• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce eksik olan ne?

burada her derdi namaz kıl geçere bağlayan kadınlar var.. iyi bari sana yazmamışlar :)) öyle olsa ağabeyim adriana limayla çıkardı :)) eheheh
Anlaşılan siz zora düştüğünüzde ya da içiniz daraldığında Allah'a yönelip huzur bulmamışsınız ki insanlarla dalga geçiyorsunuz..

ilimi ve dini birbirine karıştırmam..biri bende siğil var ne yapayım dediğinde ona cilt doktoru öneririm.. etrafında dua okuyarak arpa buğday gezdir demem.. parayla imanında kimde olduğu bilinmez.. Tanrı'nın en çok yardım ettiği kullardanım..merak etmeyin siz :))

ilimi ve dini birbirine karıştırmam..biri bende siğil var ne yapayım dediğinde ona cilt doktoru öneririm.. etrafında dua okuyarak arpa buğday gezdir demem.. parayla imanında kimde olduğu bilinmez.. Tanrı'nın en çok yardım ettiği kullardanım..merak etmeyin siz :))

İlimi ve dini birbirine karıştırmak başka şey, insanların inançlarını espri malzemesi yapmak başka şey. Bakın bakalım yorumuma, örnek verdiğiniz gibi bir tavrım var mı.. Bu konuyla alakalı yorumunuz tam manasıyla kel alaka olmuş yalnız. Burda yalnız olmaktan, beğenilmemekten, fark edilmemekten şikayet ediyor konu sahibi. İlimin yardım edeceği bir konuya farklı bir bakış açısı getiren olmamış. Sizin tabirinizle "namaz kılınca geçiyor" diyen de olmamış. Bilemiyorum çok alakasız buldum bir önceki yorumunuzla birleştirince de..

Ayrıca parayla imanın kimde olduğu bilinmez lafınız bana mı, benden sonra yorum yapan arkadaşa mı bilmiyorum ama ben zaten imanınızla alakalı hiçbir şey ima etmedim. Haddi de değildir zaten kimsenin. Tıpkı namazı niyazı espri malzemesi haline getirmenin de kimsenin haddi olmadığı gibi.. :34:

Son olarak; "Allah'ın" bir kuluna hep yardım etmesi, her istediğini vermesi onun imanıyla alakalı değildir. Bir firavunun, bir de Hz Muhammed başta olmak üzere tüm peygamberlerin hayatlarına göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

Her neyse uzatmak istemiyorum. Konu dışına çıkıyoruz ve amacım polemik yaratmak değil.

İlimi ve dini birbirine karıştırmak başka şey, insanların inançlarını espri malzemesi yapmak başka şey. Bakın bakalım yorumuma, örnek verdiğiniz gibi bir tavrım var mı.. Bu konuyla alakalı yorumunuz tam manasıyla kel alaka olmuş yalnız. Burda yalnız olmaktan, beğenilmemekten, fark edilmemekten şikayet ediyor konu sahibi. İlimin yardım edeceği bir konuya farklı bir bakış açısı getiren olmamış. Sizin tabirinizle "namaz kılınca geçiyor" diyen de olmamış. Bilemiyorum çok alakasız buldum bir önceki yorumunuzla birleştirince de..

Ayrıca parayla imanın kimde olduğu bilinmez lafınız bana mı, benden sonra yorum yapan arkadaşa mı bilmiyorum ama ben zaten imanınızla alakalı hiçbir şey ima etmedim. Haddi de değildir zaten kimsenin. Tıpkı namazı niyazı espri malzemesi haline getirmenin de kimsenin haddi olmadığı gibi.. :34:

Son olarak; "Allah'ın" bir kuluna hep yardım etmesi, her istediğini vermesi onun imanıyla alakalı değildir. Bir firavunun, bir de Hz Muhammed başta olmak üzere tüm peygamberlerin hayatlarına göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

Her neyse uzatmak istemiyorum. Konu dışına çıkıyoruz ve amacım polemik yaratmak değil.

evet uzatmamakta fayda var...din konusundaki görüş ayrılıklarının sonunu kim getirebilmiş ki biz getirelim.. sadece son zamanlarda çok dikkatimi çeken bir konuydu... ifade özgürlüğümü kullanarak bir yorum yaptım o kadar.. konu sahibesinden sadece ve sadece konu dağıldığı için özür diliyorum..

