sizce de bitmeli mi?

Mystory-06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
183
187
103
38
Herkese hayırlı bayramlar öncelikle.eşimle 10 gün önce tartıştık ve evi terketti.tek tük mesajlaşmalar haricinde de konuşmamız olmadı.bu mesajlarda sürekli boşanma mevzuydu.eşimin evi terk etmesinin sebebi şiddet görmüş olmam ve sonucunda evi terk etmesini istememdi.hala da kızgınlığım ve kırgınlığım geçmiş değil.eşim bunu bahane ederek tatile çıkmış ve oldukça para harcamış.ben onu affetmem için özür dilersen seni affedebilirm demiştim ancak borcumuz olduğu halde tatilde keyif sürmesini kabul edemiyorum.ben şiddet görüp psikolojik olarak kendimi eve kapattığım günlerde o keyfi alemdeymiş.kafam çok karışık.üç yıldan beri olan evliliğimde sürekli kavga tartışma.tartışmalarım sonucu artık şiddet de başladı.en sonunda bugün yine onun para harcadığını ve tatil yaptığını öğrenince tekrardan içime kapandım.sizce de bu evliliğin sonu gelmiş gibi mi gözüküyor?

Gelmişte geçmiş gibi gözüküyor.Şiddet görmüşsün.Defolsun gitsin ne yaparsa yapsın.Yaptığı tatili değil nasıl bir an önce boşanacağını düşünmelisin.Durur mu sanıyorsun özür dilese.

Siddet görmüşsünüz ve adamın özür dilemek yerine tatil yapmasına mı bozuldunuz sahiden?Bi evliliğin sonu daha nasıl gelsin nolmasını bekliyosunuz döverek sakat bırakmasını falan mı

Siddet görmüşsünüz ve adamın özür dilemek yerine tatil yapmasına mı bozuldunuz sahiden?Bi evliliğin sonu daha nasıl gelsin nolmasını bekliyosunuz döverek sakat bırakmasını falan mı
Haklısınız.ancak yıllardır bana o kadar psikolojik şiddet uyguladı ki yani tartışmalarda ben bağırdım ben bağırdığım zaman da şiddet uyguladı.yani ona göre ben bağırmasam bunu hak etmicem.bağırdığım için başıma bunlar geliyormuş.şiddet görmemin hatası da bana ait olduğu için kendisi şu an tatil yapıyor.ve hatalı benim yine.işin kötü tarafı yıllarca ben buna inandım şiddet gördükçe hatanın bende olduğuna

Şiddet başladığı gün bu evlilik bitmiş ama sizin takıldığınız nokta bundan ziyade adamın tatile gidip para harcaması olmuş.

Şiddet işin içindeyken tatile gitmesini kafaya taktıysanız siz de gidin tatile niye eve kapanıyorsunuz?
Bu arada evliliğinizde bitmiş bence.

Şiddet başladığı gün bu evlilik bitmiş ama sizin takıldığınız nokta bundan ziyade adamın tatile gidip para harcaması olmuş.
Evet çünkü her şiddet uyguladığında bana kendimi suçlu hissettirdi.ben ona o şiddeti uygulatıyormuşum.bağırarak tahrik ettiğim için o da şiddet uyguluyormuş.ben hak ediyormuşum yani.o yüzden yıllarca ben kendimi suçladım

Şiddet işin içindeyken tatile gitmesini kafaya taktıysanız siz de gidin tatile niye eve kapanıyorsunuz?
Bu arada evliliğinizde bitmiş bence.
Tatile gidemiyorum çünkü kartları aldı.kendi maaş kartım bende ancak onun da kredi çektiği için şu an maddi olarak zaten gidemiyorum bir yere

Bu şekilde umursanmamak beni üzerdi, siz de uzaklaşabilirseniz gidin ama içinize kapanmayın haketmiyorlar arkalarından bu denli üzülmeyi

Tedavi gösmesi gerekiyor bence. Bu adam evliliğe alışamamış. Tek başına tatile gitmek sorumsuzluk. Zaten size de vurmuş şiddet görmüşsünüz. Tedavi olmazsa bitirin.

Tedavi gösmesi gerekiyor bence. Bu adam evliliğe alışamamış. Tek başına tatile gitmek sorumsuzluk. Zaten size de vurmuş şiddet görmüşsünüz. Tedavi olmazsa bitirin.
Çok haklısınız.evliliğimiz süresince sürekli yaşadığı bekar hayatına özlem duyardı.şimdi istediği gibi yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…