Kına Gecesi sizce düşündüğüm kına kıyafetim nasıl?

bulusis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
602
3
0
İstanbul
$395952_161074263999555_149432238497091_264273_1196395780_n.webp
arkadaşlar kına için hep hayal ettiğim hint kıyafeti elbise..bunu giymek istyorum...kınanın simgesi yeşil renk...sizce nasıl olmalı?

bence yeşil çok asil durmuş diğer renkler basit ve klasik olmuş yeşil daha farklı ve değişik olmuş herkesi şaşırtcağı kesin:)

Bu modellerde sol kol kapalı mı yani yarasa kol gibi mi dans ederken rahat edebilecek misin bi de resimlerde nasıl çıkıcaksın kalın göstermesin seni mankende hoş da eğer tipik Türksen benim gibi garip çıkabilir çünkü biliyosun o gün geçer geriye resimler ve vidyo kalır

teşekkür ederim yorumlar için..yarasa KOL şekilinde kıyafet..daha önce teyzem kendi kınasında giymişti o çok memnun kaldı..
tamamen hosuma gittiği için giyinmek istyorum..
amacım herkesi şaşaırtmak=)
yeşil olana bayıldım aslında,önceleri kırmızıyı seçmıştim ama yeşili görünce bayıldım=)
kınanın renginde,tülbent tarzı basşıma örtecekleri şeyde kırmızı olacak mesela müthiş kontrast olcak=)

Bu modellerde sol kol kapalı mı yani yarasa kol gibi mi dans ederken rahat edebilecek misin bi de resimlerde nasıl çıkıcaksın kalın göstermesin seni mankende hoş da eğer tipik Türksen benim gibi garip çıkabilir çünkü biliyosun o gün geçer geriye resimler ve vidyo kalır

cnm boy ..66 kilo 52 sanırım yakışacak=)
saçlarımda belime kadar düz ve kestane renginde=)

cnm boy ..66 kilo 52 sanırım yakışacak=)
saçlarımda belime kadar düz ve kestane renginde=)

1.66 iyimiş:) ama sen gene de farklı modelleri de bi gör çok kapalı geldi bu modeller bana fizik de varken hele de kınada biraz sergilemek lazım:)

cok guzeller
yesil olan yada 3 resimden ilk pembeyide begendim ..

Arkadaşım ben de aynen senin gibi hint kıyafetlerinden giymek istiyorum kınamda ama nerden alabilirim bi fikir verebilir misin?İnternet üzerinden almaya kalktık kardeşimle,yalnız dikişsiz geliyormus kendin dikeceksin dediler vazgectik,üzüldük deSen halam da giydi demişşin lütfen nerden temin ettiğinizi yazar mısın

bencede yeşil yada alttaki 3. kırmızı olan hoş geldi ve bende nerden alabiliriz sorusuna katılıyorum bende kınamda giymeyi düşünüyorum

MERHABA KIZLAR BEN BİR KAÇ MODEL BULDUM AMA RENK KONUSUNDA ÇELİŞKİLİYİM AİLEM KIRMIZI İSTİYOR AMA MAVİ ÜZERİNE GÜMÜŞ İŞLEMELİ BİR MODEL BULDUM ONU ÇOK İSTİYORUM SİZCE BİNDALLI KIRMIZI OLMAK ZORUNDAMI VE SECİM İÇİN BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN
hrrem elbisesi - KINA GECES KIYAFETLER
burdaki ilk resim benim begendigim model

Back
X