Sizce değişir mi?

arkadaş ben birlikte oldum pişmanım şimdi ne yapmalıyım diye sormuyor ki herkes o olaya takılmış.
biraz da sen yönlendir şuraya gidelim buraya gidelim diye sen planlar yap,sonuçta uyar o da.
en ufak bi olumsuzlukta ağlayan birisini kimse istemez biraz dikkat edersin sende.
dikkat ettin baktın o da çabalamıyor hayır gelmez artık o zaman tekrar gözden geçirirsiz ilişkinizi.

Anne babanla aranda sorun mu var?

bak arkadaşım annemle babamla sorun yok. bence biz seninle konuşmayalım çünkü tamamen farklıyız senin düşündüğün gibi ben benim düşündüğüm giibi de sen düşünmüyorsun. sorun beniim onunla karı koca gibi yaşamam onun işlerini yapmam ya da cinselliğ yaşamamız değil. allah göstermesin ölüm olmadığı müddetçe biz ayrılmayacağız da. benim derdim onunla nasıl iletişime geçebilirim onu nasıl değiştirebilirim. ondan ayrılmak gibi bir niyetim de yok çünkü ben ondan başka kimseyle bu şeyleri yaşamayacağım. ortada nikah yok diye onun işlerini yapmayacak mıyım? olur yapmam onun çok da umurunda değil zaten. işlerimi kolaylaştırmak için bul.mak. süpürge her şeyi de aldı zaten. sorun sadece onun sevdiği şeyleri yapmak ve kendimi yalnız hissetmem. onun sevgisinden de şüphem yok zaten.

sağol canım beni anladığın için... milletin kanayan yarasıymış bu mesele ama insanlar çok fazla büyük konuşuyor. ileride kendi çocukları da olacak bakalım onlar nasıl baş edecekler burda aileme varana kadar laf geldi çünkü yazık!!!

Sorun olmamasına sevindim senin adına.
Evet çok frklıyız düşünce olarak , onun için bu son yorumum.
Değişmesini bekleme.Biz kocalarımızı değiştiremiyoruz.
Sen sevgilini hiç değiştiremezsin.
Kesinlikle annene babana laf uztmadım.Benim lafım sanaydı.

Son düzenleme:

bak özellikle onun azeri olduğunu söyledim bizlerden çok da farklılar farklı kültürlerde olduğumuz için onunla nasıl anlaşabilirim diye sordum. o zaman ayrıl demesinler diye birer şeyler yaşadık dedim. her önüne gelenle düşüp kalkan birisi değilim ailemin de gurur kaynağıyım bu yaşıma kadar hayatımda olan tek insan o ve allahın izniyle de öyle de kalacak ayrıca namusun iki bacak arasında olduğunu da düşünmüyorum ailem de aynı. bekaretini vermeden neler yapıyolar allaha çok şükür namussuzluk adına birşeyler yaptığımı da düşünmüyorum fikirlerin için yine de teşekkür ederim

canım benim bence sağlıklı düşünemiyorsun artık. normalde bu. benim fikrim aranızda geçenlerden sonra ondan ayrılmak istemiyo olsanda. hayatın onsuz da devam edeceğine, karşına senin kıymetini bilen, seni anlayan birinin çıkabiliceğine inanman. çünkü bi insan çok zor yüzde 10 değişir, ama çoğunluklada değişmez

Tabii insan kendi ayakları üstünde durunca anne babayı kim takar dimi?

Konu sahibinin anne babasını takmadığını nerden çıkardınız..Nerden biliyorsunuz insanların yaşam anlayışlarını..
Bu şekilde konuşmak çok yanlış...

Son düzenleme:

sen kendine ne kadar değer verir ne kadar değer biçersen karşındaki de o kadar değerli görür.
bence sen nikah istiyorsun ama o yanaşmıyor.
onu kaybetmemek için baskı yapamıyorsun.
hep onun istediği derken bunu kastediyor olmalısın.
bu yüzden bunalmışsın. haklısın
artık kesin tavrını koy. ya nikah ya herkes kendi yoluna.

düğün henüz istemiyorum cnm çünkü annesi hasta. okulu da uzadı. her şeyin bir zamanı var elbet düğün de olacak. hep onun isteğinden kastım hep onun sevdiği şeyleri yapmamız çok sıkılıyorum bilmiyorum belki işsizlikten de böyle olmuş olabilir

Konu sahibinin anne babasını takmadığını nerden çıkardınız..Nerden biliyorsunuz insanların yaşam anlayışlarını..
Bu şekilde konuşmak çok yanlış...

:)) insanlar kendisi gibi olunmasını istiyorlar onun dışındakiler onlara tuhaf geliyor. ama kimse farkında değil dünya değişiyor geçen yıl söylediklerimizle belki de bu yıl yaptıklarımız hiç biri birbirini tutmuyordur bile o yüzden ben pek bişi demiyorum boşver :)

teşekkür ederim cnm

Evlenmeni tavsiye etmiyorum bana göre ters evlilik aşkı öldürüyor ama erkekler hödük kadın hizmetçisi zannetiyorlar bir süre uzak dur ıstedıklerını yapma erkeklerı terbıye etmenın yolu ıse cınsel ılıskıden bır sure uzak dur.

canım bence bırak gitsin ama seviyorsan çok iyi düşün hatalarını görmezden geliyorsan sabrede bileceksen evet evlen ama yok tahammül edemeyecek derecesinde isen hiç uğraşma vakit kaybetme bile derim ben emin ol senin değerini bilecek birileri karşına çıkar.

ben başkasının karşıma çıkmasını değil onun değişmesini çok istiyorum

:)) valla bu herkes için geçerli bir teori mi bilemedim şimdi :)

25 yaşındayım ve kendi ayakları üstünde duran bir bireyim

Arkadaşa annen.z babanız yok mu diye sormuşlar. Var yada yok dememiş. Direk 26 yaşındayım kendi ayaklarımım üstünde duruyorum demiş.
Olsada olmasa ds farketmez demiş gibi yazmış
Belki kim takar demek yanlış olabilir ama arkadaşın uslubunda buna yakın bir tabir olduğunu düşünüyorum.
Ben kimsenin benim gibi olmasını beklemiyorum buraya yazmışsın yorum istemişsin düşüncelerimi yazdım.

Bu halinden sende pek memnu n değilmişsin gibi.
Annen baban seninle baş edemedi mi?
Evladımın bana böyle bir istekle gelmemesini umuyorum inşallah.

Seni sorgulamıyorum. Ben senin annen babn değilim banane ne yaparsn yap.
Umarım herşey gönlünce olur.
(bu arada niye 51 sin . )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…