sizce erkeklerin çaplıklıklarına uydurduğu kılıflar nedir

akimera

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
1.617
26
318
İstanbul
aklıma gelen bi iki tane söliyim.mesela sen yanlış anladın o benim iş arkadaşım.arkadaşımın sevgilisi.iş toplantım var geç kalıcam.yoo ben bakmıyorum sadece anlık bi refleks ölesine baktım yoksa niye bakıyım senimi aldatıcam.vs..sizlerin aklına gelen varmı yoksa kocası tarafından aldatılıp deneyimlerini paylaşmak isteyenler

benımkıde bakmaz ama hep önünden gecerlermıs ben anlamsz kıskanclık yapıomusum :dilcikar:
bayadır dısarı cıkmıoz market dısında oyuzden sorunumz yok :D

benımkıde bakmaz ama hep önünden gecerlermıs ben anlamsz kıskanclık yapıomusum :dilcikar:
bayadır dısarı cıkmıoz market dısında oyuzden sorunumz yok :D

haklısın tatlım.bende aynı sorundan müzdalibim.biz baksak kızarlar.ayrıca ne hikmetse hiç erkek geçmiyo önlerinden hep kadınlar geçiyo önlerinden ne hikmetse:)) ayrıca cevabın için tşkler

o benim sadece arkadaşım sen yanlış düşünüyorsun aramızda hiçbişey yok.. genelde forumlarda rastladıklarım..:)

aklıma gelen bi iki tane söliyim.mesela sen yanlış anladın o benim iş arkadaşım.arkadaşımın sevgilisi.iş toplantım var geç kalıcam.yoo ben bakmıyorum sadece anlık bi refleks ölesine baktım yoksa niye bakıyım senimi aldatıcam.vs..sizlerin aklına gelen varmı yoksa kocası tarafından aldatılıp deneyimlerini paylaşmak isteyenler

tatlım zaten erkeklerin en özel bahanesi dediklerin haklısın yapılarında var yapmayan erkek yalan söler bence genleri bozuk şahısların:oklava:canını sıkıp kendini üzme:1hug:

tatlım zaten erkeklerin en özel bahanesi dediklerin haklısın yapılarında var yapmayan erkek yalan söler bence genleri bozuk şahısların:oklava:canını sıkıp kendini üzme:1hug:

cnm benim kocam böle deil çok evcimen hatta benimde bunula ilgili büyük sorunlarım var ama çevremde gördüğüm erkekleri saydım geneli böle a.s

hep aynı yalan ben bakmıyorum benim baktığım yerden geçiyor kızlar akannehir offff..........

Başıma gelmedi de genel bi yalan..
Benim tlf.dan bi arkadaş sevgilisine mesaj attı..gördüğün mesaj o..yalanııııı..

yanında bir kıza bakıyorsa tanıdık veya eski bir arkadaşa benzettim canım
msj yakalasan eski sınıf veya okuldan arkadaşım mahalleden arkadaşım işten arkadaşım

ne hikmetse hep tanıdık hep tanıdık

Back
X