okurken cok güldüm k.bakma canım daha 16yasındasın 2ayda nasıl güvendinde nasıl sevdin emin ol bu yazdığın 3sene sonra aklına gelince veya 3 sene sonra böyle yazı görünce güleceksin...
konuya gelince hoslanmak sevmek sevilmek güzel seydir ciddi olamazsınız siz emin olki !!! sen simdi üniversitei düşün orda ne ahmetler ne mehmetler cıkacak karsına...aklına bile gelmıcek bu cocuk
sakın annenle babanlaa tanıstırma
Tebessüm ettim bir an.Cok tatli anlatmissin derdini.Senin gibi kizlar kaldimi bu devirde liselerde...
baban la tani$masi kotu deilde goru$turme maksati a$iyor sizi
anne baba nin kizinin kimelrle gezdigini bilmesi iyi bi$ey bu devirde , in$allah benim kiz da aha bu arkada$im der ( babasi duymasin ama :) )
evlenmeyi çikar aklinda bi kere
gez toz sinemaana git, kendini kullandirmanin SINIRlarini ogrenmi$indir sen mutlaka
o sINIRI a$amassan iyi olur
yazdigindan anladigim babadan ba$ka bi kizda çikmaz zaten :) yani sen biliyorsundur nerede duraacagini
dersine çali$ universiteyi oku bitir sonra du$un evliligi
hem belki sen bulursun ba$kasini uni ye ayak absar basmaz :)
bende yaptım öyle bi hata babama söyledm hatta babam için çok zor oldu fakat tanıştrdm.gözüm hiçbşy görmemişti çünkü çok sevmiştim.o benden bi sınıf büyüktü.o üniversteye gittğinde beni aldattığını duyduğumda dizlerim tutmayıp yere yığılmıştm.daha ileri gitme bence.daha lise 2desn.duyguların kararların doğruların daha yerine oturmadı bile henüz.ve böyle bişeyn yıkımı gerçekten insanı çok etkiliyo.benim hayatımı nerdeyse 2 sene geri itti sanki.çok erken çoooook.tmm baba sen haklısın de ve erkek arkadşını daha çok tanımaya ve güzel zamanlar geçirmeye bak derim bi ablan olarak..
cok tatlisiniz bana esimle beni hatirlattiniz.biz lise 1in sonunda cikmaya basladik hazirlikta okuduk 2 yildr cok yakin arkadastik ayni siniftaydik yani bizi hep ayirmaya calistilar dersleriniz etkiler fln filan diye ozellikle dersane hocalarimiz ama biz ayrilmadik sonra ben de oda farkli uni.lere gittik iliskimiz devam etti iki sene ayri sehirlerde olmamiza ragmen ve sonrada o geldi isine girdi bende hala okuyorum uni son siniftayim ve biz bu yaz evlendikkkk..he aynisi olcak diyemem o yaslarda bizde cok elestirildik ama cok seviyoduk ailelerimiz biliyodu ve onayliyolardi sevgimizi bildiklerinden ama ogretmenler falan bunaltiyodu arada..simdi mutluyuz.illa biter denemez.bizde ciddi baslamistik o yasta ve ciddi bitti.benim ilk sevgilimdi o:) insallah sizinde oyle olur fakat olmama ihtimalide yuzde 90 cevremde gorduklerimden soyluyorum.cok kaptirma kendini ama ockta umutsuz olma hayat ne gosteririse onu yasiycaksin size mutluluklar:)
bende ilk aşkımla lise 1den sonra tanıştım
şimdi 22 yaşındayım, hiç uzun ayrılıklar yaşamadık ve hala beraberiz
ne kadar ciddi olduğumzda ortada zaten :)
canım ama sen çok erken davranmışsın ya daha birbirnizi bile tanımıyorsunuz
gezin tozun ilişkinizin temellerini atın gelecek için..
2 ayda ne ciddiyeti :)
bende senin yaşındayken senin gibi düşünürdüm tek biri olsun diye, halada o kafadayım
bu olmadı onla olsun o olmadı başkası olsun yada öylece takılalım falan hiç istemedim
bak en güzel zamanlar tadını çıkarın dersleri aksatmayın :)
Sıkma kendini Kaderinde Varsa Eğer Olur Rabbim bilir... Ama Sana Abla Tavsiyesi Daha Lise Çağlarındasın İleriye Dönük Düşünmen Güzel Fikir ama Erkekler Senin gibi Düşünmezler... Ergenlik Çağındaki her erkek günlerini delidolu mecara biraz cinsellik üzerine kurarlar. Acele etme Hemende kendini Kaptırma hemen güvenme. Umutta bağlama. İlersini biz bilemeyiz rabbim bilir. Kaderinde kim varsa onunla evleniceksin zaten Aceleci olma. Şu Güzel Günleri Hayatın Akışına bırak emin ol ki Sana Laik bir erkek çıkıcak karşına
zaman ne getirir insana belli olmaz orası.daha 17 yaş nedir ki ciddi ilişki,evlilik diyorsun.
ben 17 li yaşlarımda aşk zannettiğim her duyguyu ciddiye alıp evlenmeye kalksaydım,şu an 100 tane kocam olurdu.
