Sizce durum normal mi ☺️

Süreklilik haline gelmişse can sıkıcı o ne öyle ya görev gibi. Ben olsam içimden gitmek gelmez ve gitmem her hafta

O zaman yemeğe gitmeyin. Arayın anne biz yemekten sonra çay içmeye size gelecez deyin olsun bitsin. Neden illa yemek ki. Ayrıca almayın bir şey. Eşinize de evde yiyelim öyle gidelim deyin. Bu ne canım böyle. Siz aldıkça onlar daha da isterler. Bu kadar sık aile yemeği normal mi? (Evli değilim o yüzden sordum)

Birde yeni ev aldık masrafınız var demiyor.Habire al diyor.Bir kere de dese sizin borcunuz var diye hiç duymadım

Eg canım sizde gitmeyin alahala.zaten çalışıyorsunuz yorgunuz vs diyin, 2 haftada bir gidin.

Ilk defa duydum cok sacma. Maddi yönden cok zor durumdalarsa esiniz size bunu söyleyip ona göre karar verip hareket edilir.
Cagirmasin yemge ozaman??? Bizde tam tersi, kaynanam tursu eriste felan yapsa hemen bizede koyar gelinlwrim yesin diye. Tamam böyle fazladan birseyler yapilacaksa biz gider kendi payimizi öderiz. Mesela memleketten zeytinyagi getirdi ödedik. Ama tarhanasini tursusunu kurar verir coluk cocuk yiyin diye. Ama böyle yemege cagirip ödeteni ilk kez duydum

Birde yeni ev aldık masrafınız var demiyor.Habire al diyor.Bir kere de dese sizin borcunuz var diye hiç duymadım
O zaman hiç almayın. Bak böyle yaptıkça tepemize çıkarlar. Bence her hafta aile yemeği çok normal değil bunu ayda bire çıkarın. Haa illa gidilecekse çay içmeye gidin. Yemeğinizi evde yiyin. Anne valla biz yedik evde öyle gelicez dersiniz.

Akşam çayı da toplu oluyor.Kızı bir türlü evden çıkmıyor

Evet çok garip ya. Bide muhtemelen kendi davet ediyodur işletme mantığına dönmüş kv

İkimizde aynı şehirde olduğumuzdan ailelere haftada bir uğruyoruz

Hayatımda ilk defa duyuyorum yemeğe çağıran ailenin yemek malzemesi aldırdığını. Çok saçma

Kızı annesinin evinde işte neden çıksın ki zaten? Eşiniz de ne var anneme haftada bir gün gidiyorum alışveriş birkaç şey alıp gidiyorum diyorsa ve bu durum sizin maddi dengenizi bozmuyorsa ki bence bozmuyordur, bu konuda ne deseniz de iş eşinizde bitiyor. Sonuçta ikiniz de para kazanıyorsunuz ve eğer eşiniz sizin evinizi ihmal etmiyorsa gerisinde elinde kalan kendi parasıyla ne yapacağına kendisi karar verir bana kalırsa. Ben çok anormal bir şey görmedim açıkçası ben de anneme haftada bir gitsem illa bir şeyler alır giderim. Yadırgayamıyorum durumu o yüzden. Sizin birkaç erzağı kafaya bu kadar takmanız da size zarar yani belli ki kaynananızdan ve görümcenizden hiç hoşlanmıyorsunuz, her şey gözünüze batıyor. O zaman gitmeyin siz de her hafta mecbur değilsiniz sonuçta kendi kararlarını alabilecek bir bireysiniz

Siz herhalde gorumceye de taktınız,kaynanaya da. asıl mesele onlar ,yemeklik vs biraz bahane gibi geldi.
Bu arada sunuda anlamadım yemeğe gidiyorsunuzda ,yemeklik malzemeler siz aliyorsunuz eg onlar hazırlanıp pişirilip akşam kaçta yemek olarak çıkıyor gece 10 damı (en iyi ihtimalle) .o kısımları anlamadım

Haftada bir gidiyorsaniz buna bir cozum bulmak icap eder.
Belli basli seyelr disinda tum seyleri yuklenmeyin. Atiyorum giderken meyve veya tatli alin, ana yemek kayinvalideden olsun gibi.

Bizde de oyle, her seyi biz aliriz. Ama biz senede bir geliyoruz, o yuzden degistirmeye calismiyorum. Ama esim en son sefer acayip kizdi, bu sicakta insan bir kutu dondurma alir koyar dolaba torunlari icin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…