• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Döner mi?

Döner mi

• evet

• hayır :(

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

renesmesya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
34
15
8
30
arkadaşlar neredeyse 2 yıllık ciddi ilişkim bitti :KK43:
mezun oldu askerliğini de yaptı, iş başvurularından aylarca geri dönüş alamadığı için çok bunalmıştı her şeyden
tüm bu en kötü zamanlarında yanında olan bendim
ailesiyle falan tanıştırdı yüzük takmıştık,
ikimizin de iş durumları hallolunca evlenecektik benden bile fazla istiyordu arkadaşlar
biraz kıskancım çok bunalttığımı söylüyordu
kafa dinlemek istedi ben de bunu istemediğimi söyleyerek mesaj attım sürekli falan..
çok üstüne düşünce ayrıldı 1 ay oldu..
şu soruyu arkadaşlarım da duymaktan sıkıldı arkadaşlar ama sizce bu çocuk bana döner mi? :KK35:

dönebilir dönmeyebilir de.. ama sen bu güzelim zamanlarini gelir mi diye kafayi yiyerek gecirme.. ama gidenlerin hepsi de dönmüyor bunu da bilmelisin.

sadece buraya yazidigin kadariyla sanki eften puften bi sebepten ayrilmissiniz ve kavga aninda olmus, siniri gecince donecek gibi gorunuyor..

Ama bir ay oldu diyorsunuz. 1 koca ay tas olsa catlar. Bence donmeyecek diye dusunup yolunuza devam edin

dönebilir dönmeyebilir de.. ama sen bu güzelim zamanlarini gelir mi diye kafayi yiyerek gecirme.. ama gidenlerin hepsi de dönmüyor bunu da bilmelisin.
ah keşke elimden bi şey gelse... hiç iletişime geçmedim kendi gitti kendi dönsün diye..
ama bazen düşünmüyor da değilim acaba yazmazsam pişman olur muyum ilerde :(

sadece buraya yazidigin kadariyla sanki eften puften bi sebepten ayrilmissiniz ve kavga aninda olmus, siniri gecince donecek gibi gorunuyor..

Ama bir ay oldu diyorsunuz. 1 koca ay tas olsa catlar. Bence donmeyecek diye dusunup yolunuza devam edin

evet anlattığım şekilde olduğu hiç dile getirmedi kendisi daha önce, son telefon konuşmasında tartışınca ayrıldık.
arkadaşlık aşamasında da buna benzer bi durum yaşamıştık 2.5 aydan sonra tekrar yazmıştı daha sonrasında ciddi adımlar attık biz..
ümit var içimde o kadar yaşanmışlık var bitmesine bir sebep de yok diye..
ama kendimi kandırmak da istemiyorum bilmiyorum ya çok sıkıntılı bir dönem :(

Back
X