DİP NOT:bu arada ben 17 yaşımda brad pitt le evlenmek istiyordum.(gerçi halen aklımın bi köşesinde ama eldekiyle idare ediyorum)
meraba canım :) seni konu hakkında pek yadırgamıyorum bu hemen hemen hepimizin geçirdiği dönemlerden biri. kişilik yapı gereği her yaşta ciddi düşünebilir insan. benim de lise zamanlarımda 3 buçuk yıl süren ilişkim olmuştu ailemle tanıştırma gibi birşey olmamıştı ama ben o zamanlar evleneceğim bu çocukla gibi şeyler söylerdim. 8 yıl sevgili kalıp evleneceğiz falan derdimm :) şimdi gülümseyerek hatırlıyorum o zamanları :) dediğim gibi insan ciddi düşününce her yaşta ciddi düşünüyor :) ama zaman insanları değiştirir çok şey alıp götürür. ikinizde şuan ergenlik dönemindesiniz duygularınız farklı karakterleriniz oturacak dahaa kendinize has düşünceleriniz daha netleşecek.. bence ailenle bu konu üzerinde knuşmak yerine flörtüne devam etmelisin ama bu kadar da ciddiye almamalısın bakalım zaman ne gösterecek önünüzde yıllar var. benim çevremde ortaokulda tanışıp 10 yıl sevgiili kalıp evlenenler bile var.. ama altını çizerek belirtirim ki insanlar değişiyorlar sende değişeceksin. bunları düşünme derslerine çalış onunla vakit geçirmek istiyorsan da geçir eğlenin sinemaya gidin arkadaşlarınızla beraber vakit geçirin. :)
Ben lise 2 ye gidiyorum. bir cogunuza gore baya kucugum . ama ablalarim olaak bana fikir vermenizi rica ediyorum..
yaklasik 2 aylik bir sevgilim var. tam sevgili demeyelim . cunku teklif felan olmadi. onunla konusurken ilk dedimki:
olursa ciddi dusunurum..cikmak yada gecici dusunmem ileri donuk olamli.
sonucta bende bir kizim demi . yani kullanilmak ya da ecici menfaatler uzerine kurulmus bsey istemem. normal olnda budur. (benim sahsi fikrim)
oda ayni seklde dedi. yani cikmak bana da ters .gerek aile yapip gerekse kendi dusuncem olarak felan dedi.
okulda sordugum kisiler onun iyi ve saf biri temiz biri oldugunu yari yolda birakmayacagini felan soylediler.
neyse biz konusuyorduk..
gercekten ciddi oldunu ileriye donuk oldugunu soyledi.
bende dedim ki tamam babama anlatacagim seni.
babam konusundada sunu soyleyeyim.ilahiyatci. ve bilirsiniz babalarin neler dusunecegini. babam baya hassastr. ama dinler . bagrmaz ve aklci cozumler dsunur. asla hemen yarglamaz.
iste dedm babama sylicem sen ciddysen en azndan smdi evlenemeyecegz bu belli. hic bi baba kizini hemn de vermez. ama en azndan tansr felan dedim.
biraz korktu sylemesen olmaz mi simdi felan.dedim cddiysen korkmazsn . neyse tamam syle dedi. babama syledim...
babamda
drrslernzi aksatr dedi. sana birak demiyorum ama unversteye gttgi gun seni unutur dedi. sizin bu ask degil edi.
o benden bi yas buyuk ve ayni okldayz .
szce ck mu erken davrandim.onu sevyrm ve cokta gvenyrum..ne yapmaliym. brakamam. ama ilerde hic mi birlikte olma evlenme imkanmz yok.
belki cocukca hayal urunu dusuneler diyeblrsiniz . ama lutfen fikir belrtiniz
tesekkur ederim
canım ben nişanlımı orta sonda tanıdım. 13 yaşlarındaydık.... tüm güzel yıllarımız beraber geçti... ist.un her köşesinde yaşadık aşkımızı... ilk kez kestane şekerini de onla yedim ilk nargilemi de onla içtim, ilk kez o araba kullandırdı bana, ilk kez onunla sinemaya gittim, ilk kez ilk kez ve onlarca şey.... hep çok sevdik birbirimizi bir gün olsun eksilmedi aşkımız artarak devam etti... ikimizde birbirimizi gözümüzden sakınırız. hala şımartır beni.. süprizler yapar öper koklar... lisede de aynı lisedeydik, sonra ünv. ler kazandık. ben öğretmen o mühendis oldu...10 yılımız bitiyor bu sene. ben bilirim çocukluk aşkını kesinlikle de yargılamam seni hatta inan bana çok özel bir şey... bence şans verebilrsniz birbirinize..
ayrıca eklemek isterimki bende senin gibi hep geleceğe dönük düşündüm hayatımda... o bana demişti benim evlenceğim insan sensin diye... hayırlısyla geliyor o günler.. bu yılın sonunda da düğün var.. hayal kurmak güzel şey. aşkın yaşı yok... sadece şekil değiştiriyor.. 13 yaşında elini tutarken titrerken, bakmaya utanırken dışarıya bile çıkamazken 23 yaşında öpe öpe koklaya koklaya doyamaz hale geliyorsn milletin içinde de olsan :))
Biraz erken olmus ama erken evlenmek iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?