Sizce doğru mu?

Yani be alaka derdim bende galiba . Evet boşuna sinirlendim . Zaten sakinleştim . Abarttığımı anladım . Ani parlayabiliyorum bazen

Arkadaşınızın eski sevgilinizle aynı ortamda bulunacak olmasına mı alındınız. Aranızda ciddi bir şey olmuş olsa bile görüşebilir. Herkesin kendi hayatı kimse için kimseyle araya mesafe koymaya gerek yok değmez de

Ben böyle bir durumun saygısızlık oldugunu düşünmem bana yapılsa da ben yapsam da.Gayet normal bir tavır arkadaşınızınki.He deseniz ki ben onunla dolu dizgin aşk yaşadım hala yasını tutuyorum hala benim için değerli ve arkadaşım bunu yapıyor anca o zaman saygısızlık olduğunu düşünürüm.

ama ne bileyim bu kişi benim ev arkadaşım kardeşimden ötedir . Yani beni takmadığını , ve saygısızlık yaptığını düşündüm .sorun x kişisi değil yoksa .
Size o kişinin yaptığı saygısızlıktan dolayı mı görüşmesini doğru bulmadınız, yoksa bi nevi flörtünüz olduğu için mi doğru bulmadınız bu bence mesele

bence normal yani o erkek arkadaşının arkadaşı, ikinizin de başka görüştüğü insanlar var, yani anladığım kadarıyla o kişi ile anlaşamamışınız bitmiş, aranızda olanlar sizin aranızda. Siz de takmayın kafaya. ben olsam "sen ne yapıyorsan yap ama o kişi ile değil karşılaşmak adını duymak istemiyorum" vs derdim, arkadaşınız anlasın o konuda hala olduğunuzu. Benim tahminim arkadaşınız "he çok normal" falan edasında bunu size söyledi ve sizin duygularınıza karşı hassas davranmadığını hissettiğiniz için kırıldığınızı düşünüyorum.

Niye arkadaşlarınıza tapulu malınız muamelisi yapıyosunuz?
Görüşsün ne var zaten takılmışsınız ciddi aşkından ölmemişsiniz ki
Hem sevgiliniz varmış şuan ilişkinize odaklanın, mutluluğunuza odaklanın.

Bitmiş gitmiş şeyleri umursayıp kafaya takarsınız diye düşünememiş demek ki .

Ayyy yaşlandıkça bu tarz sorunlar bir garip gelmeye başladı bana

Sallayın gitsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…