Sizce değişir mi?

derya_51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
631
2
46
Adana
arkadaşlar merhaba birileriyle konuşmaya ihtiyacım var yoksa bunalıma gireceğim.
erkek arkadaşım azerbaycanlı farklı kültürlerden olduğumuz için anlaşmamız da zor oluyor. iki senedir ilişkimiz daha yeni yeni rayına oturmaya başladı. evlenmeden önce aynı eve çıktım çünkü anlaşıp anlaşamayacağımı görmem gerekti. yaklaşık 6 aydır aynı evdeyiz. ama sürekli kavgalar gürültüler kendisine göre onda sorun yok ama bana göre en büyük sorun onda! iş bulamadığım için ve üniversite mezunu olduğum için iyice strese giriyorum. arkadaşlarım dostlarım hepsi gitti. dertleşecek kimsem de kalmadı. evet biraz ben de nazlıyım ama insan sevdiğinin üzülmesini hiç ister mi bir türlü anlayamıyorum. benim duygularım hiçe sayılıyor benim mutluluğum benim acılarım hep görmezden geliniyor. aileme rağmen ben onunla aynı eve çıktım. yemeğini yapıyorum işini yapıyorum her şeyine koşuyorum ama o benim için zerre bişi yapmıyor. ben ağlayarak evden gittiğimde arkamdan gelmiyor. köpeğin değilim sevgilinim senin diyor. dışarı çıkıyoruz kendi ilgilendiği şeyleri yapıyoruz. ben artık dayanamıyorum. ilgiye sevgiye ihtiyacım oluyor bu yüzden sürekli küsen ağlayan geçimsiz bir kız olmaya başladım. neden bırakmıyorsuna gelince biz cinsel ilişki anlamında bir şeyler yaşadık ve ben ondan başkasıyla böyle şeyleri yaşamak istemiyorum. evliliği düşünüyoruz seviyoruz ama ben sabredemiyorum artık. evet ilk defa ciddi bir sevgilisi var tecrübesiz ama iki yıldır mı tecrübesiz hala mı anlamıyor bilmiyorum. ilişki sırasında çok korkmuştum hala da korkularım var. birlikte oluyoruz evet ama ben kafamı bir türlü veremiyorum çünkü evlilik öncesinde böyle bir şey yaptık psikolojik olarak kendimi rahat hissedemiyorum bununla ilgili bir yazı okuyacaktım güldü dalga geçer gibi bu bir tek benim sorunum sanırım onu ilgilendirmediğine göre kafam karmakarışık

Birbirinizi tanımak adına aynı eve çıkmanız iyi olmuş fakat cinsellik ne kadar doğru bilemiyorum... Ki aynı eve çıkan cinsellik yaşıyor. Sizi pek önemsemediği kanısına vardım. Seviyorsa dediğiniz gibi anlayışlı, yardımcı olması gerekirdi. Açık açık oturun konuşun bence çözülmeyecek şeyler gibi görünmüyor.

Bende eski bir sevgilimin evine tasinmisdim bundan bir kac sene once , ayni sendeki sorunlar ortaya cikti. Ayni evde yasayinca bir cok bilmedigim huylarini ogrendim.
Ve yanlis bir hata yaparak onunla evlenmedim.

insanın huyları asla değişmez. bir süre belki kendini sıkar farklı şekilde davranır ama mutlaka ki özüne döner.
şu an düşünmen gereken şey ileride nasıl olur değildir. tamam biz yorumlar yapıyoruz ama gerçekte bilemeyiz ilerisinin nasıl olacağını. sen şu an mutlu musun? bu şekilde devam edebilir misin? edersen ne kadar devam edersin? bunlara verdiğin cevaplara göre doğru karar vereceğini düşünüyorum

insan yaşayarak öğreniyor doğuyu yanlışı
siz size göre doğru bildiğinizi yapıp evlenmeden önce sevdiğinizle yaşamaya başlamışsınız...
yanlışları hatalarınızı görmüşsünüz...
sorunuza gelince bana göre bu adam değişir mi? "değişmez"......
çünkü ilişki adına bütün herşeyi yaşamışsınız
adamda şöyle bir düşünce olabilir
bu kız bana muhtaç, öyle yada böyle benimle birlikte olmaya devam edecek haliyle ben bu kıza
herşeyi yaparım aptal aşık numaraları yapmıyor seni kaybetme korkusu yok senin onu bırakacağın aklına dahi gelmiyor olabilir
bu rahatlığın vurdumduymazlığın altındaki sebepler bunlar olabilir
yada bu adamın karakteri bu yakın ilgi alaka göstermekten hoşlanmıyor....
umarım değişir umarım istediğiniz tarzda bir insan olur..
daha fazla sizi üzmez....

