• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce de bitmeli mi?

Evet çünkü her şiddet uyguladığında bana kendimi suçlu hissettirdi.ben ona o şiddeti uygulatıyormuşum.bağırarak tahrik ettiğim için o da şiddet uyguluyormuş.ben hak ediyormuşum yani.o yüzden yıllarca ben kendimi suçladım

Hep aklımdan geçirdiğim şey şuydu şiddet konusunda , şiddet gören kadınların içlerinde acaba hep bir suçluluk hissi mi var.Bu suçluluk hissi taa öncelere dayanır ama babası annesi filan...Sonra hayatına bir şekilde böyle eşleri çekerler,cazip gelir seviliyor sanır.Üniverisite filan okumaları,çok kültürlü olmaları hiç önemli değil...Var mıydı böyle bir duygu geçmişinizde size sürekli suçluluk hissini veren,çok merak ettim. Eğer varsa yaşadıklarınız çok normal,yani eşin gelip özür dileyeceği yere gidip tatile çıkması filan.Adam çünkü inanılmaz pişkin.

Çok haklısınız.evliliğimiz süresince sürekli yaşadığı bekar hayatına özlem duyardı.şimdi istediği gibi yaşıyor

Evlilik adamı değil demek ki sorumluluk almayı sevmiyor. Veya başka sorunları var ama herneyse eğer barışırsanız şartınız tedavi olması olsun başka şekilde kabul etmeyin. Tedavi olmazsa size karşı şiddet olayı artacaktır ve daha kötü şeyler de yapabilir.

Hep aklımdan geçirdiğim şey şuydu şiddet konusunda , şiddet gören kadınların içlerinde acaba hep bir suçluluk hissi mi var.Bu suçluluk hissi taa öncelere dayanır ama babası annesi filan...Sonra hayatına bir şekilde böyle eşleri çekerler.Üniverisite filan okumaları,çok kültürlü olmaları hiç önemli değil...Var mıydı böyle bir duygu geçmişinizde size sürekli suçluluk hissini veren,çok merak ettim. Eğer varsa yaşadıklarınız çok normal,yani eşin gelip özür dileyeceği yere gidip tatile çıkması filan.Adam çünkü inanılmaz pişkin.
Evet malesef:( annem ve babam da aynı kendi evliliğim gibi kötü bir evlilik yaşadılar.annem bizim için boşanmadı ama sürekli mutsuz ve huzursuz bir aile ortamım vardı.tek isteğim mutlu huzurlu olmaktı.belki geçmiş yaşantılarım belki eşimin malesef ki sorumsuz oluşu yüzünden tartışma esnasında sesim yükseliyor yani bir nevi isyan gibi.böyle olunca da şiddet görüyorum.sonra isyan edip de sesimin yükselmesi yüzünden kendimi suçlayarak bugünlere kadar geldim.sürekli mutsuzluk hali kişilik yapım gibi bişey oldu artık

Herkese hayırlı bayramlar öncelikle.eşimle 10 gün önce tartıştık ve evi terketti.tek tük mesajlaşmalar haricinde de konuşmamız olmadı.bu mesajlarda sürekli boşanma mevzuydu.eşimin evi terk etmesinin sebebi şiddet görmüş olmam ve sonucunda evi terk etmesini istememdi.hala da kızgınlığım ve kırgınlığım geçmiş değil.eşim bunu bahane ederek tatile çıkmış ve oldukça para harcamış.ben onu affetmem için özür dilersen seni affedebilirm demiştim ancak borcumuz olduğu halde tatilde keyif sürmesini kabul edemiyorum.ben şiddet görüp psikolojik olarak kendimi eve kapattığım günlerde o keyfi alemdeymiş.kafam çok karışık.üç yıldan beri olan evliliğimde sürekli kavga tartışma.tartışmalarım sonucu artık şiddet de başladı.en sonunda bugün yine onun para harcadığını ve tatil yaptığını öğrenince tekrardan içime kapandım.sizce de bu evliliğin sonu gelmiş gibi mi gözüküyor?
Sonu gelmiş bencede, hayırlısı olsun. Ben olsam Şiddet varsa devam ettiremezdim

Kimse bağırdığı için şiddet görmeyi hak etmez.Onu bile üzerinize yıkan bu adama yazıklar olsun.Açın davayı da,aklı başına gelsin.

Ben o haldeyken o gamsizligi kabullenemezdim sahsen.esiniz yeni dunyanin kapilarini acmis bile.koyverin ipini..

Tatile gidemiyorum çünkü kartları aldı.kendi maaş kartım bende ancak onun da kredi çektiği için şu an maddi olarak zaten gidemiyorum bir yere

Bir şekilde zaman geçirip keyif almaya bakın, canınızı sıkmaya değmez. O sizi umursamayabiliyorsa siz de onu umursamayın kolay değil ama sizin için en iyisi bu olacaktır.

Iyi bayramlar bu arada :)

Herkese hayırlı bayramlar öncelikle.eşimle 10 gün önce tartıştık ve evi terketti.tek tük mesajlaşmalar haricinde de konuşmamız olmadı.bu mesajlarda sürekli boşanma mevzuydu.eşimin evi terk etmesinin sebebi şiddet görmüş olmam ve sonucunda evi terk etmesini istememdi.hala da kızgınlığım ve kırgınlığım geçmiş değil.eşim bunu bahane ederek tatile çıkmış ve oldukça para harcamış.ben onu affetmem için özür dilersen seni affedebilirm demiştim ancak borcumuz olduğu halde tatilde keyif sürmesini kabul edemiyorum.ben şiddet görüp psikolojik olarak kendimi eve kapattığım günlerde o keyfi alemdeymiş.kafam çok karışık.üç yıldan beri olan evliliğimde sürekli kavga tartışma.tartışmalarım sonucu artık şiddet de başladı.en sonunda bugün yine onun para harcadığını ve tatil yaptığını öğrenince tekrardan içime kapandım.sizce de bu evliliğin sonu gelmiş gibi mi gözüküyor?

Yani o sizin üzüldüğünüzün %00.1 i kadar bile üzülmemiş ben bunu anladım.

Back
X