7 yıl beraberlikten sonra evlendik. Ne oldu bilemiyorum. Huylatimizi bile bile kendimizi ateşe attık. Birbirimizden vazgecemedikacaba birbirinizi tanımadan,evliliğe hazır olmadan mı evlendiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 yıl beraberlikten sonra evlendik. Ne oldu bilemiyorum. Huylatimizi bile bile kendimizi ateşe attık. Birbirimizden vazgecemedikacaba birbirinizi tanımadan,evliliğe hazır olmadan mı evlendiniz?
Ama beni hala çok seviyor çok perişan durumda. Hatta ilerde pişman olabileceğini bile düşünüyor. Çoook pişman olacak
Kusura bakmayın ama şu yazdıklarınız ne kadar itici.Aldatma şiddet ve çocuk yok eşim bana çok sadık çok seviyor beni.
Eski konumda belirtmistim. Öğretmenim. Eşim boşanmak istiyor. Karakter olarak farklı olduğumuzu düşünüyor. Aldatma şiddet çocuk vs yok. O da perişan durumda. Aslında ben çekişmeli boşanmayı düşünüyordum vazgeçtim bu sebeple kararsız kaldım. Bunları kabul etsem mi yoksa çekişmeli mi bosansam .....
HEPSİNİ nakit olarak hesabıma yatiraxak davadan önceşartlar bu şekilde ise bence boşanın çekişmeli boşanma da maddi olarak daha fazlasını alamazsınız zaten üstüne de canınızın sıkıldığı, 3 yıl süründüğünüz ile kalırsınız
ha bana sorsanız, eşim tazminat vermem; evin yarısı; altınlar ve araban vs senin olacak anlaşmalı mı tazminat istemli çekişmeli mi diye anlaşmalı derim.
lakin bu paylaşımı mutlaka davada evet demeden önce yapın; mahkemede de karara geçsin; sonra veririm vs demesin
evin yarısını nasıl paylaşacaksınız; satıp parayı mı bölüşeceksiniz mesela
takılar nerede direkt sizde mi onda mı; o takıları da elinize almadan evet demeyin; nakit zaten alırsınız da diğerleri genel geçer ibareler ile kalmasın
Olabilir. Şu an psikolojisi çok bozuk. Mutlu değil.bana sankı kendıne baska bı hayat hazırlamısta sıze de her ıstedgnızı verıp hayatından hemen cıkartmak ıstemıs gbı geldı.kusura bakmayın.
siz ne hissediyorsunuz çook merak ettim.. garip bi sakinliğiniz var.. 7 yıllık birliktelik evlilik ortada gözle görülür elle tutulur bişey yok.. bilmem merak işteOlabilir. Şu an psikolojisi çok bozuk. Mutlu değil.
3 aydır ayrıyiz. Hala görüşüyoruz. Bana eskisi gibi davranıyor. Çok Üzgün psikolojisi hiç iyi değil . Kesin boşanıyoruz ben de kabullendim bu duruma alıştım .çoook soğuk kanlısınız..
hayırlısı bi üstte tamda ne hissettiğninizi sormuştum.. eşinizin psikolojisi harbiden iyi değilmiş3 aydır ayrıyiz. Hala görüşüyoruz. Bana eskisi gibi davranıyor. Çok Üzgün psikolojisi hiç iyi değil . Kesin boşanıyoruz ben de kabullendim bu duruma alıştım .
3 aydır ayrıyiz. Hala görüşüyoruz. Bana eskisi gibi davranıyor. Çok Üzgün psikolojisi hiç iyi değil . Kesin boşanıyoruz ben de kabullendim bu duruma alıştım .
vala bu erkeklerın cogu cok tehlıkelı gozunuzu dort acın.kahrolan ınsan bosanmaz kanmayın.bız kadınlar hemen merhamet eder acırızOlabilir. Şu an psikolojisi çok bozuk. Mutlu değil.
sanırım siz sevgili olmayı seviyorsunuz.... sorumluluk ağır gelmiş .. şimdiki rahatlığı o yüzden belki.. işin ciddiyetinin farkında değilsinizHaklısınız. Eski konum okunur diye kalabalık etmiyeyim demiştim sadece. Aslında hiç te sakin değilim ama kabullendim. Çok zor zamanlar geçirdim. 3 aydır ayrıyiz. Çok kısa sürede 58 kilodan 52 kiloya düştüm .öğretmenim okul açıldı ve kafam dağıldı. Bu arada eşimle boşanmicak gibi aşkım canım cicim konuşuyoruz.