Sizce doğru mu?

Monotonlisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
1.581
5.039
88
30
Kızlar bu dert değil fikir öğrenmek istiyorum .
Şimdi benim çok çok yakın, kardeşim gibi bi kız arkadaşım var. Sevgilisi 4,lü görüşelim diye beni de bi arkadaşıyla tanıştırmıştı (x olsun adı) aradan 1 sene geçti tabi .
Biz bu çocukla takıldık biraz ,sonra bana karşı bi saygısızlığından dolayı bir daha görüşmedim . Arkadaşımda sevgilisiyle ayrılmıştı . Neyse bunlar bugün görüşmüş . Bana geldi dedi ki biz akşam görüşücez x ve onun kız arkadaşı da var .
Şimdi açıkçası ben biraz alındım,
Çocukla aramızda duygusal bir şey olmasa da , arkadaşımın bana saygısızlık yaptığını düşündüm gücendim . Ama ona göre çok normal .
Siz ne düşünüyorsunuz , gerçekten abartıyormuyum! Bir de benim şu an bir ilişkim var . Yani x kişisi umrumda değil . Arkadaşım bunu kabul etmemeli diye düşündüm . Çünkü ben etmezdim

X kişisiyle ciddi bir ilişki yaşamamışssınız, büyük bi problem olmamış arada. Arkadaşınız niye görüşmesin ki?
Eğer aklınız o kişideyse durum değişir ama iddia ettiğiniz gibi o kişi umrunuzda değilse şuan bi ilişkideyseniz,gerçekten umrunuzda değilmiş gibi davranmalısınız.

Evet abartıyorsunuz. Siz kabul etmeyebilesiniz o sizin karakteriniz, sizin doğrunuz. Siz ve arkadaşınız ayrı insanlarsınız. Arkadaşınız neden size saygısızlık yapıyor olsun anlamadım. Sizi onlar tanıştırmış ama aranızda doğru düzgün bir ilişki bile olmamış. Aranızda yaşananlar sadece iki yetişkin birey olan sizleri bağlar. Üzerinden de koca bir sene geçmiş. Bu mantıkla bakarsak arkadaşınızla dörtlü görüşmek isteseniz ama arkadaşınızın sevgilisi arkadaşıma saygısızlık olur diye sizinle buluşmak istemese hak verecek misiniz? X kişisi umurumuzda olmasa bu meseleye takılacağınızı düşünmüyorum açıkçası

Alınılacak bir durum yok ortada bence.Çocuğun size karşı saygısızlığı olmuş olabilir ama bu sizinle onun arasında bir şey.X ile arkadaşınızın hala arkadaşlığı sürüyor bir şey diyemeyiz.

Alınganlık etmişsiniz. Ciddi bir şey yaşamamışsınız, üstüne şimdi sevgiliniz var. Ee görüşsünler size ne?
ama ne bileyim bu kişi benim ev arkadaşım kardeşimden ötedir . Yani beni takmadığını , ve saygısızlık yaptığını düşündüm .sorun x kişisi değil yoksa .

Sizin sevgili yada normal arkadaşlarınızla biten ilişkileriniz nedeniyle yakın arkadaşım dediğiniz kişinin de o kişilerle ilişkilerini bitirmesini beklemeniz, beklentinizi gerçekleştirmediği için saygısızlık olarak görmeniz bence aşırı çocukça bir davranış.

Son düzenleme:
Alınacak bir durum yok.
E onun sevgilisi ister istemez sosyal çevresi de ortak olacak.
Eşimin arkadaşı çok yakın arkadaşımla sevgililerdi. Yıllar geçti herkes evlendi barklandı. Eşiyle bize geliyorlar. Arkadaşım küssün mü yada arkadaşımız kadına olmaz eski sevgilim zeynoyla arkadaşı uygun düşmez mi desin?
Fazla alınganlık yapmışsınız hem de ciddi olmayan bir meselede.

Size yaptığı saygısızlığı gore değişir

İmalı bir şekilde söylediyse arkadaşınız bende alınırdım. Ama lafın içinde öylesine söylediyse farklı.

Arkadaşım bu eski sevgilisiyle 1 senedir görüşmüyor .bugün görüşmüşler öyle .yani sürekli görüşen beraberlikleri olan birileri değil ki . İlişkileri olsa tabiki alınmam sonuçta sürekli görüşen insanlar derim.
Bi anda gelip söyledi .

İmalı bir şekilde söylediyse arkadaşınız bende alınırdım. Ama lafın içinde öylesine söylediyse farklı.
Görüşmüşler bugün eski sevgilisiyle .bana anlatıyor bende iyi ne güzel belki tekrar başlarsınız dedim . Yani 1 yıl görüşmemişler sonuçta .insan başbaşa vakit geçirmek ister .bu pat diye x ve onun sevgilisi de olucak 4,lü görüşcez dedi .bi şaşırdım, yani. .en azından .sözleşmeden önce bana da enaZından bi haber vermesi gerekliydi diye düşündüm.

Bence gereksiz bi düşünce bu x kişisiyle aranızda büyük bi şey geçse uzun süre birlikte olsanız yada çok olaylı bi ayrılık yaşasanız anlarım ama sizde söylüyorsunuz şu an ilişkim var diye x inde ilişkisi varmış zaten arkadaşınız da nasılsa herkes kendi yoluna bakıyor aralarında büyük bir şey de geçmedi diye düşünmüştür. Büyütüyorsunuz bence

Fazla alınganlık yapıyorsunuz, öyle gelişmiştir ortam zaten size de bilgi vermiş görüştükten sonra dese belki biraz bozulurdunuz

ama ne bileyim bu kişi benim ev arkadaşım kardeşimden ötedir . Yani beni takmadığını , ve saygısızlık yaptığını düşündüm .sorun x kişisi değil yoksa .

Tam olarak saygısızlık olarak gördüğünüz şey nedir? Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Siz bir dönem bir şeyler paylaşmışsınız yaşananlar ikinizin arasında olmuş bitmiş. Doğru dürüst bir ilişki bile yok ortada. Herkes kendi hayatına bakmış. Cevap vermemişsiniz yine sorayım siz arkadaşınızla dörtlü görüşmek isteseniz ve arkadaşınızın sevgilisi arkadaşıma saygısızlık olur diyerek sizinle görüşmeyi reddetse normal bulacak mısınız? X kişisi umurumuzda olmasa ben bu durumdan rahatsız olacağınızı düşünmüyorum açıkçası.

Fark etmez ki.
İster samimi olsunlar ister olmasınlar, gerçekten sizlik bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…