmayın, ev işlerinde falan yardım edin, aileniz sizin için fefakarlıkta bulunacaksa siz de kendi evladınız için fedakarlık yapacaksınız, zorunuza gitse de bazı laflar, yutacaksınız. Babalar annelere benzemez çoğunlukla, daha acımasız konuşurlar.
çocuğa beni düşündüğünden bakmak istemiyo,çocuğa bakacak çünkü hayalindeki evladı yetiştirecek.EyAllahım senden hep mal istedim, hayırlı evlat istememişimdiyordu, ablam zihinsel engelli ben sf li,işsiz...başka da bir namussuzluğum şerefsizliğim yok.sadece iş hayatında çaba harcamama rağmen sf nedeniyle tutunamadım

sence babamın tavrı nasıl

şu cevabınıza önceki konunuza ve bu konunun başlığına istinaden yanlış bir sorgulama içinde olduğunuzu söyleyebilirim
buz dağının en tepesine bakmaktan vazgeçin. normal şartlar altında herhangi bir baba kız ilişkisinde bu durum yaşanmaz evet
ama sizin durumunuz çok çetrefilli ve babanızın tavrı bir bütün içinde bakıldığında ondan beklenen şey
daha önce de yazdım size
lütfen içsel dönüşümünüzü gerçekleştirmenin yollarını arayın
bu şartlar altında kpss zor ihtimal
ama kendiniz değiştirme başarısı gösterirseniz altından kalkamayacağınız sorun olmaz bence
sizin asıl probleminiz yıllardır sürüp gelen bu kısır döngüyü kırmak olmalı.
kendinizi değiştirin ki babanız da değişsin en önemlisi HAYATINIZ değişsin...

Babanız sizi düşünmüyor oldaydı bebeğe bakmayı kabul etmezdi. Size kızdığı pek çok nokta var bence, bunları açıkça söyleyemiyor da böyle tersleyerek belli ediyor gibi bence. Doğalgaz parasını istemekte haklı eğer kazancınız iyiyse, eşinin yıpranmasını düşünmekte de haklı, siz de bu konuda laf söyletecek haraketlerde bulunmayın, ev işlerinde falan yardım edin, aileniz sizin için fefakarlıkta bulunacaksa siz de kendi evladınız için fedakarlık yapacaksınız, zorunuza gitse de bazı laflar, yutacaksınız. Babalar annelere benzemez çoğunlukla, daha acımasız konuşurlar.
biliyormusun hayalimdeki işi ypıyordum 3,5 sene önce, dış ticaret mdürü idim, o zaman babamla hiçsorunumuz yoktu, asıl mesele etiket.sonra orada da olmadı, patrona yakın birçalışan beni hor gördü, yüzünü astı, konuşmadı ben de istifa ettim

şu cevabınıza önceki konunuza ve bu konunun başlığına istinaden yanlış bir sorgulama içinde olduğunuzu söyleyebilirim
buz dağının en tepesine bakmaktan vazgeçin. normal şartlar altında herhangi bir baba kız ilişkisinde bu durum yaşanmaz evet
ama sizin durumunuz çok çetrefilli ve babanızın tavrı bir bütün içinde bakıldığında ondan beklenen şey
daha önce de yazdım size
lütfen içsel dönüşümünüzü gerçekleştirmenin yollarını arayın
bu şartlar altında kpss zor ihtimal
ama kendiniz değiştirme başarısı gösterirseniz altından kalkamayacağınız soendenrun olmaz bence
sizin asıl probleminiz yıllardır sürüp gelen bu kısır döngüyü kırmak olmalı.
kendinizi değiştirin ki babanız da değişsin en önemlisi HAYATINIZ değişsin...
peki babamın paragözlülüğü de bitecek mi
benden bağımsız bu
dün telefonaçtım anneme, arkadan babamın sesi...diyorki(banka komisyon kesmiş sanırım),5lira ldılar diyor, tuhaf değil mi, yeter artık, her yerde para para para lafı duymaktan bıktım

Günde 8 -10 saat ders çalışılırmı bilemedim doğrusu. günlük insanın alacağı kapasite bellidir. Güzel bir proglamlama ile çalışabilirsiniz. Söyledidğiniz banada çok mantıklı gelmedi. Bebek senin bebeğin bir şekilde sorumluluğu ile birlikte çalışma programı oluşturman gerekli
kpss kazanlar günde 8 saat uyur kalanın tamamını ders çalışarak geçirir yemek yemek onlar için kayıptır.o yüzden ekmek arası ile hem çalışır hem bu ihtiyacı giderirler.alt yapısnda sorun olanlar için geçerli tabii.konu sahibide böle aradan yıllar geçmiş

