Sizce eşim beni aldatmış mıdır?

Dfnefe

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
12
1
1
34
Merhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz tırnakla çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen

Çocuklarım var ve biri bebek nasıl ayrılırım ama onuda rahat ettirmek istemiyorum Bi bedeli olmalı ya yaptın otur oh olmamalı bilemiyorum utanmalı oda üzülmeli bilmiyorum
Kocasız yapamayanlardansınız belli. Susup oturun madem ne diyelim? Adam nasılsa affediyor diye gözünün içine sokmasın bari bir şey yapıyorsa da

Sorsan söyler mi canım ?
Erkekler biririni tutar bu konularda.
Istediğin kadar samimi ol adam arkadaşını satmaz.
O kadınlarda var satış boşver olan olmuş takma bence artık cikartamazsun.
Ama eşinin bekar gibi takılmasına izin verme artık.
Erkek arkadaşlarıyla Kıbrıs falan ne oluyoruz yani.
Gecicek bu işleri .evli barkli coluklu çocuklu adam bekar gibi gezemez.
Nasılsa evdekinin sesi çıkmıyor oh ne güzel.
Öyle evliliği herkes ister.
Kadınlar salaklık yapıyor arkadasini satmakla.

Çocuklarım var ve biri bebek nasıl ayrılırım ama onuda rahat ettirmek istemiyorum Bi bedeli olmalı ya yaptın otur oh olmamalı bilemiyorum utanmalı oda üzülmeli bilmiyorum
Turk medeni kanununda nafaka,aldatan esten tazminat gibi haklar var.Yani parasi neyse versin adam her halti yesin oldu .Cocuklarim var bahanesini de cocuklara soyleseniz guler artik yil olmis 2022.Bdv hanimlri seviyor bu bahaneyi😒

Arkadaşlarından 1 biri bekar 2 si evli diyor evli olanları tanımıyorum ben ve 2 çocuğumuz var 7 senelik evliyiz eşim arada Seyehat eder ama ilk defa böyle bişey oldu ve sorduğum zaman çizdim diyor başka ne diyebilir 🤷‍♀️ şekilli çizmişsin diyorum cevap yok tırnak izine benziyor dedim tırnak sırtta olur falan diyor gayet sakin Bi kaçamak gibi görünüyor 1 kerelik bilmiyorum kendimi apyal gibi hissediyorum sadece
Kendimi kaşırken uykuda hep göğsümü Bacağımı falan kanatırım yanlışlıkla, kendi yaptıysa önde olması daha mantıklı saçmalamış surtta olur diyerek. Sen başkası tırnaklamış demişsin gibi savunmaya geçmiş direkt

3 erkek Kıbrıs’a ya da Tayland’a gidiyorsa kesin aldatır.😆
İş için gitmiyorsa tabii.
Sağdan soldan duydum diyorsunuz yani:)
Eşim pandemi öncesi 4 erkek arkadaşıyla bazen Kıbrıs’a bazende Batum’a aldatmak için değilde sabaha kadar oyun oynamak için en az yılda 1 giderdi. Çok yakın arkadaşım Tayland’a eşsiz gitti. Aldatmadığına kalıbımı basarım mesela.
Aldatan adamında aldatmak için buralara gitmesine gerek yok. Her türlü yolunu buluyor zaten.

Merhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz tırnakla çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen
Ben sadece başımdan geçeni yazmak isterim.Zamanında abimle iş için İzmire gideceğizbir haftalığına dedi inandık tabiiki eltimle ikimiz.Bunlar mutlu mutlu gittiler .Arıyoruz ulaşamıyoruz.Her aradığımızda yabancı dilde bant kaydı öıkıyor.Şaştık kaldık ama bu aradada şişmekten sinirden patlıyoruz .Birbirimize gaz verip hesap sorma planları yapıp,dönmelerini bekliyoruz saatler geçmiyor hiç.Sonunda döndüler spidi gonzalesler.Her soruya da hazırlıklı gelmişler bahaneler,bahaneler.En komiğide çikolatalarda neden türkçe yazı yok dediğimizde turist çok vs vs kıvırıyorlar.Geldikleri gün ortaya çıktıki beyler Romanya'ya çapkınlığa gitmişler.Uluslararası aldatılmışız haberimiz yok.Sonuçta boşandık bir süre sonra ,eltimde tabiiki👍😉

Bekar olan arkadaşıyla samimiyiz evimize girip çıkıyor ona Kıbrısta siz naptınız falan mı desem bilemiyorum çok şaşkınım sadece ama hissediyorum ...
Desen ne diyecekler ki seviştik bol bol mu diyecekler..
Allah aşkına kıskanç iz süren bakışlardan davranışlardan anlam çıkarmaya çalışan kadınlar gibi davranmayın.
Kimseye bir şey sormayın eşinize de.
Bekleyin karşınıza çıkarsa gerekeni yaparsınız.
Ama sizin için gereken ne olay çıkarıp barışmak mı yoksa yolları ayırmak mı?
Boşanmayacaksanız kurcalamayın.

Sağdan soldan duydum diyorsunuz yani:)
Eşim pandemi öncesi 4 erkek arkadaşıyla bazen Kıbrıs’a bazende Batum’a aldatmak için değilde sabaha kadar oyun oynamak için en az yılda 1 giderdi. Çok yakın arkadaşım Tayland’a eşsiz gitti. Aldatmadığına kalıbımı basarım mesela.
Aldatan adamında aldatmak için buralara gitmesine gerek yok. Her türlü yolunu buluyor zaten.
Yok sağdan soldan duyduklarımdan değil bizzat düzenli giden arkadaşlarımdan biliyorum .😂 herkes bir değil tabii yapmayan azınlık bir kesim de vardır illaki.

Back
X