- 12 Haziran 2019
- 19.569
- 120.522
- 598
- 37
Ay keşke her depresyona giren böyle olsaŞimdi bayanlar , aslında hiçbir sorun yok. Yani en azından ben bi sorun görmüyorum. Hiçbir şey yapasım yok, salak salak gülüyorum anlamasın kimse iş yerinde diye ama bildiğiniz kendimi duvardan duvara çarpasım var. Böyle kederli müzikler dinleyip olmayan şeylerin acısını çekiyorumErkek arkadasımı da bunaltıyorum. Çocuğa durduk yere trip atıyorum olmayan şeyleri söylüyorum bundan 5 ay önce yaptığımız tartışmayı açıp neden böyle demiştin diyorum. Sağolsun yardımcı oluyor , hiç bunaldım yeter demiyor. Hatta tam tersine açıklamalar yapıyor. Rahatlatmaya çalışıyor. Gel konusalım neyi stres yaptın konusalım diyor. Yok konusuyoruz ediyoruz ama sorun onla alakalı da değilki. Çocuğu da depresyona sokucam böyle giderse
gerçekten bi kamyon adamdan dayak yesem rahatlıcam da. Sanki herşey üst üste geliyor. Yemin ederim durduk yere aşk acısı çekip ağlayasım geliyor. Ama sevgilimin haberi yok ahahha
çıkamıyorum resmen saçım topak topak dökülmeye başladı. Bugün de tam köprüden atlayıp ölmelik bi gün de Allahtan korkuyoruz.
espri bir yana gerçekten bunaldım nedenini bilsem rahatlıcam vallahi ya

Aslında benim de giresim var ama hiç boş zamanım yok