Sizce eşim beni aldatmış mıdır?

Dfnefe

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
12
1
1
34
Merhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz tırnakla çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen

Merhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen
İlla falso verecektir takipte kalın.

Kaşırken olmuş olabilme ihtimali de olabilir dicem de kare gibi diyosun. İnsan kare şeklinde de kaşımaz ki kendini yaw. Yorumsuzum 🤔

Merhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz tırnakla çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen
Bir kere sormuşsun bidaha sorma soracaksanda açık açık ne halt yedin de oda zaten salaksa söyler aldattım diye. Yani kendi dile getirmeyecek yaptiysada 🤷🏻‍♀️ eşinden supheleniyorsan takipte ol illa açık verir diye düşünüyorum

Öncelikle aldattıysa ve boşanmayacaksanız olayı kurcalamayın yazının devamını hiç okumayın.

Aldatmışsa kesin boşanırım diyorsanız sakın bir daha sormayın, normal davranın. Hiç belli etmeden takibe alın. Mutlaka diğer iki kişiyle bunun konusu geçer, mesajlaşırlar ya da fotoğraf falan paylaşırlar. Görüntü yazışma toplayabildiğiniz kadar kanıt toplayın.

Kıbrıs'a gittiklerinden emin misiniz? Pasaport gerekmiyor, giriş çıkış damga falan yok. Belki sizin ulaşamayacağınız bir yer söyledi gidiyorum diye.
Durum maalesef iyi görünmüyor. Ben yerinizde olsam hastalıklar için önlem alırdım. Durduk yere sağlığınızı riske atmayın.

Trip atıyorsa çok büyük ihtimal aldatmıştır, direkt yargılamaya başlamadan önce hareketlerini takip et ve kanıt bul inan bana seni şüpheye dusuruyorsa zaten bitirmen gerekiyor içinde bazı şeyleri

Arkadaşlarından 1 biri bekar 2 si evli diyor evli olanları tanımıyorum ben ve 2 çocuğumuz var 7 senelik evliyiz eşim arada Seyehat eder ama ilk defa böyle bişey oldu ve sorduğum zaman çizdim diyor başka ne diyebilir 🤷‍♀️ şekilli çizmişsin diyorum cevap yok tırnak izine benziyor dedim tırnak sırtta olur falan diyor gayet sakin Bi kaçamak gibi görünüyor 1 kerelik bilmiyorum kendimi apyal gibi hissediyorum sadece

Bi kaçamak gibi görünüyor 1 kerelik
Yani?? Eminsiniz yani ilk ve tek olduğuna. Bence siz kurcalamayın bu işi. Oldu da yakaladınız veya bir şekilde düştü önünüze. İki çocuğum var 7 senelik evliyim diye devam edeceksiniz belli ki. Asıl o zaman aptal gibi hissedersiniz.

Bu tarz erkek erkeğe tatiller tehlikeli.
Erkek milleti birbirini gaza getirir.
Bilemiyorum birşeyler olmuştur illa ki.
Erkek erkeğe tatile gidilir Kıbrıs falan yok yani normal değil.
Adamlar bekar hayatı yasiyor.karilari evde bekliyor.
Madem seviyorlar bu hayatı niye evlenirler onu da anlamam.
Tatilde sosyal medyada arkadaşlık uygulamalarında bekar erkek bulamıyoruz hepsi evli hepsi yürüyor ona buna.
O yüzden ben erkek erkeğe tatile falan karşıyım.
Amacını aşıyor çünkü.

Arkadaşlarından 1 biri bekar 2 si evli diyor evli olanları tanımıyorum ben ve 2 çocuğumuz var 7 senelik evliyiz eşim arada Seyehat eder ama ilk defa böyle bişey oldu ve sorduğum zaman çizdim diyor başka ne diyebilir 🤷‍♀️ şekilli çizmişsin diyorum cevap yok tırnak izine benziyor dedim tırnak sırtta olur falan diyor gayet sakin Bi kaçamak gibi görünüyor 1 kerelik bilmiyorum kendimi apyal gibi hissediyorum sadece
1 kereden birşey olmaz kafasındaysan bence kurcalama.
Yakalayıp affetsen bu sefer iyice arsizlasir sürekli yapar nasılsa affediyor diye.

Back
X