asla değişmez cnm asla....,
can cıkar huy çıkmazmış...
aynı evde yaşior olman daha iyi tanımanı sağlar..
6 aydır mutlu deilsen evlenince bi imza neyi değiştircek ki ?
ayrıca evlenmeden cinsellik yaşayan bayanlar da tekrar bi birliktelik yaşayabiliolar evleniorlar..
hangi devirdeyis ki..
tabi benimki sadece bi yorum doğrusunu sen bilirsin cnm...
arkadaşlar merhaba birileriyle konuşmaya ihtiyacım var yoksa bunalıma gireceğim.
erkek arkadaşım azerbaycanlı farklı kültürlerden olduğumuz için anlaşmamız da zor oluyor. iki senedir ilişkimiz daha yeni yeni rayına oturmaya başladı. evlenmeden önce aynı eve çıktım çünkü anlaşıp anlaşamayacağımı görmem gerekti. yaklaşık 6 aydır aynı evdeyiz. ama sürekli kavgalar gürültüler kendisine göre onda sorun yok ama bana göre en büyük sorun onda! iş bulamadığım için ve üniversite mezunu olduğum için iyice strese giriyorum. arkadaşlarım dostlarım hepsi gitti. dertleşecek kimsem de kalmadı.evet biraz ben de nazlıyım ama insan sevdiğinin üzülmesini hiç ister mi bir türlü anlayamıyorum. benim duygularım hiçe sayılıyor benim mutluluğum benim acılarım hep görmezden geliniyor. aileme rağmen ben onunla aynı eve çıktım. yemeğini yapıyorum işini yapıyorum her şeyine koşuyorum ama o benim için zerre bişi yapmıyor. ben ağlayarak evden gittiğimde arkamdan gelmiyor. köpeğin değilim sevgilinim senin diyor. dışarı çıkıyoruz kendi ilgilendiği şeyleri yapıyoruz. ben artık dayanamıyorum. ilgiye sevgiye ihtiyacım oluyor bu yüzden sürekli küsen ağlayan geçimsiz bir kız olmaya başladım. neden bırakmıyorsuna gelince biz cinsel ilişki anlamında bir şeyler yaşadık ve ben ondan başkasıyla böyle şeyleri yaşamak istemiyorum. evliliği düşünüyoruz seviyoruz ama ben sabredemiyorum artık. evet ilk defa ciddi bir sevgilisi var tecrübesiz ama iki yıldır mı tecrübesiz hala mı anlamıyor bilmiyorum. ilişki sırasında çok korkmuştum hala da korkularım var. birlikte oluyoruz evet ama ben kafamı bir türlü veremiyorum çünkü evlilik öncesinde böyle bir şey yaptık psikolojik olarak kendimi rahat hissedemiyorum bununla ilgili bir yazı okuyacaktım güldü dalga geçer gibi bu bir tek benim sorunum sanırım onu ilgilendirmediğine göre kafam karmakarışık
öncelikle aynı eve çıkarak bence hata etmişsiniz. 1 hafta beraber aynı evde yaşayın ama erkekle evlenmeden aynı eve yerleşip bir de işini görmek artık iyice ipleri eline vermek oluyor bana göre.
onla cinsel anlamda bir şeyler yaşadınız diye hep bu hayatı sürdüremezsiniz. kendinize daha fazla işkence etmeyin bence. olan olmuş artık yapacak bir şey yok, başkası bu yüzden sizinle olmayacak diye bir şey de yok...
Kimse bana kızmasın ama sevgililerin aynı evde yaşayıp da birşey olduğu zaman hatanın farkına varmaları beni deli ediyor.
aileniz ne diyor şimdi çıkıp ailenizin evine geri dönün diyeceğim de.
Yani bu kadar kendinizi düşürmenize gerek yok.
evini temizle yemeğini yap akşam koynuna gir ee nerde kaldı "sevgililik" bunun adı karı koca hayatıdır.
Evlilik ama imzası eksik
resmen avcunun içinde görüyor seni değişeceğini sanmam çünkü göreceğin en şefaf halini görmüşsün onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?