Konustuk zaten her sey ok.. ama unutulsun istemıyorum.. İnsanoğlu bu..bunlar zaten olmasi gereken seyler nisanlanmadan önce bunlar konusulur da adim atilir ..
söz uçar yazı kalır.. evet konustuk yukarı da yazılan her seye tamam dedi. ama biliyorsunuz ki insanoğlu ..İmzada alacak mısınız?
Konuşulur bunlar ama yazıya dökmek iyi bir fikri değil bence.
Konularınızı da düşününce bazı şeyleri takıntı yaptığınızı düşünüyorum. İnsanoğlu bu diyerek insan evleneceği insana madde madde uyulacaklar listesi çıkarmaz.
tabiki demeyecek yapan her turlu yapar adam yada kadın..Bence çok garip.
Böyle şeyler -bu şekilde cümlelerle olmasa da- konuşulur ama yazıp ne yapacaksınız?
Yapacak olan adam "tüh ya kağıda yazmıştık, şimdi bunu yapamam" demeyecek herhalde.
En büyük bağlayıcı şey nikah değil mi zaten?
Bir kağıda bunları yazmadan neyin ne olduğunu bilmeyen, düşünemeyen ve açıkça söylediği şeyi inkar edebileceğini düşündüğünüz adamla evlenmeyin.
Ben eşime böyle bir liste yapsaydım nişanlıyken yırtar atardı eminim. Çünkü mantıksız.söz uçar yazı kalır.. evet konustuk yukarı da yazılan her seye tamam dedi. ama biliyorsunuz ki insanoğlu ..
tabiki demeyecek yapan her turlu yapar adam yada kadın..
ama en azndan zamannda böle söylemiştin diyerek utandırabilirim..
yalan söyleyebilme unutma hatırlamıyorum ihtimali kalkar ortadanKonuştuğu şeyin arkasında durmayan, "böyle böyle demiştin" deyince utanmayan, inkar eden adam kağıdı görünce neden utansın?
yalan söyleyebilme unutma hatırlamıyorum ihtimali kalkar ortadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?