Çok mesaj atıyor diye insanlar terkedilmez. En fazla şimdi meşgulum filan der.merhaba kızlar.2 gun once sevgilimle onu cok arayıp msj atmamdan dolayı ayrıldık.sizce zaman gectıkce hayatındakı onemımı anlayıp gerı donermı.sımdı sınırlı oldugu ıcın baya bu duruma kadar geldı zaman gectıkce anlayıp doner mı yıne sizce.gecen guzel gunlerımızı dusundukce cok cnm acıo
ne sıklıkta arayıp mesaj atıyordunuz,ne zzmandan beri berabersiniz merak ettim
Çok mesaj atıyor diye insanlar terkedilmez. En fazla şimdi meşgulum filan der.
Sıkılırım ama insan sevdiğine birşey diyemiyor genelde. Yani en azından sevildiğini biliyordur ve olgun davranıp anlayış gösterir gibi geliyor.hep aynı seyı yaparsan pekı karsındakı sana sıkılazmısn sende
Sıkılırım ama insan sevdiğine birşey diyemiyor genelde. Yani en azından sevildiğini biliyordur ve olgun davranıp anlayış gösterir gibi geliyor.
3 yıllık ilişkiden bahsediyoruz çok mesaj atıyorsun diye bitmemesi lazım sanırım ilişkiden sıkılmış :Süzgünüm buda bahanesi olmuş gibi geliyor bana yani çok mesaj atıyor çok arıyor diye insan sevdiğinden vazgeçer mi...bana dönmez gibi geliyor :Ssakın sen arayıp sorma istikrarlı ol o arar belki
Erkekler kendilerini çok seven kadınları kolay kolay unutamaz. Terketse bile unutamaz. Sabret bakalım daha çok kısa bir süre geçmiş. Bence kendine hakim olmayı öğrenmelisin. Fazla üstüne düşme. Çünkü devamlı mesaj hayatının her anına müdahale gibi hissettirir. Erkekler somut, kadınlar soyut şeylerden mutlu oluyor.ama bayadrı aynı seyı yapıodum bu yuzden cokk kez sans werdı bana.evet sevıldıgını bılıor benım gıbı kımsenın onu sevmedıgını sımdıye kadar sevmıcegınıde bılıyor kendısı dıor bunu.ama ıste keske sıkmasadım 1az sımdı uzuluo olmazdım keske
bırazda baska sorunları vardı aılesıle ılgılı.psıkolojısıdebıraz kotudu bu yuzden kolay sey degıldı gercektn yasadıkları.hayatada kusmus bı ınsandı bıraz buyuzden.aramam zaten artık ben elımden gelenı yaptım onn ıcın zor olur belkı ama alısmam lazım
Erkekler kendilerini çok seven kadınları kolay kolay unutamaz. Terketse bile unutamaz. Sabret bakalım daha çok kısa bir süre geçmiş. Bence kendine hakim olmayı öğrenmelisin. Fazla üstüne düşme. Çünkü devamlı mesaj hayatının her anına müdahale gibi hissettirir. Erkekler somut, kadınlar soyut şeylerden mutlu oluyor.
Biraz serbest kalsın, kontrolun elinde olduğunu düşünmesine fırsat ver bakalım.
bırazda baska sorunları vardı aılesıle ılgılı.psıkolojısıdebıraz kotudu bu yuzden kolay sey degıldı gercektn yasadıkları.hayatada kusmus bı ınsandı bıraz buyuzden.aramam zaten artık ben elımden gelenı yaptım onn ıcın zor olur belkı ama alısmam lazım
anladım zamana bırak o zaman sorunlarını çözsün kafasını toplasın psikolojisini düzeltsin bakalım ne olacak ...anlattıkların çok yüzelysel tam yorum yapamıyorum açıkçası,ama şimdi önemli olan sensin sen kendini nasıl toplayacaksın evet ilkler özeldir ama zman herşeyin ilacıdır unutmazsın belki ama yaşadıkların değerini kaybedince ne yaşadığının bi anlamı olmuyor..çok zor bi süreç inş kolay atlatırsın
Üzülme su akar yolunu bulur herşey yoluna girer inşallah. Herşeyin hayırlısı kim ne derse desin.evet atmamalıyım aramamlıyım bu sefer yapmam gerek bunu yapıcamda kendıme hakım olucam.hıc ayrı kalmadıgımız ıcın her dakkamzdan hberımız oldugu ıcın 2 gun bıleuzun gelıyo bana ama dayanmalıyım dayanmak zorundayım.biraz bole rahat kalsın belkı ıyı gelır onun ıcın.tesekkr ederım yorumun ıcın azda olsa ıcımı rahatlattın
Psikolojik sorunları olabilir, herkesin psikolojik sorunları var, hepimizde oluyor, ama bunları sana yansıtmaması gerekir, psikolojik sorunu var diye acısını senden çıkartmaya hakkı da yok, sen destek olmaya çalışmışsın, onun yaptığına bak, yok işte ben diyorum yaranılmaz diye yaa, yaranamassın canım, yarın bi gün döner gelir tekrardan, sen bi süre sessiz kal bakalım, ben kaldım kaldım da ne oldu gerçi ama, neyse hayırlısı olsun hakkınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?