Merhaba

ay çok tatlısın ama iyi bir üniversitede okuduğuna göre demek ki üniversite çevrende aynı derece de zeki bu sadece seni zeki kılmaz.Üniversitede cafe de konserlerde falan gelip pat diye de tanışılabilir, arkadaş çevresi sayesinde de tanışabilirsin.

kendine güvenin için daha bakımlı olmayı denesen imaj değişikliği yapsan yani sonuçta lise de değilsin. Kılık kıyafetin saçın başın biraz belki çeki düzen vermen gerekebilir. Eğer evden okula okuldan eve gidiyorsan zaten bu çok zor.

biraz sıcak kanlı olman lazım ama bu tabii senin elinde olan bir şey değil ama sıcak kanlı olacağım diye de cıvık olma ağır ol hanım desinler demişler.

Üstelik çevrende ki ilişkilere bakma bende ilk sene kimsecikler yoktu hayatımda beğenen de oldu ama benim cidden çok beğenmem lazımdı birisi ile çıkabilmem için.Çok arkadaşım hemen aynı evde yaşamaya başladı kınamıyorum kimseyi ama bana tersti sonuçta herkes istedikten sonra bir ilişkisi mutlaka olur önemli olan istediğin kişi ile istediğin ilişkiyi yaşamak...

Ama sen bence biraz kendine çeki düzen ver zayıfla klüpler oluyor klüplere katıl sosyal ol arkadaş çevreni genişlet tamam 10 kişi çok yakının olur ama yeni çevreler yeni ortamlar bence hem senin ilgini çeker hemde çevreni genişletirsin.

nisan sonu mayıs gibi şenlikler başlıyor şenlik komitesine gir bence

Zannımca aynı üniversiteden mezunuz kuzuşum.

Ben kendimi anlatayım : ben de erkeklerin %90 olduğu bir bölümden mezunum, inanır mısın 4 yıl boyunca birrrrrrrrr tek çıkma teklif eden olmadı :53: :53: İnsanlara söylediğimde çeneleri düşerdi resmen yok daha neler diye..yazınca garip geldi bana da :27: İnsanlar sevimli, konuşkan vs olduğumu söylerler lakin geçende falsepeti İlkaya fal baktırdığımda senin duruşun ciddi , o yüzden emin olmadan erkekler sana yaklaşmak istemiyor demişti :53:

Mezun oldum, yine etrafımda kimse yoktu. 2 yıl sonra yurtdışına taşındım , yine etrafımda kimse yok..yani gariplik bende galiba ama nedir çözemedim :55:

Şimdi senin derdine gelince, etrafında hoşlanabileceğin kimse var mı? Ünv ortamı yeni insanlarla tanışmak için iyidir, ben mesela klüplerde takılmayı severdim, o sayede farklı farklı görüşten, sosyal statüden , farklı bölümlerden insanlarla tanıştım. Bence önceliğin eğlenmek ve ufkunu genişletmek olmalı. Sevgilin olmadan da iyi vakit geçirebilirsin. 18 olduğuna göre zannımca 1.sınıftasın ve bence sevgilin olmaması gerçekten hayrına. Etrafımda sürekli sevgilisiyle olan, başka aktivitelere vakit ayırmayan kızlar vardı, ve bence ünv hayatından almaları gerekeni tam alamadan ayrıldılar ( hoş ben de 4 yıl sap gezdim ama neyse yani bunun ortasını bulmak gerek) . Vaktini değişik şeylerle geçirmen gerçekten sana vizyon katacaktır.

Bir örnek vereyim : Ben sayısal bir bölümdenim, gezmeyi çok sevdiğim için gezi klübüne üyeydim. Burda tanıştığım bir arkadaşım vardı, Hataylıydı (benimkinden değişik bir kültüre sahipti bazında söylüyorum ), kamu yönetimi bölümündendi ve gerçekten benden her yönden çok farklı görüşlere farklı bir insandı ve ben gezilere giderken otobüste onunla otururdum ve onunla konuşmaktan inanılmaz zevk alırdım.

Benim tavsiyem şudur : 1. ve 2. sınıfta bolca yeni aktivite, klüp, insan dene, mutlaka sevdiğin bir uğraş/spor çıkar ve onu hayatın boyunca yaparsın. ben sevdiğim sporla ünv de tanıştım. 26 yaşındayım ve hala o sporu yapıyorum. Kendine güvenin gelir, medeni cesaretin artar.

Not ortalamana dikkat et, 3. sınıftan sonra toparlamak zorlaşır, o yüzden 1 ve 2 de A ları toplamaya uğraş.:27:

Bak ne güzel arkadaş grubun varmış, yalnız değilsin, gez toz hayatın tadını çıkar, saçma sapan şeyleri dert edip kendini üzme. Zamanı gelince sevgilin de olur, kasma kendini :13:

Offff amma konuştum, mutlu kal :19:

Uzgunum ama yurt disinda bulman daha zor sekerim. :52: Nerden mezun olursan ol, nerde olursan ol, yasin kac olursa olsun, onemli olan birini bulmak degil 'o' nu bulmak...

Back
X