sizce eşim beni artık sevmiyormu??

Uğraşacak işlerim var benim siz canınızı sıkmayın..Ne kadar meşgul olursam olayım eşimle aramdaki meseleleri kafama takarım bunun boşlukla alakası yok arkadaşım..Sana göre basit olabilir bana göre değil

iyi o zaman kaynananla yaşamaya devam et.:32:
zaten basit değil ki konun.ama sen evde sürekli kuruyorsun ve eşine yansıtıyorsun gibi :34:

canım benim ya bende konuaçtım bugun benim eşimde evklenmeden bana tapardı,şimdi hiç ne öpüşüyo ne cinsellik istiyo ne sıcak davranıyo,üstelik bende 1 yıllık evliyim

Aynen ben de 1 buçuk yıllık evliyim uzun zamandır sorunu kendimde arıyorum bulamıyorum acaba beni beğenmiyomu diye düşünmek canımı yakıyor..Aramızda pek bişey yok yani anlıycan

iyi o zaman kaynananla yaşamaya devam et.:32:
zaten basit değil ki konun.ama sen evde sürekli kuruyorsun ve eşine yansıtıyorsun gibi :34:

Kaynanamla yaşıyor olmama neden bu kadar taktınız anlamıyorum üstelik sorunun basit değil demişsiniz kendi ağzınızla bide kurup kurup eşine yansıtıyosun demişsiniz..Bi dediğiniz diğerini tutmuyo tutarlı yorumlar yapın biraz

Kaynanamla yaşıyor olmama neden bu kadar taktınız anlamıyorum üstelik sorunun basit değil demişsiniz kendi ağzınızla bide kurup kurup eşine yansıtıyosun demişsiniz..Bi dediğiniz diğerini tutmuyo tutarlı yorumlar yapın biraz

açtığın konulardan dolayı kaynananla sorunun olduğunu biliyorum.tabiiki sorunun basit değil,bende öpmek istesem ve reddedilsem çok çok üzülürüm.ama sanki eşinde de etkiye tepki var,bilemem ama böyle hissettim.üstelik kaynanayla yaşarken,mutluluğunuzu da sorunlarınızı da tam anlamıyla yaşayamıyorsunuz.her şeyiniz sınırlı.ayrı yaşamaya başlarsanız sorunlar daha kolay çözülür:34:

açtığın konulardan dolayı kaynananla sorunun olduğunu biliyorum.tabiiki sorunun basit değil,bende öpmek istesem ve reddedilsem çok çok üzülürüm.ama sanki eşinde de etkiye tepki var,bilemem ama böyle hissettim.üstelik kaynanayla yaşarken,mutluluğunuzu da sorunlarınızı da tam anlamıyla yaşayamıyorsunuz.her şeyiniz sınırlı.ayrı yaşamaya başlarsanız sorunlar daha kolay çözülür:34:

Arkadaşım evet bu sorunlardan muzdaribim evet ama bikaç ay daha onlarla kalmak zorundayız bazı şartlar yüzünden..Evde beni eşime karşı sürekli surat asan şikayet eden bi kadın mı zannettiniz?Ben yaşadığım şeyleri elimden geldiğince ona yansıtmıyorum o da bana yansıtmıyor..Ayrıca ayrı eve çıkınca eşim kafasını çevirmiycekmi bi anda sihirli değnek mi değecek?Evet birçok sorun çözülür ama bu bambaşka bi sorun ve hiçbişeyle alakası yok

Arkadaşlar ben 1 buçuk senelik evliyim..Belki burdaki çoğu kişiye göre dert değil ama utanarak söylüyorum eşimle evlendiğimizden beri hiç öpüşmüyoruz.Hatta ben onu öpmek istesem o kafasını geri çeviriyor..Haliyle ben de artık onu öpmek istemiyorum her defasında kafasını çevirmesi gururumu çok incitiyo..İlişkiye gireceğimiz zaman hiç öpmüyor beni direk yapıyoruz ve bitiyor..:( Sizce eşim beni sevmiyormu?? Ona sorduğumda seviyorum diyor ama bi insan neden eşini dudağından öpmezki??
Acaba benden soğudu mu??

ağız sağlığı ile ilgili bir problem olabılır anlamadıgım öpüşme olmadan o iş nasıl oluyor yani bi öncesi olması lazım yangından mal kacırır gibi olurmu o işler

eski konularınızda eşim 3 ay yok demişsiniz ama konuyu açalı daha 1 ay olmuş...

