Ben lise 2 ye gidiyorum. bir cogunuza gore baya kucugum . ama ablalarim olaak bana fikir vermenizi rica ediyorum..
yaklasik 2 aylik bir sevgilim var. tam sevgili demeyelim . cunku teklif felan olmadi. onunla konusurken ilk dedimki:
olursa ciddi dusunurum..cikmak yada gecici dusunmem ileri donuk olamli.
sonucta bende bir kizim demi . yani kullanilmak ya da ecici menfaatler uzerine kurulmus bsey istemem. normal olnda budur. (benim sahsi fikrim)
oda ayni seklde dedi. yani cikmak bana da ters .gerek aile yapip gerekse kendi dusuncem olarak felan dedi.
okulda sordugum kisiler onun iyi ve saf biri temiz biri oldugunu yari yolda birakmayacagini felan soylediler.
neyse biz konusuyorduk..
gercekten ciddi oldunu ileriye donuk oldugunu soyledi.
bende dedim ki tamam babama anlatacagim seni.
babam konusundada sunu soyleyeyim.ilahiyatci. ve bilirsiniz babalarin neler dusunecegini. babam baya hassastr. ama dinler . bagrmaz ve aklci cozumler dsunur. asla hemen yarglamaz.
iste dedm babama sylicem sen ciddysen en azndan smdi evlenemeyecegz bu belli. hic bi baba kizini hemn de vermez. ama en azndan tansr felan dedim.
biraz korktu sylemesen olmaz mi simdi felan.dedim cddiysen korkmazsn . neyse tamam syle dedi. babama syledim...
babamda
drrslernzi aksatr dedi. sana birak demiyorum ama unversteye gttgi gun seni unutur dedi. sizin bu ask degil edi.
o benden bi yas buyuk ve ayni okldayz .
szce ck mu erken davrandim.onu sevyrm ve cokta gvenyrum..ne yapmaliym. brakamam. ama ilerde hic mi birlikte olma evlenme imkanmz yok.
belki cocukca hayal urunu dusuneler diyeblrsiniz . ama lutfen fikir belrtiniz
tesekkur ederim
Sıkma kendini Kaderinde Varsa Eğer Olur Rabbim bilir... Ama Sana Abla Tavsiyesi Daha Lise Çağlarındasın İleriye Dönük Düşünmen Güzel Fikir ama Erkekler Senin gibi Düşünmezler... Ergenlik Çağındaki her erkek günlerini delidolu mecara biraz cinsellik üzerine kurarlar. Acele etme Hemende kendini Kaptırma hemen güvenme. Umutta bağlama. İlersini biz bilemeyiz rabbim bilir. Kaderinde kim varsa onunla evleniceksin zaten Aceleci olma. Şu Güzel Günleri Hayatın Akışına bırak emin ol ki Sana Laik bir erkek çıkıcak karşınaBen lise 2 ye gidiyorum. bir cogunuza gore baya kucugum . ama ablalarim olaak bana fikir vermenizi rica ediyorum..
yaklasik 2 aylik bir sevgilim var. tam sevgili demeyelim . cunku teklif felan olmadi. onunla konusurken ilk dedimki:
olursa ciddi dusunurum..cikmak yada gecici dusunmem ileri donuk olamli.
sonucta bende bir kizim demi . yani kullanilmak ya da ecici menfaatler uzerine kurulmus bsey istemem. normal olnda budur. (benim sahsi fikrim)
oda ayni seklde dedi. yani cikmak bana da ters .gerek aile yapip gerekse kendi dusuncem olarak felan dedi.
okulda sordugum kisiler onun iyi ve saf biri temiz biri oldugunu yari yolda birakmayacagini felan soylediler.
neyse biz konusuyorduk..
gercekten ciddi oldunu ileriye donuk oldugunu soyledi.
bende dedim ki tamam babama anlatacagim seni.
babam konusundada sunu soyleyeyim.ilahiyatci. ve bilirsiniz babalarin neler dusunecegini. babam baya hassastr. ama dinler . bagrmaz ve aklci cozumler dsunur. asla hemen yarglamaz.
iste dedm babama sylicem sen ciddysen en azndan smdi evlenemeyecegz bu belli. hic bi baba kizini hemn de vermez. ama en azndan tansr felan dedim.
biraz korktu sylemesen olmaz mi simdi felan.dedim cddiysen korkmazsn . neyse tamam syle dedi. babama syledim...
babamda
drrslernzi aksatr dedi. sana birak demiyorum ama unversteye gttgi gun seni unutur dedi. sizin bu ask degil edi.
o benden bi yas buyuk ve ayni okldayz .
szce ck mu erken davrandim.onu sevyrm ve cokta gvenyrum..ne yapmaliym. brakamam. ama ilerde hic mi birlikte olma evlenme imkanmz yok.
belki cocukca hayal urunu dusuneler diyeblrsiniz . ama lutfen fikir belrtiniz
tesekkur ederim
Ben lise 3'e gidiyorum.Yaşlarımız yakın ilk olarak bunu belirtmek istedim.
Kendi kafanda ciddi düşünebilirsin,babana da söylemen güzel ama bu işi ciddileştirmek bu yaş için çok erken bence.
Benim de hoşlandığım var ama çıkmıyoruz başka okulda o da benden 1 yaş büyük.Okuldan vakit buldukça buluşuyoruz geziyoruz,birlikte vakit geçiriyoruz ama hepsi o kadar.
