Sizce dogru mu yaptim?

Toprak2516

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
265
161
33
29
Merhaba Kadinlar Kulubu ailesi. Daha öncede konu acmistim esim ve ben ögretmeniz. Son zamanlarda aramiz cok sık bozuluyordu esim surekli memleketine gitmek istiyordu. Bizde malum uzaktan egitim yaptigimiz icin mart ayindan beri hep evdeyiz esimle. Bende biraz ayri kalalim birbirimizi özleriz diye memleketlerimize ayri gidelim diye teklif ettim. Esimde kabul etti. Ben kendi memleketime geldim esim kendi memleketine gitti. 1 bucuk yillik evliyiz cocugumuz yok. Ev aldik 2 araba aldik biraz durumumuz sıkıştı arabalarin masrafi derken hazir esiminde parasi kalmadi ailesi de esimden maddi yönden para da isteyemez tek gitsin bir sey olmaz diye dusundum. Fakat gorumcem biraz kiskanc birisi esimi doldurur mu bilemiyorum dusundugum gibi beni özlemez belki de ters mi teper icim bazen huzursuz oluyor. Siz olsaniz ne yapardiniz? Gecen sene okuldan kapandigindan beri mart ayindan beri surekli evdeyiz dipdibeyiz cok bunaldik birbirimizden.

Olan olmuş herkes gitmiş.
Ama çok yeni evlisiniz.
İlerleyen zamanlarda da özgür takılmak isteyeceksiniz. İlk adım bu şekilde atılmış.

Bence ayrı tatil yapmayı önermek en başında yanlış karar. Bilemiyorum ben böyle bir şey yapamazdım. Ya konuşularak çözülür, ya terapiye gidilir ya da başka bir şey ama görmemek araya daha çok mesafe koyabilir.

Merhaba Kadinlar Kulubu ailesi. Daha öncede konu acmistim esim ve ben ögretmeniz. Son zamanlarda aramiz cok sık bozuluyordu esim surekli memleketine gitmek istiyordu. Bizde malum uzaktan egitim yaptigimiz icin mart ayindan beri hep evdeyiz esimle. Bende biraz ayri kalalim birbirimizi özleriz diye memleketlerimize ayri gidelim diye teklif ettim. Esimde kabul etti. Ben kendi memleketime geldim esim kendi memleketine gitti. 1 bucuk yillik evliyiz cocugumuz yok. Ev aldik 2 araba aldik biraz durumumuz sıkıştı arabalarin masrafi derken hazir esiminde parasi kalmadi ailesi de esimden maddi yönden para da isteyemez tek gitsin bir sey olmaz diye dusundum. Fakat gorumcem biraz kiskanc birisi esimi doldurur mu bilemiyorum dusundugum gibi beni özlemez belki de ters mi teper icim bazen huzursuz oluyor. Siz olsaniz ne yapardiniz? Gecen sene okuldan kapandigindan beri mart ayindan beri surekli evdeyiz dipdibeyiz cok bunaldik birbirimizden.
Esini seviyorsan hic yalnız birakma bir kere yalnızlığa alışan maalesef artık eşi de olsa gerek duymuyor

Doldurmak isteyen her an doldurur tlfn diye bir şey var teknoloji çağındayız. Tekrar evinize dönene kadar bunun yanlış mı yok sa doğru bir karar mı olduğunu bilemezsiniz.

2 ogretmen maasi 1 ev 2 araba aldiniz oyle mi😳

Dolduracagini dusunuyorsaniz siz de gitseydiniz?
Bunaldim diyorsaniz o doldurma kisimlari kismet isi artik. Biz ne diyelim.
Birikimimizde vardi bu arada. Esim surekli memleketine gitmek istiyordu bende gitsin doya doya kalsin tatilimiz ikiye bolunmesin iki ailelerin yanina da gitmeyelim diye gitsin doya doya kalsin dedim

Dolmasın koca adam

Bence iyi olmuş yani bir hafta senin tarafta bir hafta orada olsaydınız sıkılırdı herkes

Ama son hafta birlikte takılabilirsiniz belki
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Insallah demi kac yasina gelmis insan baskalarinin doldurmasiyla dolmaz diye umut ediyorum. Son hafta birlikte takilma fikri evet olabilir

Ayrı kalmışınız mecbur geçmiş o iş bundan sonra mesajla özlediğinizi felan yazın az cilveler yapın kendinizi unutturmayın ayrı kalmanın tadını çıkarın az da böyle deneyin
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Evet haklisiniz ilerleyen zamanlarda cocugumuz olursa boyle olmaz diye dusundum

Birikimimizde vardi bu arada. Esim surekli memleketine gitmek istiyordu bende gitsin doya doya kalsin tatilimiz ikiye bolunmesin iki ailelerin yanina da gitmeyelim diye gitsin doya doya kalsin dedim
Esiniz de hemen lafla doluyorsa, siz esinizin gorumcenizin lafiyla dolacagini dusunup sevgisinden emin degilseniz zaten sikinti vardir.

Bence ayrı tatil yapmayı önermek en başında yanlış karar. Bilemiyorum ben böyle bir şey yapamazdım. Ya konuşularak çözülür, ya terapiye gidilir ya da başka bir şey ama görmemek araya daha çok mesafe koyabilir.
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Evet yeni evli simdiden ayri takilmak kulaga hos gelmiyor. Her yolu denedik ama olmadi. Bende boyle deneyelim dedim caresiz kaldim. Ama gorumcemi dusundukce sinirim bozuluyor

Biraz ayrı kalınca doldurulacağını ve sizden soğuyacağını düşündüğünüz adamlarla evlenmeseniz keşke. Göbekten bağlı değiliz eşlerimize. Ailenin yanına da gidilir, ayrı tatil de yapılır.

Sözüm sadece size değil konu sahibi, yorumlar beni benden aldı yine 😂

Esiniz de hemen lafla doluyorsa, siz esinizin gorumcenizin lafiyla dolacagini dusunup sevgisinden emin degilseniz zaten sikinti vardir.
Sevgiliyken gorumcem cok ortaligi karistirdi esime surekli onun (yani benim) istedigini yapma gibi mesajlar atip duruyordu. Esim o zamanlar gorumcemin cok ustune gitmedi hamile diye ama simdi nasil davranir ne der kestiremiyorum

Son cumleniz beni çok sarstı
Dibdibeyiz çok bunaldik birbirimizden......
Üstelik yeni evlilik bu...

Allah gönüllerinizi birbirine yaklaştırsin insallah

Biraz ayrı kalınca doldurulacağını ve sizden soğuyacağını düşündüğünüz adamlarla evlenmeseniz keşke. Göbekten bağlı değiliz eşlerimize. Ailenin yanına da gidilir, ayrı tatil de yapılır.

Sözüm sadece size değil konu sahibi, yorumlar beni benden aldı yine 😂
Haklisiniz. Yorumunuz icin de tesekkur ediyorum. Acikcasi soyle gorumcem icten ice sevinir karisini birakip gelmis ayri tatil bizi daha cok seviyor diye dusunue ay bunlarada katlanamiyorum.

Sevgiliyken gorumcem cok ortaligi karistirdi esime surekli onun (yani benim) istedigini yapma gibi mesajlar atip duruyordu. Esim o zamanlar gorumcemin cok ustune gitmedi hamile diye ama simdi nasil davranir ne der kestiremiyorum
Bayiliyorum boyle ozguvenli gorumcelere😂😂
Saka gibi gercekten. Esiniz biraz garipmis .
Ben de gorumceyim,kardesime ben boyle dersem kardesim beni mahveder😂

Back
X