İyi günler arkadaşlar ben bir sene önce evlendim.Size kayananamgilin ve görümcemin yaptıklarını aktaracağım.Bana biraz anormal geliyor sırf eşim için susuyorum.Eşimle ben ikimizde memuruz.Kaynanam ne yapsa bizden ya parasını alıyor ya da yapacağı şeyleri alıyoruz.Tam tersi kızı da tek maaş o da her gün onlarda her şeyini onlar yapıyor.Burda anlatmak istediğim para değil ama insanın zoruna gidiyor saf yerine konmak.biz haftada bir gün gidiyoruz onlar her gün orda biz gidince de gitmiyorlar biz gidene kadar bekliyorlar sizce bu durum normal mi eşim çok iyi bir insan her istediğimi yapıyor ama bu durum ister istemez onunla da moralimi bozuyor
Biz alıyoruz hatta onların yiyeceklerini de alıyoruz ben ona anlam veremiyorum.Bir kere de onlar alsa başkasının üzerinden geçinmektenseBana göre normal hayat pahalı. Yiyip içiyorsanız almayı da bilmelisiniz.
Biz alıyoruz hatta onların yiyeceklerini de alıyoruz ben ona anlam veremiyorum.Bir kere de onlar alsa başkasının üzerinden geçinmektense
Rahatsız oluyorsanız ve zorunuza gidiyorsa bence gitmeyin. Başkasının üzerinden geçinmek diyorsunuz da toplu bir şey yapılıyorsa kendinizinkini alıp diğerlerininkini almamak biraz garip olmaz mı? Öyleyse gitmemeyi tercih edebilirsinizBiz alıyoruz hatta onların yiyeceklerini de alıyoruz ben ona anlam veremiyorum.Bir kere de onlar alsa başkasının üzerinden geçinmektense
Eşim diyor alalım diye bende öyle paraya falan takılan değilim.Ama baktım hep biz hep biz onları ailecek doyuruyoruz.Hayır onlardan da bir şey görsem tamam derim.Kahvaltıdan geceye kadar her gün yemekli içmekli geliyorlar hiç bir şey getirmedenNeden alıyorsunuz mesela?
Eşim diyor alalım diye bende öyle paraya falan takılan değilim.Ama baktım hep biz hep biz onları ailecek doyuruyoruz.Hayır onlardan da bir şey görsem tamam derim.Kahvaltıdan geceye kadar her gün yemekli içmekli geliyorlar hiç bir şey getirmeden
Anlamadım yemeğe gidiyorsunuz parasını mı veriyorsunuz nedir tam olarak
Hayır biz alıyoruz onlar yiyor.Kaynanam bizi iki maaşlı diye her şeyi aldırıyor kızını da akşama kadar yemeli içmeli elini cebine koydurmuuorAnlamadım yemeğe gidiyorsunuz parasını mı veriyorsunuz nedir tam olarak
Kaynanam o gün ne yapacaksa bize aldırıyor kızıyla oturup bir güzel yiyorlarAnlamadım yemeğe gidiyorsunuz parasını mı veriyorsunuz nedir tam olarak
Klasik kaynana hareketi kızlarına kıyamazlar elini cebine attırmazlarKaynanam o gün ne yapacaksa bize aldırıyor kızıyla oturup bir güzel yiyorlar
Yok mesela bir şey yapılıyor kaynanam görümcem ben.Kaynanam görümcemi çıkarıyor direk bize ödettiriyor.Üstelik bir de yeni ev aldık bunu da göz ardı ediyor.Anlamadım yemeğe gidiyorsunuz parasını mı veriyorsunuz nedir tam olarak
Onu da dedim kızını takmaya kalktı bende hazır alırım gerek yok dedimKlasik kaynana hareketi kızlarına kıyamazlar elini cebine attırmazlarsiz de kaynananızı size çağırın sadece ona yedirin ozaman daha ekonomik olur tabi kızını peşine takmazsa
Biz oturmaya gidiyoruz kızını da çağırmış alınacakları da bize aldırıyor.Mesela o gün mantı yapılacak.Eti unu vs ne ihtiyaçsabiz alıyoruz.Kalanı da ortadan kaldırıyorlar ertesi gün dolaba atmaya kendilerine koyuyorlarAnlamadım yemeğe gidiyorsunuz parasını mı veriyorsunuz nedir tam olarak
Ne ihtiyacınız var diye sormayın. Ya da aradıklarında işimiz var siz alın deyinBiz oturmaya gidiyoruz kızını da çağırmış alınacakları da bize aldırıyor.Mesela o gün mantı yapılacak.Eti unu vs ne ihtiyaçsabiz alıyoruz.Kalanı da ortadan kaldırıyorlar ertesi gün dolaba atmaya kendilerine koyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?