Ben de size bir soru sormustum ama cevap vermediniz?cümle gayet açık aslında anlamaması garip o yuzden dedim bende.. "sen tutucusun ben önume gelene harcarım" cumle tutumlu kısmını anlatıyor zaten..
cümle gayet açık aslında anlamaması garip o yuzden dedim bende.. "sen tutucusun ben önume gelene harcarım" cumle tutumlu kısmını anlatıyor zaten..
Mesele anlamamak değil sizin yanlış ifade etmeniz ve ısrarla bunu kabul etmemeniz. Tutumlu olma kısmını anlatmak için tutumlu yazabilirsiniz. Tutumlu olduğunuzu anlatmak için tutucu (her türlü toplumsal ve kültürel değişmeye karşı çıkarak, kurulu toplumsal ve kültürel düzenin olduğu gibi sürmesini isteyen) derseniz yanlış kullanım yapmış olursunuz ve haliyle biz sizin yanlış kullandığınız kelimeler için acaba neyin yerine kullandı diye düşünmek durumunda kalırız.
cümleyi butun okursan her turlu ne demek istediğim anlaşılıyor sen cumle içinden kelime seçmişin onu bana söyluyorsun hadi klavyeden yanlış yazmışm ama cümleyi okuyunca anlatılmak istenen anlatılıyor zaten .. sen anlamadıysan yada siz o sizin problemnizMesele anlamamak değil sizin yanlış ifade etmeniz ve ısrarla bunu kabul etmemeniz. Tutumlu olma kısmını anlatmak için tutumlu yazabilirsiniz. Tutumlu olduğunuzu anlatmak için tutucu (her türlü toplumsal ve kültürel değişmeye karşı çıkarak, kurulu toplumsal ve kültürel düzenin olduğu gibi sürmesini isteyen) derseniz yanlış kullanım yapmış olursunuz ve haliyle biz sizin yanlış kullandığınız kelimeler için acaba neyin yerine kullandı diye düşünmek durumunda kalırız.
heh o gizli gizli yurutme işi bende yok sanırım.. bir turlu beceremiyorum bu konuda tecrubeli değilim :) nasıl yapmalı ?Yapacak olan o yazıya da bahane uydurur yapar. Önemli olan karşındakinin yapısı, sözüne sadık mı?
Kaptırmayın kendinizi, siz de açıksözlüsünüz belli ki. Ancak böyleleri sevilmez, işini gizli gizli canım cicimle yürüten sevilir.
cümleyi butun okursan her turlu ne demek istediğim anlaşılıyor sen cumle içinden kelime seçmişin onu bana söyluyorsun hadi klavyeden yanlış yazmışm ama cümleyi okuyunca anlatılmak istenen anlatılıyor zaten .. sen anlamadıysan yada siz o sizin problemniz
klavyeden yanlış yazmışm
Bilmem, hayat boyu hep net biriydim. Kimseyi kırmamak için kendimi yediğim çok oldu. Öğrenemedim ben politikayı.heh o gizli gizli yurutme işi bende yok sanırım.. bir turlu beceremiyorum bu konuda tecrubeli değilim :) nasıl yapmalı ?
evet açıksözlüyüm..
hayır sayın çok bilmişKlavyeden mi yanlış yazdınız suç klavyenin anladımYani gerçekten sırf yanlışınızı kabul etmemek için o kadar uzatıyorsunuz ki yanlış yazdım veya yanlış kelime kullandım demek bu kadar mı zor? Umarım gerçek hayatta burda olduğu gibi hatalarınızı kabul etmemek konusunda takıntılı değilsinizdir. Aksi halde Allah nişanlınıza gani gani sabır versin tabi siz bu sözleşmeyi yazıp gösterdikten sonra hala sizinle evlenmek istiyorsa
ayy üzüldüm açıkçası şuan.. Çok bilmişleri sevmiyolrlr yada çok konusanları dimi ? o yuzden .. Kimseyi kırmamak için kendmi yemiyorum biri bir şey derse cvp veriyorum ama sanırım bende bunun ayarı yok..Bilmem, hayat boyu hep net biriydim. Kimseyi kırmamak için kendimi yediğim çok oldu. Öğrenemedim ben politikayı.
Bu yüzden sevilmedim. Sonun benimkine benzemez inşallah, ben boşanma yolunda koşuyorum şu an.
Çok bilmişlik değil de, insan doğrusunu bildiği yalanları dinlerken susmayıp cevap verince kötü ilan ediliyorsun.ayy üzüldüm açıkçası şuan.. Çok bilmişleri sevmiyolrlr yada çok konusanları dimi ? o yuzden .. Kimseyi kırmamak için kendmi yemiyorum biri bir şey derse cvp veriyorum ama sanırım bende bunun ayarı yok..
hayır sayın çok bilmişişyerindeyım acil yazdıgım için her kelimemi tek tek seçecekmisin sen yada sanane evet klavyeden yalnış yazmısım ben yani yanlıs yazmısım bazen telefondan bazen notebooktan yazıyorum açıklayayım açıklamadan net şekilde anlamıyorsunuz
haklısın aslında.. Ezdirmem de kendmi cümleleri seçmem gerek sadece.. Annem hep şey der biri bir şeyine mi karıştı diyeceğin tek şey ben böyle seviyorum olsun dedi snra uzatma dön git bazı cümleler vrdır susturr ben böyle seviyorum böyle istiyorum der susarsın .. hala uzatırsa o zaman gerekeni sert söylersin dedi..Çok bilmişlik değil de, insan doğrusunu bildiği yalanları dinlerken susmayıp cevap verince kötü ilan ediliyorsun.
Ezdirme kendini, ben aman saygısızlık olmasın aman kalp kırılmasın derken onlar neler neler planlamış. O yüzden kimse değmez.
tamam uslublu byeO kadar laf kalabalığı dolu, anlaşılmaz ve saçma bir açıklama yazmışsınız ki bu üslup ve yazım tarzına sahip birine laf anlatmaya çalışarak kıymetli vaktimi harcadığıma üzüldüm.
Anneniz haklı. Bencil olmak her zaman işe yarıyormuş ben çok sonradan öğrendim.haklısın aslında.. Ezdirmem de kendmi cümleleri seçmem gerek sadece.. Annem hep şey der biri bir şeyine mi karıştı diyeceğin tek şey ben böyle seviyorum olsun dedi snra uzatma dön git bazı cümleler vrdır susturr ben böyle seviyorum böyle istiyorum der susarsın .. hala uzatırsa o zaman gerekeni sert söylersin dedi..
öyle söyledi benm dediğim gibi davranarak durumun önunu kesersin bi zaman snra dedi.. zamanla anlar ve geri çekilir dedi..Anneniz haklı. Bencil olmak her zaman işe yarıyormuş ben çok sonradan öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?