Ilk zamanlar onemsemiyordum ama anneligimi alttan alta elestirmesine sinir oluyorumLaf olsun diye ota b.ka konuşuyor
Bilgic gorunmeye calisiyor aklinca takma
Kendini ifade etmekten cekinme her soylediginide fazla onemseme
Sen dogur senide göruruz deIlk zamanlar onemsemiyordum ama anneligimi alttan alta elestirmesine sinir oluyorum
Zaten mümkün oldugunca görüşmüyor um ama kv de de hep gidince mecbur görüyorum bide hep ariyor gel oturalim diye ama gitmedim3 tane elti var bendeyukaridada yazmislar bak. Mesafe mesafe mesafe
Yok gercekten iyi olalim istedim ta basindan beri ses etmedim hatta alinganlik yapiyorsun diye kendimi teselli ettim ama esim bile farkına varmis ezdirme kendini haddini bilsin falan dediSen dogur senide göruruz de
Duymazdan gelmeye calis rahat ol her dedigi batiyor sana ne de olsa eltii
Oraya gidince karsilasirsan fazla konusmamaya calisirsin, beni de ararlar hala gel bilmem ne falan diye (3ude birbiriyle konusmuyor bu arada, yazik kardeslerde gorusemiyo hatta bu yuzden) 1 gitme 2 isim var 3 bahane uydur 4.yu aramazlar yada sure acilirZaten mümkün oldugunca görüşmüyor um ama kv de de hep gidince mecbur görüyorum bide hep ariyor gel oturalim diye ama gitmedim
Samimiyetsiz bide evleneli 1.5 ay oldu kv deye annecim ayni annem gibisin annem neyse o da sensin demeler gorumceme seninle ben baciyiz kuzumlar vs. Bide herseye yorum yapmalar falanAboo.
Seni geçtim görümce saçını başını yolmadı mı onun yahu? Sen hiç muhatap olma, bayramda seyranda denk gelirsen de hee he de geç, bir müddet sonra herkes anlar zaten.
Çok canını sıkıyorsa yapıştır lafı;
Yemeğine mi kusur buldu " beğenmediysen yemezsin canım, pide söyleyelim?"
Çocuğuna mı karıştı, " sen doğurunca daha iyi bakarsın hayatım"
Görümcenin düğün fotoğraflarına bakarken " ahahahahah millet şaşırmıştır hangisi gelin diye yemin ederim şaka gibi"
Arsızla arsız olucan bacım.
Sende doğur senide görelim de bir kere agzinin payini vermelisinki susunIlk zamanlar onemsemiyordum ama anneligimi alttan alta elestirmesine sinir oluyorum
Simdi kv dede teyzeler falan bi seviyorlar övüyor ki sorma esime dedim ama maskeler düşünce gorecem onlari diyeAklınca kendini kanıtlamaya, cici, akıllı gelin modunda gözükmeye çalışıyordur.. Takmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?