Son düzenleme:
kızlar bir Türk erkeği olsaydı ben de siz gibi düşünürdüm ve zaten ilişkimizi daha fazla ilerletmezdim. fakat o çok farklı biri ve de çok özel biri aslında. bir şeyleri bilmiyor. annesi kanser dedesi ölmek üzere onları da düşünüyor. ben ona sürekli hak verdim ve haddinden fazla tölerans gösterdim biliyorum. ben ağladığımda sen de her şeye alınıyorsun nazlısın diyor. başlarda çok acı çekmiştim hiç umursamıyordu sonra hayatımdan çıkardım başka biriyle çıkmaya başladım ama o beni bırakmadı boşluktasın beni seviyorsun dedi ve yine ikna etti beni. mutlu muyum bilmiyorum kafam karmakarışık ve güleryüzlü olan ben artık mutsuzum belki bunun sebebi ailevi sorunlar belki işsizlik belki de O... Ona muhtaç olduğumu düşünmüyordur çünkü gözümkaradır gidersem dönmeyeceğimi biliyor. ve gidersem beni rahat bırakmayacağını da biliyorum

asla değişmez cnm asla....,
can cıkar huy çıkmazmış...
aynı evde yaşior olman daha iyi tanımanı sağlar..
6 aydır mutlu deilsen evlenince bi imza neyi değiştircek ki ?
ayrıca evlenmeden cinsellik yaşayan bayanlar da tekrar bi birliktelik yaşayabiliolar evleniorlar..
hangi devirdeyis ki..

tabi benimki sadece bi yorum doğrusunu sen bilirsin cnm...

ilk aylar sürekli kavga ederdik son zamanlarda etmiyoruz kavga ettiğimizde çevre ne diceğin derdinde millete rezil olma korkusunda. ben umurunda bile olmuyorum ağlamışım hırpalanmışım çok da tın onun için.

öncelikle aynı eve çıkarak bence hata etmişsiniz. 1 hafta beraber aynı evde yaşayın ama erkekle evlenmeden aynı eve yerleşip bir de işini görmek artık iyice ipleri eline vermek oluyor bana göre.

onla cinsel anlamda bir şeyler yaşadınız diye hep bu hayatı sürdüremezsiniz. kendinize daha fazla işkence etmeyin bence. olan olmuş artık yapacak bir şey yok, başkası bu yüzden sizinle olmayacak diye bir şey de yok...

hata ettiğimin farkındayım evet ama keşkelerle iş yürümüyor artık. başkalarının benle olup olmayacağı umurumda değil şu durumda. herşeyimi verdiğim birini bir kalemde silemiyorum. belki ben çok aşığım belki o ben kadar sevmiyordur. bu yüzden de sorunlar çıkıyordur aslında tek derdim beni biraz önemsemesi benim mutlu olduğum şeyleri de yapması. sürekli hep onun sevdiği şeyleri yapmaktan yoruldum artık. gülmeyi sonunu düşünmeden eğlenmeyi çok özledim ev üstüme üstüme geliyor hava almaya çıksam da bi işe yaramıyor o kadar çok bunalıyorum ki kafayı yemek üzereyim

Kimse bana kızmasın ama sevgililerin aynı evde yaşayıp da birşey olduğu zaman hatanın farkına varmaları beni deli ediyor.
aileniz ne diyor şimdi çıkıp ailenizin evine geri dönün diyeceğim de.
Yani bu kadar kendinizi düşürmenize gerek yok.
evini temizle yemeğini yap akşam koynuna gir ee nerde kaldı "sevgililik" bunun adı karı koca hayatıdır.
Evlilik ama imzası eksik
resmen avcunun içinde görüyor seni değişeceğini sanmam çünkü göreceğin en şefaf halini görmüşsün onun.

