Sizce depresyonda mıyım?

Şimdi bayanlar , aslında hiçbir sorun yok. Yani en azından ben bi sorun görmüyorum. Hiçbir şey yapasım yok, salak salak gülüyorum anlamasın kimse iş yerinde diye ama bildiğiniz kendimi duvardan duvara çarpasım var. Böyle kederli müzikler dinleyip olmayan şeylerin acısını çekiyorum :KK70: Erkek arkadasımı da bunaltıyorum. Çocuğa durduk yere trip atıyorum olmayan şeyleri söylüyorum bundan 5 ay önce yaptığımız tartışmayı açıp neden böyle demiştin diyorum. Sağolsun yardımcı oluyor , hiç bunaldım yeter demiyor. Hatta tam tersine açıklamalar yapıyor. Rahatlatmaya çalışıyor. Gel konusalım neyi stres yaptın konusalım diyor. Yok konusuyoruz ediyoruz ama sorun onla alakalı da değilki. Çocuğu da depresyona sokucam böyle giderse :KK70: gerçekten bi kamyon adamdan dayak yesem rahatlıcam da. Sanki herşey üst üste geliyor. Yemin ederim durduk yere aşk acısı çekip ağlayasım geliyor. Ama sevgilimin haberi yok ahahha :KK70::KK70: çıkamıyorum resmen saçım topak topak dökülmeye başladı. Bugün de tam köprüden atlayıp ölmelik bi gün de Allahtan korkuyoruz. :KK70: espri bir yana gerçekten bunaldım nedenini bilsem rahatlıcam vallahi ya
Ay keşke her depresyona giren böyle olsa😄😄
Aslında benim de giresim var ama hiç boş zamanım yok :KK12:

ahah cevaba bak. sanki sana laf sokmaktı derdim aksine fark etmen için yazdım.

hayat tecrübesi ile yazdım. fark ettiğinde kafanı duvarlara vurursun geçen yıllarına.

bu nasıl sevgiyse durduk yere sıkıntıdan kavga çıkarıyorsunuz. karşınızdaki insan da siz niye insanı yoruyorsunuz o zaman bu muhteşem ülvi sevginiz şımarıkça kavgalara da izin veriyorsa demek.

dediğimin arkasındayım sevgin aşkın bitmiş sıkıntıdan yapıyorsun. hormonlar konuşuyor bu depresyon değil yaşadığın serotonin dopamin azalması ama fizyolojik olanından. başka dertlerin olsa ok ama sevgilimi bunaltıyorum diye kendi ağzınla yazmışsın. adamla derdin olmasa bilinç altından onla uğraşasın gelmezdi.
benim başka derdimin olmadığını nereden çıkardınız merak ediyorum. Ben depresyon sebebini bulamadığımı yazdım. Kavga çıkartıyor olsam bunu gğlerek yazmazdım. Sevgilime şımarıyorum, tartışma çıkartsam bile bunu tatlılıkla yapıyorum. Siz önce deneyimlerinizi tekrar gözden geçirin. Mesela iki üç yazı ile ders vermeye kalkmayın. Allaha çok şükür ne bugune kadar hakaret etitim karşımdakine ne de hakarete uğradım. Her ilişkide oldugu gibi tabiki tartışmalar oluyor. Ama ben erkek arkadasımı ciddi mana da bunaltan ve darlayan bi insan olsam zaten bunun farkında olabilrim. Yazılarla duyguları geçiremeyiz karşı tarafa. ' bence ' diyerek fikir belirtebilirsiniz ama kesin konusamazsınız. Görmediğiniz hissetmediğiniz bir şeyin ahkamını da kesemessiniz. İnşallah çok sever çok sevilirsiniz bunu içtenlikle söylüyorum.

çünkü adamla durduk yere kavga çıkarıyormuş sıkıntıdan. sıkılıyorum vs falan diyor kendi ağzıyla.

sevgisi aşkı olsa ödü kopardı böyle yıpratmaya ilişkiyi durduk yere. ters teper de adam giderse diye korkardı.
Yıprattığımı nereden çıkartıyorsunuz Allah rızası için ya :D Ya gerçekten negatifliğe bakar mısınız? Canım sevgilimi darlıyorum ama onunla ağız dolusu kavga ederek değil şımararak. Zaten bi nokta da onu üzdüğümü görürsem dururum. Ama bu yaptığım şımarıklık onunda hoşuna gidiyor çünkü aşırı üstüne düşüyorum şu sıralar. Bilmediğin yerden okuduklarınla kesin kararlar vermene çok saçma değilmi sence de :D

benim başka derdimin olmadığını nereden çıkardınız merak ediyorum. Ben depresyon sebebini bulamadığımı yazdım. Kavga çıkartıyor olsam bunu gğlerek yazmazdım. Sevgilime şımarıyorum, tartışma çıkartsam bile bunu tatlılıkla yapıyorum. Siz önce deneyimlerinizi tekrar gözden geçirin. Mesela iki üç yazı ile ders vermeye kalkmayın. Allaha çok şükür ne bugune kadar hakaret etitim karşımdakine ne de hakarete uğradım. Her ilişkide oldugu gibi tabiki tartışmalar oluyor. Ama ben erkek arkadasımı ciddi mana da bunaltan ve darlayan bi insan olsam zaten bunun farkında olabilrim. Yazılarla duyguları geçiremeyiz karşı tarafa. ' bence ' diyerek fikir belirtebilirsiniz ama kesin konusamazsınız. Görmediğiniz hissetmediğiniz bir şeyin ahkamını da kesemessiniz. İnşallah çok sever çok sevilirsiniz bunu içtenlikle söylüyorum.

sıkıntın geçsin diye kavga edemeyeceğim 🤣

konuyu açan yorum isteyen sensin cevabı beğenmeyince karşındaki hakkında ahkam kesen sensin hakkaten bi psikiyatra git.

kendim yazdığım yoruma bence eklemek saçma değil mi bence yazdığım belli olmuyor mu acaba ordan 🤣

neyse yavvv selametle dediğim gibi tartışamayacağım bana ne.

sıkıntın geçsin diye kavga edemeyeceğim 🤣

konuyu açan yorum isteyen sensin cevabı beğenmeyince karşındaki hakkında ahkam kesen sensin hakkaten bi psikiyatra git.

kendim yazdığım yoruma bence eklemek saçma değil mi bence yazdığım belli olmuyor mu acaba ordan 🤣

neyse yavvv selametle dediğim gibi tartışamayacağım bana ne.
İnsanlar birşeyi kendileri söyleyince 'bence' olmuyor yanlız. Kim öğretti türkçeyi sana ? :D kesin konuşman için elinde delil olması lazım, duyguları ve yaşananı görmeden 'bitmiş.' gibi bi kelime kullanman saçma. Ayrıca konuyu ben sevgilim üzerinden açmadım , kendim üzerimden açtım. Bence sen bu negatiflikle bi astrolojine felan baktır. Mazallah çiçek alıp gelene beni aldatıyor musun diye soracak biri gibisin 'bencee'. Hadi gidebilirsin buradan.

Back
X