Sizce eşim beni aldatmış mıdır?

Dfnefe

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
12
1
1
34
Merhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz tırnakla çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen

Doğru söylüyorsun sanırım Biraz ses çıkarmakta geç kaldım ve evet artık bu şekilde tatil olmamalı

Arkadaşına aramızda kalsın diyerek Bi şeyler sormalı mıyım sizce evimize girip çıkıyor bunu soracak samimiyet var ama bilemiyorum işler iyice karışır mı net bişey bulmam gerek ama arkadaşının o an vereceği tepki de önemli anlaşılır belki de
Arkadaşı niye söylesin size iyi misiniz? Evet ya aldattı seni eğlendik bir güzel demesini mi bekliyorsunuz?
Ayrılmayı düşünmüyorsanız kurcalayıp yüz göz olmayın daha çok arsızlaşır.

Ve hiç çıt çıkarmazsam iyice aptal konumuna koyacak beni saf bişey anlamıyor en azından anladığımı bilsin bu kadar rahat olmasın oda içten içe düşünsün
Düşününce ne olacak? Tüh karım anladı bir dahakine daha dikkatli olayım der. Siz böyle bir şey yaptıysa pişman edeyim süründüreyim bir daha yapmasın diye düşünüyorsunuz sanırım.

Onun telefonunu al sakla o uyurken
Sabah olunca kapat kapıyı odada onu sorgula
O bekar olan arkadaşının adını söyle
Ben şüphelendim ve Xe sordum baskı yaptım ve o da itiraf etti
Beni nasıl aldatabildin
Midem bulanıyor şu an senden
Bide çizdim falan diyorsun yüzüme baka baka nasıl yalan söyledin diye ciddi duruşunu bozmadan onun itiraf etmesini sağlayabilirsin yem atarak
Bunu yaparken onu ses kaydına alabilirsin kanıt olarak
Sonrasında dava açarken yararlı olur
Ama bana ayrılmazsın gibi geliyor
Bir kaç tane daha kare çizdirsin ve sos oynayın madem

aldatmanın bile fantezilisi ha :D bir de kare ne alaka, dümdüz çizikler olsa anlayacağım da kare nedir ne yaşıyor bu insanlar :D

haliyle aldatmamış başka bi şey olmuş da olabilir. eşinizi en iyi siz anlarsınız hareketlerinden falan yakalamaya çalışın bir şey var mı yok mu diye. bu arada kıbrısa üç erkek arkadaşıyla tatile gönderdiğiniz için medeni cesaretinizden ötürü kutlarım sizi. kinaye de yapmıyorum kesinlikle.

Onun telefonunu al sakla o uyurken
Sabah olunca kapat kapıyı odada onu sorgula
O bekar olan arkadaşının adını söyle
Ben şüphelendim ve Xe sordum baskı yaptım ve o da itiraf etti
Beni nasıl aldatabildin
Midem bulanıyor şu an senden
Bide çizdim falan diyorsun yüzüme baka baka nasıl yalan söyledin diye ciddi duruşunu bozmadan onun itiraf etmesini sağlayabilirsin yem atarak
Bunu yaparken onu ses kaydına alabilirsin kanıt olarak
Sonrasında dava açarken yararlı olur
Ama bana ayrılmazsın gibi geliyor
Bir kaç tane daha kare çizdirsin ve sos oynayın madem
Çocuklarım var ve biri bebek nasıl ayrılırım ama onuda rahat ettirmek istemiyorum Bi bedeli olmalı ya yaptın otur oh olmamalı bilemiyorum utanmalı oda üzülmeli bilmiyorum

Çocuklarım var ve biri bebek nasıl ayrılırım ama onuda rahat ettirmek istemiyorum Bi bedeli olmalı ya yaptın otur oh olmamalı bilemiyorum utanmalı oda üzülmeli bilmiyorum
Nasıl ayrılırım kafasındaysanız hiç karıştırmayın bence. Daha da mideniz bulabilir zira.

Siz de kocasız olmaz diyenlerdensiniz. Bir daha yaparsa, hatta nasıl olsa boşanma yok düzen bozulma yok diye devamlı yaparsa? Adama da gidin söyleyin madem. Çocuklarım var diye boşanmıyorum senden ama hiç olmazsa üzülmüş utanmış taklidi yap deyin.

