sizce doğru mu?

Evlilik sözleşmesi formatına dönüştürün, uymak durumunda kalır

Maddeleriniz parayla ilgili. Parayla, geçim derdiyle ilgili bir takıntınız mı var? Bir de sürekli insanoğlu unutur yazı kalsın diyorsunuz ama nişanlınızla konuştuğunuz her şeyi yazıya mı döküyorsunuz. Hoş olmayan bişi yapmışsınız bana göre.

Bildiğimiz bir evlilik sözleşmesi gibi bişey olmuş bu, her madde tamamen maddiyatla ilgili Bence bi de aldatma olursa aldatan taraf "babayı" alır diye madde ekleyin

Yildiz7986 sizden yarim saat önce paylaşmış bu konuyu yani siz onun konusunu kopyalamissiniz?

tabiki demeyecek yapan her turlu yapar adam yada kadın..
ama en azndan zamannda böle söylemiştin diyerek utandırabilirim..

noter huzurunda evlilik sözleşmesi bile yapsanız o sözleşmeler evlilik öncesi mal varlığı ve sonra edinilecek mal varlıkları için yapılır.
sizin söyledikleriniz çok gündelik mevzular ve yazsanız da tutulacak diye bir kaidesi yok. zaten verdiği sözü bile tutmayan adamın yazılı sözü tutmadığında utanacağını sanmıyorum.
evlilik iç dinamiklerini süreç içerisinde kazanır. konuşarak, iletişerek… şirket kurmuyorsunuz birbirinizi severek bir hayata başlıyorsunuz. bunu yazılı olarak yapmanız çok irite edici olur.
kaldı ki yazmazsam sözünü tutmaz kafası ile nişanlınıza güveniniz yoksa zaten evlenmeyin.

nikahtan once nikahtan sonra diye bir gerçek var :))
ilk maddeyi benim eşimde söylemişti ama dediğim gibi nikahtan once

tabiki demeyecek yapan her turlu yapar adam yada kadın..
ama en azndan zamannda böle söylemiştin diyerek utandırabilirim..
zamamnında öyle söylemiştim şimdi söylemiyorum nolucak dese ne yapacaksın.
Ben kadın veya erkek eşlerin evlendiklerinde birbirlerini bukadar boğmasını doğru bulmuyorum.Ne yani annesine,babasınai,kardeşine vereceği para için eşinden izin almak zorunda olmamalı bence.Tabiki sapla samanı ayırarak.Kendi ailesinin ve evinin geçimini sağladıktan sonra faazla parası kalıyorsa ve ihtiyaçları varsa bence verebilir.Ama bir başka sayfada yazdı biraz önce birisi kocası aldığı bütün maaşı kendi annesine veriyomuş evin geçimi sadece kadının maaşiına bakıyormuş öyle olmaz..Ben buradaki birçok kadın gibi evlendim gittim ohh bana ne babamdan banane annemden banane kardeşimden diyen biriside değilim çok şükür.Kendi evim var evet ama onlar ölene kadar benim ailem ve ben ölene kadar onlara bakmak,destek olmak durumundayım.bence böyle madde madde yazmak çok antipatik

nikahtan once nikahtan sonra diye bir gerçek var :))
ilk maddeyi benim eşimde söylemişti ama dediğim gibi nikahtan once
bunu herkes yapıyor kabul edelim.Biz kadınlar içinde de nikahtan önce ve nikahtan sonra diye bişey var ben dahil olmak üzere.Hergün burda onlarca kv şikayeti konuşuluyo ama o gelinlerin hepsi nişanlıyken kv saygıda kusur etmeyen kvni grsini çok seven gelinlerdi,evlendik noldu herkes düşman moda geçti.Onun için olmaması zaten hayatın akışına ters

benim işim finans ve para biriktirmeyi seviyorum..
eşimde seviyor parayı ama cebinde tutamiyor..
sigaraya verdiği para benim için başlı başına bi sorun..dusunun ayda 400-500 tl sadece sigaraya gidiyor..
bunu dile getirince bozuluyor..
suan bıraktım kendi harcamalarimi odemelerimi kendim yapiyorum..kenara atiyorum az cok..ustlenmiyorum birşey..
faturalar belli kira belli mutfak masrafi belli ödüyor birşey demeden..
bana kalsa idi ayrica ciddi birikim de yapardik..simdi ortak bi birikim yok.
kv mevzuunda haklısınız evet bende yaşlı kadın bana ne zarari olur diyordum..cok şükür gercekten de yok..agzi duali içi dışı bir 80 yaşında bi kv'm var..
kendimize dert ariyoruz ya :)) bazen bizde uzun süre kalmasi yoğun ilgisi hep gözüme batiyor.. :))

konu farklı yere kaymıs sizde. ben az önce konu açan sahibinnkne istinaden yazdım.. diğer turlu ailesine yardım yapacak ise neden benden izin istesin .. neyse ....

Siz sanırım ‘tutumlu’ olduğunuzu anlatmak istiyorsunuz. Tutucu denildiğinde olay bambaşka bir yere kayıyor çünkü konunun tutucu olmakla ilgisi olmadığı için arkadaşın dikkatini çekmiş
cümle gayet açık aslında anlamaması garip o yuzden dedim bende.. "sen tutucusun ben önume gelene harcarım" cumle tutumlu kısmını anlatıyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…