Sadece şunu demek istiyorum, eğer doğmadan önce bana sorsalardı ben dünyaya gelmek yerine birhiç olmayı tercih ederdim.ne iğrenç ne içten pazarlıkçı ne paragöz bir dünyaymış yaaa

peki babamın paragözlülüğü de bitecek mi
benden bağımsız bu
dün telefonaçtım anneme, arkadan babamın sesi...diyorki(banka komisyon kesmiş sanırım),5lira ldılar diyor, tuhaf değil mi, yeter artık, her yerde para para para lafı duymaktan bıktım

emin olun siz dediğim yola baş koyup başardığınızda (inanıyorum ki yapacaksınız) babanızın paragözlüğü aksiliği huysuzluğu vız gelip tırıs gidecek
herkes kendinden başlamalı işe, o da onun sorunu değiştirmek onun işi...

kpss kazanlar günde 8 saat uyur kalanın tamamını ders çalışarak geçirir yemek yemek onlar için kayıptır.o yüzden ekmek arası ile hem çalışır hem bu ihtiyacı giderirler.alt yapısnda sorun olanlar için geçerli tabii.konu sahibide böle aradan yıllar geçmiş
aynen anlattığjun gibi, temel yok ve kafa da basmıyo artık

Belki de baban seni istiyor da eski yaptığı yatırımlar boşa çıktı şimdi ders çalışmanda boşa çıkacak diye bakıyor olaya
Yoksa istemeyen çocuğunu da istemez

Bence de ya beraber bi hayat kurun ya da ayrılın
Boşanmayalım ama güvenmiyorum diye de bi kpss yi deneyeceğim babam bana oda versin annem çocuğuma baksın eee eşin neci diyodur baban haklı olarak

bir kısım doğru, bu da boşa gidiceki zatenişin var git çalış diyo, neden hazırlanıyorsun ki
ama çocuk konusu farklı, zaten evlatlık almayı düşünüyordu, hayalindeki evldı yetiştirmek için

biliyormusun hayalimdeki işi ypıyordum 3,5 sene önce, dış ticaret mdürü idim, o zaman babamla hiçsorunumuz yoktu, asıl mesele etiket.sonra orada da olmadı, patrona yakın birçalışan beni hor gördü, yüzünü astı, konuşmadı ben de istifa ettim

Emin olun babasından kaliteli ya da kalitesiz etiket muamelesi gören bir tek siz değilsiniz. Bazı babalar böyle, başarılıysa o onun evladı, başarısızsa karısının... Ama bir de şöyle düşünün, ne kötü babalar var, sizin babanız ortalama bir Türk babası bence, anlattıklarınıza bakılarak. Takmayın laflarını kısaca. Siz onu nasıl eleştiriyorsanız, kırılıyorsanız o da kendince siz de yanlışlar buluyor işte.

Emin olun babasından kaliteli ya da kalitesiz etiket muamelesi gören bir tek siz değilsiniz. Bazı babalar böyle, başarılıysa o onun evladı, başarısızsa karısının... Ama bir de şöyle düşünün, ne kötü babalar var, sizin babanız ortalama bir Türk babası bence, anlattıklarınıza bakılarak. Takmayın laflarını kısaca. Siz onu nasıl eleştiriyorsanız, kırılıyorsanız o da kendince siz de yanlışlar buluyor işte.
doğru

sf yüzünden bir türlüolmuyo...bu sefer olucak mı bilmiyorum, sürekli kaçıyorum
babanım tavrının niye böyle olduğunu da sorgulamak gerekir ama boşverip kendi sorumluluğun ile haREKET EDİP kendine plan oluşturup kimseye muhtaç olmadan halletmelisin 8 saat kim ders çalışabilir ayrıca 2 saat çalışsan o bile yetr yeterki düzenli çalış.... bu adara asıl merak ettiğim SF ne ????? anlamaıdm yaaa!!

babanım tavrının niye böyle olduğunu da sorgulamak gerekir ama boşverip kendi sorumluluğun ile haREKET EDİP kendine plan oluşturup kimseye muhtaç olmadan halletmelisin 8 saat kim ders çalışabilir ayrıca 2 saat çalışsan o bile yetr yeterki düzenli çalış.... bu adara asıl merak ettiğim SF ne ????? anlamaıdm yaaa!!
SF sosyl fobi demek