Yani durum resmen mide bulandırıcı. Böyle bir adamla bırak evli kalmayı aynı yatağa girmeyi, aynı evde yaşamam bile. Söylemesi kolay demeyin benim de çocuklarım var. Gecelik ilişkiler yaşayacak sonra da hiçbir şey olmamış gibi çoluk çocuğa dokunacak sevecek, karısıyla aynı yatağa girecek. Çamaşırı donu çorabı yıkanacak ütülenecek, sabah akşam önüne yemek konacak...

Size daha önce de yazdım, cinsel hastalıklar için önlem alın yazık küçük çocuklarınız var. Ayrılmam bırakmam kocamı diyorsanız hiç olmazsa koruyun kendinizi.

Son olarak bir erkek arkadaşını sadece tek bir durumda satar. Ucu kendine dokunacaksa öter sadece. Yani kendi karısından kendi ailesinin duymasından çekinir ve kusura bakma kardeşim kanıt bırakmasaydın arkanda der. Onun dışında Kuran'a el basar, çoluk çocuğunun anasının babasının üstüne yemin ederler. Sizin arkadaş bekarmış hiç boşuna sorup arkanızdan güldürmeyin.

Sorgulamayın o zaman, boş yere yüzgöz olduğunuzla kalacaksınız bu gidişle, adam arsızlığa vuracak, gözünüze sokacak yediği haltları bu sefer, arada aba altından sopayı gösterin korku verin, bari haltı yerken kalbi pır pır atsın , zevk alamasın.

Bence arkadaşa yem at. Başka bi sebepten ara ve sanki eşin aldattıgını itiraf etmiş gibi davran. Birlikte kıbrısa gittiğinizde böyle bişey olmuş üstüne gidince itiraf etti, bir kerelik bişeydi diyor bana yeminler ediyor ama inanmıyorum bi kerelik olduğuna. Sen bari doğru söyle bu kadınla bir süredir ilişkisi vardı değil mi bana bir kerelik diye yalan söylüyor falan de. Eğer inandırıcı olursan ve aşırı zeki biri değilse yok yenge gerçekten bi kerelik bi hataydı alkolden zart zurt şeklinde açıklamalarla itiraf eder. Ve ses kaydı al alabiliyorsan bu konusmada

Arkadaşlarından 1 biri bekar 2 si evli diyor evli olanları tanımıyorum ben ve 2 çocuğumuz var 7 senelik evliyiz eşim arada Seyehat eder ama ilk defa böyle bişey oldu ve sorduğum zaman çizdim diyor başka ne diyebilir 🤷‍♀️ şekilli çizmişsin diyorum cevap yok tırnak izine benziyor dedim tırnak sırtta olur falan diyor gayet sakin Bi kaçamak gibi görünüyor 1 kerelik bilmiyorum kendimi apyal gibi hissediyorum sadece

Telefonunda şifre var ve ben bilmiyorum WhatsApp Web için onu teli gerekiyor sanırım

Tirnak izi sadece sırtta olmuyor, tecrubeyle sabit.

Esinizin telefon sifresini neden bilmiyorsunuz? Gizli gizli surekli kucalamak icin sifreyi alin demiyorum ama sifresini bilmenizde lazim bence. Esimin telefonunu kurcalamam ama sifresini bilirim

Siz aldatsanız çocuklarım var nasıl boşanayım diyecek mi eşiniz? Eşiniz başkasıyla yatmışsa sizin namusunuza leke getirmiştir. Bu lekeyle onu kabul edebilecek misiniz? Kirlenmiş artık adam.

Boşanma niyetiniz yoksa kapatin gitsin.Yüz göz olur bosanmazsaniz nasılsa boşanmıyor deyip devam edecek aldatmaya.
Kıbrıs a erkek erkeğe gitmelerinin tek sebebi alem yapmak.Orda seks turizmi coşmuş durumdaymis.
Nerden biliyorsun vs saçma yorumlar gelmeden belirteyim.Erkek egemen bir sektörde %95 erkeklerle çalışıyorum.Birbirlerine her ayrıntıyı anlatiyorlar.

Back
X