Zannımca aynı üniversiteden mezunuz kuzuşum.
Ben kendimi anlatayım : ben de erkeklerin %90 olduğu bir bölümden mezunum, inanır mısın 4 yıl boyunca birrrrrrrrr tek çıkma teklif eden olmadı

İnsanlara söylediğimde çeneleri düşerdi resmen yok daha neler diye..yazınca garip geldi bana da

İnsanlar sevimli, konuşkan vs olduğumu söylerler lakin geçende falsepeti İlkaya fal baktırdığımda senin duruşun ciddi , o yüzden emin olmadan erkekler sana yaklaşmak istemiyor demişti
Mezun oldum, yine etrafımda kimse yoktu. 2 yıl sonra yurtdışına taşındım , yine etrafımda kimse yok..yani gariplik bende galiba ama nedir çözemedim
Şimdi senin derdine gelince, etrafında hoşlanabileceğin kimse var mı? Ünv ortamı yeni insanlarla tanışmak için iyidir, ben mesela klüplerde takılmayı severdim, o sayede farklı farklı görüşten, sosyal statüden , farklı bölümlerden insanlarla tanıştım. Bence önceliğin eğlenmek ve ufkunu genişletmek olmalı. Sevgilin olmadan da iyi vakit geçirebilirsin. 18 olduğuna göre zannımca 1.sınıftasın ve bence sevgilin olmaması gerçekten hayrına. Etrafımda sürekli sevgilisiyle olan, başka aktivitelere vakit ayırmayan kızlar vardı, ve bence ünv hayatından almaları gerekeni tam alamadan ayrıldılar ( hoş ben de 4 yıl sap gezdim ama neyse yani bunun ortasını bulmak gerek) . Vaktini değişik şeylerle geçirmen gerçekten sana vizyon katacaktır.
Bir örnek vereyim : Ben sayısal bir bölümdenim, gezmeyi çok sevdiğim için gezi klübüne üyeydim. Burda tanıştığım bir arkadaşım vardı, Hataylıydı (benimkinden değişik bir kültüre sahipti bazında söylüyorum ), kamu yönetimi bölümündendi ve gerçekten benden her yönden çok farklı görüşlere farklı bir insandı ve ben gezilere giderken otobüste onunla otururdum ve onunla konuşmaktan inanılmaz zevk alırdım.
Benim tavsiyem şudur : 1. ve 2. sınıfta bolca yeni aktivite, klüp, insan dene, mutlaka sevdiğin bir uğraş/spor çıkar ve onu hayatın boyunca yaparsın. ben sevdiğim sporla ünv de tanıştım. 26 yaşındayım ve hala o sporu yapıyorum. Kendine güvenin gelir, medeni cesaretin artar.
Not ortalamana dikkat et, 3. sınıftan sonra toparlamak zorlaşır, o yüzden 1 ve 2 de A ları toplamaya uğraş.
Bak ne güzel arkadaş grubun varmış, yalnız değilsin, gez toz hayatın tadını çıkar, saçma sapan şeyleri dert edip kendini üzme. Zamanı gelince sevgilin de olur, kasma kendini :13:
Offff amma konuştum, mutlu kal