Bence önce kendinizden başlayın fobinizi yenin tedavi olun ayrıca babanıza az da olsa hak verdim bunca sene çoluk çocuk uğraştı çalıştı yoruldu tam emekli oldu dinlenip Eşiyle vakit geçirmek istiyor eski başarısızlıklardan dolayı olacağına inanmıyorsa da böyle demesi gayet normal bence eşinizle birlikte o çocuğun bakımını üstlenmeli ve günde 2-3 saat Programlı bi çalışmayla sınava hazırlanmalısın ama senin yanın kocanın yanıdır bacım☺️

babamla sorunlarımı anlatmıştım, şu an 32 yaşındayım ve kpss ye tekrar hazırlanıyorum.sosyal fobim yüzünden iş hayatında dikiş tutturamadım, ya uzun süre iş bulamadım, bulduğumda sf nedeniyle çıkarıldım ya da insanların dalga geçmesine dayanamayıp ben çıktım, evet iyi bir ünv mezunuyum, evet babam banaçok yatırım yaptı ama olmadı, evet yaşıtlarım müdür, bense düz memurluk için çabalamaya karar verdim
bu arada evlendim, oğlum oldu vs.kötü bir evliliğim oldu:dayakşiddet vs, şu an eşimle iyiyiz ama güvenemiyorum...

ASIL SORUN ben babama dedim ki bana yukarıdaki ufak odayı ver, ders çalışıyım, aşağıda annem oğluma baksın, beni seneye temmuza kadar idare edin, eşim başka bir ilde yalnız yaşayacaktı, planım böyleydi, 5 aylık bebekle nasıl ders çalışacaktım?Bana dedi ki 32 yaşına kadar bişi olmamış, bu yaştan sonra da olmaz...yukarki odayı bana 1 sene için vermeyi pekistemedi, mırınkırın etti, kışın doğalgaz parası gelirmiş vs...Burada benim karım yıpranıyor, ona bişi olsa, elden ayaktan gitse bana kim bakacak diyo....bebek zaten başlı başına ilgi istiyo artı sen, şurada bir bardak bile kaldırmazsın, ben annen elden ayaktan düşecek diye korkuyorm

sonuçta dedi ki al oda senin olsun dedi, ertesi gün evde kavga çıkardı, anladımki istenmiyorum, babam ğdiyor ki sen git kocanın yanına, orda ders çalış(12 saatlik yol), biz burda bebeğe bakarız.seni istemiyorumama çocuğa bakarım...

evladı yük olarak görmek değil de ne bu, ne bencilce, şimdi 5liranın hesabını yapıyo...

Kendi evladına bakmayı yük olarak gören yanan doğalgazın hesabını yapan baba torununa nasıl bakacakmış çok merak ettim hangi anne baba çocuğuna torununa bakarken elden ayaktan düşeceği günleri düşünebilir bu kadar mı sevgi yoksunu insanlar maalesef böyle insanlar var benim ailemde böyle en iyisi eşinin yanına gitmek babanın evi de olsa istenmediğim bir evde yaşayamazdım para harcayarak evlat okutmak bakmanın benim gözüm de çöp kadar değeri yok her şeyden önce sevgi saygı ve bana güven duygusunu kazandırmalılardı

babamın 4500 tl geliri var e hala da geçinemiyorlarmıiş,5katlı ev+1 yazlık+bir araba ama ben fazlalık

Şuan bunları duyan belki inanmaz ama benim ailemde öyle milyarları kazanır evleri falan var ama evlatları paraya şıkışsa elleri titrer parayı verirken bide ya geri vermezler versek mi vermesek mi derler ben anladım ki sonradan parayı görenler paranın kölesi olmuş insanlar

kocan doğalgaz parasını versin falan dedi, iğrendim...anladımki belli yştan sonr istenmiyorsun

Çok acı bunu yapmazdı ama çok fazla ilgilenmezdi ailem bizimle sevgi gösteremezlerdi annem özellikle hep sevgi bakımından eksik büyüttü bizi babam ablamın bebeği gittiğinde üşümesin diye doğalgazı yükseltirdi gerekli sevgiyi ilgiyi gösteremeseler de en azından gittiğimiz de bunu yapardı

Back
X