sizce doğru mu?

Niye hepsinin temelinde maddiyat var. Babanızdan bu durumlarla ilgili sıkıntı falan mı yaşadınız?

"Tutucu kelimesini tutumlu ile aynı şey sanıyordum. Anlamını bilmiyordum, yeni öğrendim. Dur laf kalabalığı yapayım da anlaşılmasın" telaşı bu. Nerede görsem tanırım.

Yaa benim evleneceğim insan annene kardesine verdiğin parayı hemen söyleyeceksin, maaşını ben yönetecem dese bir de bunu yazılı getirse. Arkama bakmadan kaçarım. Bu ne yaa adama acıdım. Bi de hep maddiyat takıntısı. Evin hesabı ben de olacak tüm para ben de kalacak diyorsan git çalış allahım yaaa. Tabiki evlilik ortaklıktır ama herkes de bir birey bu ne esaret gibi okurken içim daraldı

Bunları yazdığınıza göre,ciddi bir güven probleminiz var koca adayınıza.
Bence bunları yaşayıp yaşamayacağınızı garantilemek yerine,neden böyle birşey yapma ihtiyacı duyuyorum acaba diye bir düşünün.

Bu maddeler ya da değil, eşinizin istediğiniz bir şeyi yapmasını ya da saygı göstermesini sağlamak için gerektiğinde onu utandırabilmenin iyi bir yöntem olduğunu düşünmüyorum.

Bu sahis hakkinda
-ailesinin maddi beklenti
-sizden gizli sakli isler yapacagi
-gereksiz harcamalar yapan birisi izlenimini nerden olusturdunuz?

mutlaka yazin! sicak muhur vurun. ikiser sahit tutun sozune guvenilir insanlar olsun. notere tastikletin,ese dosta akrabaya ilan edin. banka kasasi kiralayin kilit altina alin. sigorta yaptirin banka kaybeder yanar su basar vs.. bir nushasini 1x2 metre boyutunda buyutup basip salona asin cerceveli olsun.. her pazartesi sabah ise gitmeden esinizi karsisina koyun okutun.. iyice ezberlesin.. bunlar yetmez. sozunu tutmazsa neler yapacaginizdan da bahsedin tehditlerinizden.. bosanirim, anneme giderim, eline cetvelle vururum, tek ayak ustunde bekletirim.

beni soran olursa hiiic para mevzularina kafa yoramam. kira ayin kacinda yatar, faturalar bu ay kac geldi bilmem.. ailesine para yollarsa soyler zaten. harcarim gecerim.. ister anasina desin ister danasina desin neyi ne kadar harcadigimi hic umrumda olmaz. kv gozlerini buyutur bazen duyunca bir seyden iki tane uc tane aldigimi duyunca ama hiiic derdim degil. kimseye mudanam yoktur.. konu sahibinin ipleri eline almis bir anne modeli var sanirim ona donusmeye calisiyor.

Benim eşim evlenmeden bana böyle bir kağıt imzalatmaya çalışsa, çok bozulur, giderdim direk.

bu kadar maddiyat kafasıyla ve güvensizlikle de evlenmeyi düşünmeniz müthiş ya

Evlenmek insanların hür iradesiyle vermesi gereken bir karar.
Bu kadar güvenmediğiniz bir insanla neden evlenmeye karar verdiniz? Ne çirkin hesaplar, yalan söylerse utandırayım falan. Nasıl bir ilişki bu?

Bu maddeler neden maddiyata dayalı bu kadar. Hakikaten ne yaşadınız da maddiyatla ilgili güven probleminiz var? Bence böyle şeylerle eş adayınıza gitmeyin. Gerçekten hoş değil.

konu saçma ve büyük ihtimalle gerçek değil ama nikahtan evlenicem çok saçma bir ifade değil mi ya düğünsüz nikahla evleniceksin anladım (ki konuyla alakasız bunu belirtmen) da sanki diğer insanlar akbil basıp evleniyo , herkes nikahla evleniyor düğün zaten olayı parti kısmı

Bende bu fikirleri öne sürdüm. Fakat hiç dinlenilmedi.Dilerim senin fikirlerin dikkate alınır.

Yazmak adama o şekilde yazılı vermek aşırı saçma ne öyle evlilik sözleşmesi gibi. Yapmak istemeyen adam yazılı da olsa yapmaz ki. Konuşulanları da unutacak hali yok işine gelmezse ne yazı tanır ne söz. Bence fazla takmışsınız kurallara evleniyor musunuz iş akdi mi yapıyorsunuz belli değil. Eee tek sizin mi istekleriniz olacak evlilikte o zaman o da sizden isteklerini yazsın imzalatsın size mesela sabah kahvaltı hazırlanacak, akşam yemek hazır olacak, ütüler ev işleri düzenli yapılacak gibi siz ne yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…