- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 33
Süreklilik haline gelmişse can sıkıcı o ne öyle ya görev gibi. Ben olsam içimden gitmek gelmez ve gitmem her haftaBiz oturmaya gidiyoruz kızını da çağırmış alınacakları da bize aldırıyor.Mesela o gün mantı yapılacak.Eti unu vs ne ihtiyaçsabiz alıyoruz.Kalanı da ortadan kaldırıyorlar ertesi gün dolaba atmaya kendilerine koyuyorlar
O zaman yemeğe gitmeyin. Arayın anne biz yemekten sonra çay içmeye size gelecez deyin olsun bitsin. Neden illa yemek ki. Ayrıca almayın bir şey. Eşinize de evde yiyelim öyle gidelim deyin. Bu ne canım böyle. Siz aldıkça onlar daha da isterler. Bu kadar sık aile yemeği normal mi? (Evli değilim o yüzden sordum)Biz oturmaya gidiyoruz kızını da çağırmış alınacakları da bize aldırıyor.Mesela o gün mantı yapılacak.Eti unu vs ne ihtiyaçsabiz alıyoruz.Kalanı da ortadan kaldırıyorlar ertesi gün dolaba atmaya kendilerine koyuyorlar
Eşim işte ne olacak diyor ben karşı geliyorum.Bu sefer anlaşmazlık çıkıyorNe ihtiyacınız var diye sormayın. Ya da aradıklarında işimiz var siz alın deyin
Benim de gelmiyor hele görümcem varsa geçiyorum başka odaya oturuyorum.Yani haftanın 7 günü ordasınız bırakın bir gün de biz rahat oturalım.Süreklilik haline gelmişse can sıkıcı o ne öyle ya görev gibi. Ben olsam içimden gitmek gelmez ve gitmem her hafta
Birde yeni ev aldık masrafınız var demiyor.Habire al diyor.Bir kere de dese sizin borcunuz var diye hiç duymadımO zaman yemeğe gitmeyin. Arayın anne biz yemekten sonra çay içmeye size gelecez deyin olsun bitsin. Neden illa yemek ki. Ayrıca almayın bir şey. Eşinize de evde yiyelim öyle gidelim deyin. Bu ne canım böyle. Siz aldıkça onlar daha da isterler. Allah bilir sırf size aldırmak için iki güne bir sizi yemeğe de çağırıyorlardir
O zaman hiç almayın. Bak böyle yaptıkça tepemize çıkarlar. Bence her hafta aile yemeği çok normal değil bunu ayda bire çıkarın. Haa illa gidilecekse çay içmeye gidin. Yemeğinizi evde yiyin. Anne valla biz yedik evde öyle gelicez dersiniz.Birde yeni ev aldık masrafınız var demiyor.Habire al diyor.Bir kere de dese sizin borcunuz var diye hiç duymadım
Eşim işte ne olacak diyor ben karşı geliyorum.Bu sefer anlaşmazlık çıkıyor
Akşam çayı da toplu oluyor.Kızı bir türlü evden çıkmıyorO zaman hiç almayın. Bak böyle yaptıkça tepemize çıkarlar. Bence her hafta aile yemeği çok normal değil bunu ayda bire çıkarın. Haa illa gidilecekse çay içmeye gidin. Yemeğinizi evde yiyin. Anne valla biz yedik evde öyle gelicez dersiniz.
Evet çok garip ya. Bide muhtemelen kendi davet ediyodur işletme mantığına dönmüş kvIlk defa duydum cok sacma. Maddi yönden cok zor durumdalarsa esiniz size bunu söyleyip ona göre karar verip hareket edilir.
Cagirmasin yemge ozaman??? Bizde tam tersi, kaynanam tursu eriste felan yapsa hemen bizede koyar gelinlwrim yesin diye. Tamam böyle fazladan birseyler yapilacaksa biz gider kendi payimizi öderiz. Mesela memleketten zeytinyagi getirdi ödedik. Ama tarhanasini tursusunu kurar verir coluk cocuk yiyin diye. Ama böyle yemege cagirip ödeteni ilk kez duydum
Bir kere lahana aldırdım dolaba atayım diye pirinçle.Bana tencerenin dibinde yapmış bende ben dolaba atacaktım bu yemeğe yetmez dedimEvet çok garip ya. Bide muhtemelen kendi davet ediyodur işletme mantığına dönmüş kv
Kızına vermiştir çoğunuBir kere lahana aldırdım dolaba atayım diye pirinçle.Bana tencerenin dibinde yapmış bende ben dolaba atacaktım bu yemeğe yetmez dedim
İkimizde aynı şehirde olduğumuzdan ailelere haftada bir uğruyoruzO zaman yemeğe gitmeyin. Arayın anne biz yemekten sonra çay içmeye size gelecez deyin olsun bitsin. Neden illa yemek ki. Ayrıca almayın bir şey. Eşinize de evde yiyelim öyle gidelim deyin. Bu ne canım böyle. Siz aldıkça onlar daha da isterler. Bu kadar sık aile yemeği normal mi? (Evli değilim o yüzden sordum)
Hmmm ailelerle yakın olunca sık gidip geliniyor yani. Ablalarim uzakta o yüzden biz hiç tadamadik bunu yaaİkimizde aynı şehirde olduğumuzdan ailelere haftada bir uğruyoruz
Hayatımda ilk defa duyuyorum yemeğe çağıran ailenin yemek malzemesi aldırdığını. Çok saçmaBiz oturmaya gidiyoruz kızını da çağırmış alınacakları da bize aldırıyor.Mesela o gün mantı yapılacak.Eti unu vs ne ihtiyaçsabiz alıyoruz.Kalanı da ortadan kaldırıyorlar ertesi gün dolaba atmaya kendilerine koyuyorlar
Kızı annesinin evinde işte neden çıksın ki zaten? Eşiniz de ne var anneme haftada bir gün gidiyorum alışveriş birkaç şey alıp gidiyorum diyorsa ve bu durum sizin maddi dengenizi bozmuyorsa ki bence bozmuyordur, bu konuda ne deseniz de iş eşinizde bitiyor. Sonuçta ikiniz de para kazanıyorsunuz ve eğer eşiniz sizin evinizi ihmal etmiyorsa gerisinde elinde kalan kendi parasıyla ne yapacağına kendisi karar verir bana kalırsa. Ben çok anormal bir şey görmedim açıkçası ben de anneme haftada bir gitsem illa bir şeyler alır giderim. Yadırgayamıyorum durumu o yüzden. Sizin birkaç erzağı kafaya bu kadar takmanız da size zarar yani belli ki kaynananızdan ve görümcenizden hiç hoşlanmıyorsunuz, her şey gözünüze batıyor. O zaman gitmeyin siz de her hafta mecbur değilsiniz sonuçta kendi kararlarını alabilecek bir bireysinizAkşam çayı da toplu oluyor.Kızı bir türlü evden çıkmıyor
Akşam çayı da toplu oluyor.Kızı bir türlü evden çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?