Sizce eşim beni aldatmış mıdır?

Dfnefe

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
12
1
1
34
Merhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz tırnakla çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen

Merhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz tırnakla çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen
Verdiği tepki yüzünden insan ister istemez şüpheye kapılıyor. Direkt "kasirken olmustur" falan dese neyse.. duymamazliktan gelip konuyu değiştirmeye çalışmak çok saçma olmuş.

1 kereden birşey olmaz kafasındaysan bence kurcalama.
Yakalayıp affetsen bu sefer iyice arsizlasir sürekli yapar nasılsa affediyor diye.
Bekar olan arkadaşıyla samimiyiz evimize girip çıkıyor ona Kıbrısta siz naptınız falan mı desem bilemiyorum çok şaşkınım sadece ama hissediyorum ...

Yani?? Eminsiniz yani ilk ve tek olduğuna. Bence siz kurcalamayın bu işi. Oldu da yakaladınız veya bir şekilde düştü önünüze. İki çocuğum var 7 senelik evliyim diye devam edeceksiniz belli ki. Asıl o zaman aptal gibi hissedersiniz.
Arkadaşına aramızda kalsın diyerek Bi şeyler sormalı mıyım sizce evimize girip çıkıyor bunu soracak samimiyet var ama bilemiyorum işler iyice karışır mı net bişey bulmam gerek ama arkadaşının o an vereceği tepki de önemli anlaşılır belki de

Bekar olan arkadaşıyla samimiyiz evimize girip çıkıyor ona Kıbrısta siz naptınız falan mı desem bilemiyorum çok şaşkınım sadece ama hissediyorum ...
Erkekler daima birbirini kollar. Evinize girip çıkması, "yengem yengem" demesi hiç bir şeyi değiştirmiyor. Ben olsam ne yapardım, yem atardım.
Bazı programlar var Instagramdan ya da WhatsAppdan istediğiniz kişinin size mesaj atmış olmasını sağlıyor, onunla konuşuyor gibi yapıyorsunuz.
Böyle bir profil ile konuşmuş gibi yaparım. Profil size mesaj göndermiş olsun ve şunları yazsın: "Eşin Kıbrıs'ta benimleydi. Kare izini beğendin mi" Sonra bu mesajı şaşkınlıkla eşinize gösterin ve tepkisine bakın.
Not: kare izi bana nedense kumarda tanışmışlar izlenimi verdi 🤨

Erkekler daima birbirini kollar. Evinize girip çıkması, "yengem yengem" demesi hiç bir şeyi değiştirmiyor. Ben olsam ne yapardım, yem atardım.
Bazı programlar var Instagramdan ya da WhatsAppdan istediğiniz kişinin size mesaj atmış olmasını sağlıyor, onunla konuşuyor gibi yapıyorsunuz.
Böyle bir profil ile konuşmuş gibi yaparım. Profil size mesaj göndermiş olsun ve şunları yazsın: "Eşin Kıbrıs'ta benimleydi. Kare izini beğendin mi" Sonra bu mesajı şaşkınlıkla eşinize gösterin ve tepkisine bakın.
Kumarhane ye gittiğini biliyorum resim falan atmıştı daha önce hiç böyle bişey yaşamadım ve şu aralar onu görmek istemiyorum. Dediğiniz mantıklı tam olarak hangi program Bi bakayım bende

Arkadaşına aramızda kalsın diyerek Bi şeyler sormalı mıyım sizce evimize girip çıkıyor bunu soracak samimiyet var ama bilemiyorum işler iyice karışır mı net bişey bulmam gerek ama arkadaşının o an vereceği tepki de önemli anlaşılır belki de
Bozacinin sahidi şıracı,
Arkadaşi ne diyecek?
"he bacim aldatti" demez ki,
aksine hemen gidip eşinize bana sordu, şüpheliniyor der.

Ve hiç çıt çıkarmazsam iyice aptal konumuna koyacak beni saf bişey anlamıyor en azından anladığımı bilsin bu kadar rahat olmasın oda içten içe düşünsün

Kumarhane ye gittiğini biliyorum resim falan atmıştı daha önce hiç böyle bişey yaşamadım ve şu aralar onu görmek istemiyorum. Dediğiniz mantıklı tam olarak hangi program Bi bakayım bende
Adını bilmiyorum ama ben de öğrencilerimden öğrenmiştim. Ünlüler ile konuşmuş gibi yapıyorlardı. Biraz araştırın bulursunuz

Sorsan söyler mi canım ?
Erkekler biririni tutar bu konularda.
Istediğin kadar samimi ol adam arkadaşını satmaz.
O kadınlarda var satış boşver olan olmuş takma bence artık cikartamazsun.
Ama eşinin bekar gibi takılmasına izin verme artık.
Erkek arkadaşlarıyla Kıbrıs falan ne oluyoruz yani.
Gecicek bu işleri .evli barkli coluklu çocuklu adam bekar gibi gezemez.
Nasılsa evdekinin sesi çıkmıyor oh ne güzel.
Öyle evliliği herkes ister.

Bence hiç bir şey yapmasin artık.
Böyle durumlarda bosanilmayacaksa bence kadın yüz göz olmamalı.
Çoğu kadın tek gecelik şeyler için bırak evlilik bitirmeyi ilişki bitirmiyor.
Valla bu ülkede erkek olmak varmış

Bence hiç bir şey yapmasin artık.
Böyle durumlarda bosanilmayacaksa bence kadın yüz göz olmamalı.
Çoğu kadın tek gecelik şeyler için bırak evlilik bitirmeyi ilişki bitirmiyor.
Valla bu ülkede erkek olmak varmış
Evet haklısınız, çok üzücü... Konu sahibi ne yazık ki baştan çok çok taviz vermiş :/

Sorsan söyler mi canım ?
Erkekler biririni tutar bu konularda.
Istediğin kadar samimi ol adam arkadaşını satmaz.
O kadınlarda var satış boşver olan olmuş takma bence artık cikartamazsun.
Ama eşinin bekar gibi takılmasına izin verme artık.
Erkek arkadaşlarıyla Kıbrıs falan ne oluyoruz yani.
Gecicek bu işleri .evli barkli coluklu çocuklu adam bekar gibi gezemez.
Nasılsa evdekinin sesi çıkmıyor oh ne

Back
X