Gelip bana çıkalım mı dese çıkmam çünkü önümüzdeki yıl sınava gireceğim diyelim ayrıldım tam da sınav zamanı çalışmamın karşılığını nasıl almış olabilirim? Hiç tabikii de...
Kendimi biliyorum eğer çıkıp ayrılırsak gerçekten çok kafama takarım o yüzden işi şansa bırakmıyorum.
Üniversiteye geçince belki bu işin üstüne biraz daha çok düşerim.Hem ne bileyim böyle sevgili olmadan dolaşmak,gezmek arada ufak iltifatlar gerçekten çok hoş oluyor.Daha masum...
Bu durum derslerimi etkiliyor mu? hayır etkilemiyor çünkü mesafeyi kendi kafamda ayarladım.
Evet gün içinde mesajlaşıyoruz bazen ders çalışırken mesaj atıyor ama cevap yazmıyorum,sessizde oluyor.Bu da önemli bir şey bence...
Yaşından büyük düşünüyorsun biraz,her yaşın bir güzelliği ve masumluğu var.Bunu korumalısın... :):) Kafanda hayalini kurarsın ben de kuruyorum ama ne bileyim gidip de babana ciddi düşündüğünü söylemen bu yaş için erken...
hhaa hhaa aklıma 8. sınıfa giderken ki sevgilim geldi...tabi o benden büyüktü biraz...aman allahımmm ne çok seviyorduk birbirimizibütün mahalleyi toplayıp çocuk aklımızla aramızda söz yaptık yüzüklerimizde vardı ne günlerdi yha...tabi sonra ayrıldık zaten çok fırtınalı bir aşktı bizimkisi sonra ben evlendim tabi ama şansa bak ki evlenmeden önce en son onunla konuştum mutluluklar diledi içi yanarak aa bak bi ara da 16 yaşındaydım arkadaşlarla toplanıyoduk her hafta birinin evinde tiyatroyla ilgilenen bi arkadaşımız vardı kafasına masa örtüsü geçirip sözde bize imam nikahı kıymıştı gırgırına...ne günlerdi yha.....
ama gerçekten babana burdan bir alkışşşş
bana da komik geldi
konuştuğum-hoşlaştığım her çocuğu daha başlamadan babamla tanıştırsaydım canım babacığımın benimle ilgili çok kötü düşünceleri olurdu herhalde :) :))
tatlım sn böyle sokakta kedi bulmuş çocuk gibi her tanıştığından bahsedersen işin zor
daha yaşın onaltı-onyedi
neden hrşeyinden emin olduğun,zaten kendisi ailenle tanışmak için can atan o adamı,elinden tutup gururla tanıştırmaya getirmek varken daha huyunu suyunu,sinirlendiğinde nasıl olduğunu bilmediğin,daha hayatın enn başında ne olacağı belli olmayan çocukları ailenle muhatap etmek istiyosun ki??
hadi beraber yemek hazırlarken annene çıtlatırsın anlıyorum da ciddi ciddi bahsedilir mi böyle şeyler...
Hem ben de eskiden öyle düşünürdüm,lisede;
'şimdi biriyle neden çıkayım ki,güzel sözler,tatlı öpücükler,alınan hediyeler..ünide ayrılırız da nasolsa.Ben o kadar değersiz miyim' diye düşünürdüm
biraz büyüyünce bunun hastalıklı bi düşünce olduğunu farkettim
artık saldım çayıraaa,mevlam kayıra :))
Kim kimi kullanıyor, kim niye kullansın seni tatlım?
Sen böyle bir niyeti ancak karşındaki insan ile birliktelik yaşarsan anlayabilirsin, biz ne diyebiliriz ki? Bak şimdi, bir defa şunu söylemeliyim ki evlilik düşüncesi için henüz çok gençsin... Kimle flört edersen et, bu düşünceyi kafandan atmadığın müddetçe mutlu olamazsın. Ama sanırım sen mutlu da olmak istemiyorsun; anladığım kadarıyla senin öncelikli amacın ''yara almamak''..
Tüm ilklerini yaşadığın bir insanla evlenmek istemen çok doğal, ne yazık ki bu isteği her genç kız gerçekleştiremiyor bu devirde... Pek azımız şu an lise aşkıyla evlidir...
Sen bunları kafana takma, erkek arkadaşını tanımaya çalış, seni üzmeye meyilli mi, iyi niyetli bir insan mı, kişiliği nasıl önce bunları tart.. Zaten bu bilinçte ilerlersen kimse seni kullanamaz. Flört etmek; kullanılmak demek değildir. Bilakis, bu niyeti anlamak için iyi bir fırsattır.
Babana söylemişsin, çok da iyi yapmışsın bence. Ama keşke daha farklı bir üslupla dile getirseydin. Örneğin; ''görüştüğüm bir insan var baba, senin de haberin olsun istedim, sen de bil istedim, gizli bir şey yapmak istemiyorum''.. gibi. Hem baban memnun olurdu, kızım benden bir şey saklamıyor diye. Hemen evliliği düşünmesen bile baban bunu hissetmiş olacak, sana akıl vermiş. Bence baban gayet modern bir insan. Kıymetini bil, zaten baban böyle biri olmasaydı sen bunu ona söylemeye cesaret bile edemezdin :)
Aşkınla devam et, çok seviyorum diyorsun ne kadar güzel.... :) Sevmek, sevilmek güzeldir o yaşlarda. Belki de gerçekten uzun ömürlü olur sevginiz. Bunu yaşamadan bilemezsiniz...
Güzel günler görmen ümidiyle... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?