- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Cıkkk, somut bir avantajı yok, ben olsam aramaya devam ederim.Hanımlar selam ^^
Karşıma yeni bi iş çıktı. Şu an çalıştığım yerden çok fazla kendimi geliştiremediğim ve saçma sapan tavırlar yüzünden çıkmak istiyorum. Baya bi yere başvurdum ama istediğim gibi bi yerden dönüş olmadı henüz. Cv havuzundan doğru bi firmadan aradılar. Kendimi daha iyi geliştirebileceğim bir yer. Ama aklımda yığınla soru işareti var. Şu an çalıştığım şirkette iş arkadaşlarımı çok seviyorum, gittiğim yerde nasıl insanlar olacak belirsiz. (Gerçi yöneticilerim mobing konusunda harikalar :))
Şu an çalıştığım yer eve servisle 10-15 dk mesafede. Max 18.00'da evdeyim. Bugün görüşmeye gideceğim yer evime nerdeyse 1-1 buçuk saatlik uzaklıkta. ^^
Aşağı yukarı aynı maaşı alacağım. Çalışma saatleri hemen hemen aynı. Şu an çalıştığım yerde yükselme şansım yok gibi bir şey. Ve 5 yıl sonra da aynı işleri yapmaya devam edeceğim.
Sizce iş değiştirmeye değer mi? Yoksa arayışa devam mı etmeliyim.
Kesin olmamakla birlikte var. Ama şartlar aman aman şu an ki işimden iyi değilken çıkmak delilik mi olur
Kızlar iş oldu. Maaşı vs lu an aldığım maaştan yüksek. acayip arada kaldım
yeni işinizden daha çok maaş isteyin, neden aynı ücretle iş değiştiresiniz kii..ve bence değişim iyidir..Hanımlar selam ^^
Karşıma yeni bi iş çıktı. Şu an çalıştığım yerden çok fazla kendimi geliştiremediğim ve saçma sapan tavırlar yüzünden çıkmak istiyorum. Baya bi yere başvurdum ama istediğim gibi bi yerden dönüş olmadı henüz. Cv havuzundan doğru bi firmadan aradılar. Kendimi daha iyi geliştirebileceğim bir yer. Ama aklımda yığınla soru işareti var. Şu an çalıştığım şirkette iş arkadaşlarımı çok seviyorum, gittiğim yerde nasıl insanlar olacak belirsiz. (Gerçi yöneticilerim mobing konusunda harikalar :))
Şu an çalıştığım yer eve servisle 10-15 dk mesafede. Max 18.00'da evdeyim. Bugün görüşmeye gideceğim yer evime nerdeyse 1-1 buçuk saatlik uzaklıkta. ^^
Aşağı yukarı aynı maaşı alacağım. Çalışma saatleri hemen hemen aynı. Şu an çalıştığım yerde yükselme şansım yok gibi bir şey. Ve 5 yıl sonra da aynı işleri yapmaya devam edeceğim.
aynı günde.. bu nasıl bir hız..
Tabiki.Kesin olmamakla birlikte var. Ama şartlar aman aman şu an ki işimden iyi değilken çıkmak delilik mi olur
Her şeyden önce kendinizi geliştirebileceğiniz, yükselme şansınızın olduğu ve devamında da maaşı daha yüksek olması ile elbette değer.
Yerinizde sayıp duracağınız, yükselme ihtimalimizin olmadığı, memnun olmadığınız bir iş sırf eve yakın diye tercih edilmemeli.
İş arkadaşlarınız sadece ortam arkadaşı değilse arkadaşlığınızı özel hayatta da sürdürürsünüz, bunlar için düşünmenize gerek yok.
Geleceğinizi ve yükselme fırsatını kaçırmayın derim
Daha iyi bir iş için bekleyin bence yol uzakmış birde işe girmeden oranın nasıl bir yer olduğunu bilemiyorsunuz. Maaşı falan daha yüksek olsaydı ya da köklü bir firma şans verilebilirdi.
Başka iş bakmaya devam.Hanımlar selam ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?