iş teklifi eden yer yükselme şansınızın olacağı bir yer mi?
Bence değmez. Yükselmek tabii ki önemli ama çok da önemli değil. Anlattığınız şartlarda gitmezdim ben.
Ben de o yüzden dedim, anlattığınız şartlarda gitmek çok mantıklı gelmedi. İçinize sinen bir yer olana kadar aramaya devam edin bence.Şu an için önemli bence ama şartlar çok da farklı değil işi öğreneceğim de kesin değilken gitmek delilik gibi geliyor
Bence bu teklifi degerlendirin ama arayışa yine devamHanımlar selam ^^
Karşıma yeni bi iş çıktı. Şu an çalıştığım yerden çok fazla kendimi geliştiremediğim ve saçma sapan tavırlar yüzünden çıkmak istiyorum. Baya bi yere başvurdum ama istediğim gibi bi yerden dönüş olmadı henüz. Cv havuzundan doğru bi firmadan aradılar. Kendimi daha iyi geliştirebileceğim bir yer. Ama aklımda yığınla soru işareti var. Şu an çalıştığım şirkette iş arkadaşlarımı çok seviyorum, gittiğim yerde nasıl insanlar olacak belirsiz. (Gerçi yöneticilerim mobing konusunda harikalar :))
Şu an çalıştığım yer eve servisle 10-15 dk mesafede. Max 18.00'da evdeyim. Bugün görüşmeye gideceğim yer evime nerdeyse 1-1 buçuk saatlik uzaklıkta. ^^
Aşağı yukarı aynı maaşı alacağım. Çalışma saatleri hemen hemen aynı. Şu an çalıştığım yerde yükselme şansım yok gibi bir şey. Ve 5 yıl sonra da aynı işleri yapmaya devam edeceğim.
Sizce iş değiştirmeye değer mi? Yoksa arayışa devam mı etmeliyim.
Aynı maaşa 1.5 saat mesafe çok fazla. İş değiştirmek için yeterli bulmadım avantajlarıHanımlar selam ^^
Karşıma yeni bi iş çıktı. Şu an çalıştığım yerden çok fazla kendimi geliştiremediğim ve saçma sapan tavırlar yüzünden çıkmak istiyorum. Baya bi yere başvurdum ama istediğim gibi bi yerden dönüş olmadı henüz. Cv havuzundan doğru bi firmadan aradılar. Kendimi daha iyi geliştirebileceğim bir yer. Ama aklımda yığınla soru işareti var. Şu an çalıştığım şirkette iş arkadaşlarımı çok seviyorum, gittiğim yerde nasıl insanlar olacak belirsiz. (Gerçi yöneticilerim mobing konusunda harikalar :))
Şu an çalıştığım yer eve servisle 10-15 dk mesafede. Max 18.00'da evdeyim. Bugün görüşmeye gideceğim yer evime nerdeyse 1-1 buçuk saatlik uzaklıkta. ^^
Aşağı yukarı aynı maaşı alacağım. Çalışma saatleri hemen hemen aynı. Şu an çalıştığım yerde yükselme şansım yok gibi bir şey. Ve 5 yıl sonra da aynı işleri yapmaya devam edeceğim.
Sizce iş değiştirmeye değer mi? Yoksa arayışa devam mı etmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?