Bir erkeğe zamanınından önce verilmemesi gereken herseyı vermıssınız , tuketmıssınız
şimdi ağlıyorsunuz , geçmiş olsun..
Öyleydi böyleydi şöyleydi falan aslında iyi biriydi'ler boş ve yalan ..

Eğer bir erkek gerçekten aşıksa- sevıyorsa : kadını asla ağlatmıyor ağlattıysa da telafı edıyor..
etmeyen vurdunduymaz olanlar sevmıyor işte.. bunun huyla muyla alakası yok .. hersey sevmekle baslıyor .

canm sen yanlış bişey yapmışsın eve cıktın tamam anladm haklısın orda ona bişey diyemem ama cinsellik bi birliktelik cok kötü ya buna nasıl cesaret edebildin orasını anlayamadım sen ona bütün herşeyini vermişsinki artık ona karşı kullanabileciğin bi kozun yok elinde bi koz olmalıydı bence cinselliği yaşamamlıydınız diyorum bu benim düşüncem.gelin ata binmiş ya nasip.demiş ya yarn birgün ayrılırsanız anneciğinin yüzüne nasıl bakıcaksın yaşın kaç ailen ayrı eve cıkmana nasıl izin verdiki

Aynı eve çıkmakla hata yapmamışsın canım..Bunu dert etme..
Benim de Azeri bir tanıdığım vardı fakülteden, o delikanlıda sevdiğini pek belli edemezdi..
Kız arkadaşı bunu sorun yapardı..O olay geldi aklıma..
Ayrıca şunu belirtmek isterim..
7 sinde neyse 70 inde de o'dur diye bir saçmalık var..
Bu insana göre değişir..
İnsanlar değişir..
Bizler bile bir yıl öncesine göre daha farklı değil miyiz..
Sana yaptıkları seni sevmediği anlamına gelmezken , sana hiçbir mecburiyeti yokken hâlâ seninle birlikte..
Bunu da düşünmek gerek..
Cinsellik için seninle diye düşünme..
Erkek bu..İstese , sevmese, sıkılsa seni bırakır başkalarıyla hayatını da yaşar..

Erkekler sürekli ağlayan, nazlanan, ilgi açlığında gördüğü kadınları pek sevmezler..
Onlar hep güçlü kadınları sever..
Kendini tut üzgünken bile..
Ağlama sakın..Güçlü görün , olmasan bile..
Aslında birşeyleri değiştirmek maalesef bizlerin elinde..
Ama unutma ki; değişmez diye birşey yok..
Bence umutlu ol..Canını sıkma..
Hayatı herkes istediği gibi yaşar..
Herşeyin hesabını biz önce kendimize veririz..
Başkalarına değil..
İstediğin kişi ol..
O şu der, bunu yaparsam şu şunu düşünür falan filan saçma şeyler..
Umudunu yitirme..
Eğer gerçekten bu ilişkinin iyiye gitmesini istiyorsan biraz kendinden başla değişmeye..
Yanlış anlama kötüsün yanlışsın demiyorum fakat..
Bu adam hep böyleyse , bi de sen oldugundan farklı olmayı dene..Sadece bir süre..
Çünkü o sürede anlarsın demek ki ''istediği ben '' buymuşum..
Demek ki şu hareketimden ötürü falan diye..
Sonra zaten raylar oturur..

Uzun yazdım kusura bkma canım ..Sevgiyle kal

Son düzenleme:
genel olarak erkekler sürekli surat asan dırdır eden herşeyi problem eden kadınları sevmezler belki senin sevgilinde böyledir senin fazla nazlı olduğunu düşünüyordur.eğer bu adamı bir ömür böyle çekerim diyorsan evlen bence ama yok bu şekilde mutsuz olurum diyorsan şimdiden yolunu ayır çünkü zamanla çok ilgili bir erkeğe dönüşeceğini sanmıyorum

asla değişmez,bunu kafana iyice sok...
eğer onunla evlenirsen hayatınız aynı şimdiki gibi olur büyük ihtimal..

biz aynı eve altı ay önce çıktık iki yıldır sevgiliyiz eve çıktıktan sonra öyle bir şey yaptık demeyin. ayrıca sorun cinsellik falan değil ben diyorum ki böyle şeyleri başkasıyla yaşamak istemiyorum. onu değiştirmek için akıl istiyorum onun sevgisinden şüphem yok zaten yine de fikrin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…