Sizce durum normal mi ☺️

Akşam çayı da toplu oluyor.Kızı bir türlü evden çıkmıyor
Siz nedense görümceye takmissiniz ama sorun eşinizde yoksa siz istemediğiniz halde eve alışveriş yapmaz. Kızın baba evi ayda yılda birde gider hergun de gider siz ona laf soyleyemezsiniz neden hergun burda diye. Hepimiz eş ailesine yemeğe gideriz ufak tefek eksik kalanı yada içecek vs alırız bunlar tüm yemeklik malzemeyi size aldirttiriyor ve eşiniz bunu hoş görüyor.
Genelleme yapıyorum sorun kv/ kp / görümce elti vs de değil sorun her zaman dengeyi sağlayamamiş estedir. Kadın/erkek farketmez.

aslinda ben takmamis ama basit hesap yapiyor diye dusundum.
Onlar olmasa 4 kisilik alisveris yapacak, simdi oluyor 6 kisilik

aslinda ben takmamis ama basit hesap yapiyor diye dusundum.
Onlar olmasa 4 kisilik alisveris yapacak, simdi oluyor 6 kisilik
O zaman çok yanlış hesap yapıyor burda mevzu kaç kişilik alışveriş yapıyorum yerine biz neden sömürülüyoruz ve eşim buna neden dur diyemiyor olmalıydı.
Erkeklerin çoğu evlenince ayrı bir aile kurduğunu ve önceliği kendi istegiyle kurduğu aile olduğunun ayrımını yapamıyor maalesef.

Ben konunuzu tam anlayamadım. Haftada 1 gün gidiyorsunuz ve o gün tam belli sanırım. Siz arayıp ne lazım diye soruyor musunuz yoksa kv bugün şunu yapacağım şu malzemeleri getirin mi diyor yani. Ne bileyim mantı yapacaksa kıyma yoktur en fazla una kadar hepsini nasıl isteyecek. Insan kendi çocuğundan çekinir. Mesela mantıya kıyma istiyorsa olabilir. Kıyma genelde buzlukta saklanıyor ve çözülmesi için zaman lazım. Biraz yaşam şartlarına da bağlı ama gıda fiyatları çok arttığı için haftada 1 kez gidiyorsam ben birşeyler götürmek isterdim zaten. Rahatsız olmazdım. Ya da kadın gittiğinizde özel şeyler yapmayacak ona razı olacaksınız. Bana size hazırlık yapıyor gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…