eşiniz eve erkenmi döndü ? yoksa siz daha o gelmeden bunun derdinemi düştünüz:26:

ya canım bence eşinle açıkça konuşmalısın. sakın bana kızma ama k..v. siz sev.ken evde oluyorsa belki eşin işi uzatmamak için yapıyodur bunu. bazı erkekler annesi ile aynı çatı altında rahat olamıyor. hiç unutmam geçen sene ramazanda k.v. bizdeydi. gece uyandım ki üşümüşüm yaz günü ama battaniye fln da yok yakınlarda, ben de eşime dedim aşşşşşkım üşüdüm, sarılsana. adam bana bağırdı ne sarılması be, annem görür:)) annesi öteki odada, biz kendi odamızda, ne alaka yaaaa. dedim. yok dedi çocuk ağlar annem gelir görür:))) ne zoruma gitmişti var ya anlatamam, 2 gün sersemlemiştim. bi de uyku semesi, üşümüşüm, duygusalım....
bunla ilgili olabilir belki canım. haa bu arada benm eşim aileinden biririnn yanında bana öküz gibi adımı söyleyerek bağırır, başka zaman aşkımmmm der:)))

öpüşmenin genellikle kimyasal uyuşma olduğu söylenir. İki yabancı kimyasal uyumu sahip olsalar da birbirlerini öperken duygusallığı bulamayabilirler. İhtiyaçtan doğan öpüşmeler sadece ihtiyaç için yapılır ve çok büyük bir haz vermez. karşısındaki insana karşı bir şeyler hisseden kişiler birbirlerini arzulu ve istekli olarak öperler. güvenli ve rahat bir ortamda öpüşmeler çok duygusal olur. Bu yuzden öpüşme kimyasal değil duygusal bir şeydir.bir erkeğinde öpüşmemesi hiç normal değildir. ağız sağlığıyla ilgili bir sıkıntısı olabileceği gibi psikolojik bir sorunda olabilir. bir de anlamadığım herkesin bu sorunu basit görmesi..

Son düzenleme:
ya canım bence eşinle açıkça konuşmalısın. sakın bana kızma ama k..v. siz sev.ken evde oluyorsa belki eşin işi uzatmamak için yapıyodur bunu. bazı erkekler annesi ile aynı çatı altında rahat olamıyor. hiç unutmam geçen sene ramazanda k.v. bizdeydi. gece uyandım ki üşümüşüm yaz günü ama battaniye fln da yok yakınlarda, ben de eşime dedim aşşşşşkım üşüdüm, sarılsana. adam bana bağırdı ne sarılması be, annem görür:)) annesi öteki odada, biz kendi odamızda, ne alaka yaaaa. dedim. yok dedi çocuk ağlar annem gelir görür:))) ne zoruma gitmişti var ya anlatamam, 2 gün sersemlemiştim. bi de uyku semesi, üşümüşüm, duygusalım....
bunla ilgili olabilir belki canım. haa bu arada benm eşim aileinden biririnn yanında bana öküz gibi adımı söyleyerek bağırır, başka zaman aşkımmmm der:)))

Yok onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum canım k.valide gil bazen görümcemlere gider orda kalırlar o zamanlarda bile aynı..Ben artık beni sevmediğini düşünüyorum sadece karısı olarak görüyo herşey görev icabı oluyo ve bitiyo..

öpüşmenin genellikle kimyasal uyuşma olduğu söylenir. İki yabancı kimyasal uyumu sahip olsalar da birbirlerini öperken duygusallığı bulamayabilirler. İhtiyaçtan doğan öpüşmeler sadece ihtiyaç için yapılır ve çok büyük bir haz vermez. karşısındaki insana karşı bir şeyler hisseden kişiler birbirlerini arzulu ve istekli olarak öperler. güvenli ve rahat bir ortamda öpüşmeler çok duygusal olur. Bu yuzden öpüşme kimyasal değil duygusal bir şeydir.bir erkeğinde öpüşmemesi hiç normal değildir. ağız sağlığıyla ilgili bir sıkıntısı olabileceği gibi psikolojik bir sorunda olabilir. bir de anlamadığım herkesin bu sorunu basit görmesi..

Evlenmeden önce benim için yanıp tutuşan adam gitti yerine isteksiz sürekli beni geri çeviren biri geldi..Psikolojisi bozuk olabilr çünkü çok badireler atlattık

Evlenmeden önce benim için yanıp tutuşan adam gitti yerine isteksiz sürekli beni geri çeviren biri geldi..Psikolojisi bozuk olabilr çünkü çok badireler atlattık

Ya bu evlilik ne garip şey evlenmeden önceki hallerine bakıyorsun için rahat evleniyorsun ama adam 180 derece değişebiliyor artık evlilikten korkuyorum.

acaba agzin filan kokuyor olabilir mi :26:dedim ama benden once yazanlarda olmus belki ici almiyordur opusmeyi bilemiyorum titiz bir insanmi acaba tiksiniyor olmasin :S

Son düzenleme:
acaba agzin filan kokuyor olabilir mi :26:dedim ama benden once yazanlarda olmus belki ici almiyordur opusmeyi bilemiyorum titiz bir insanmi acaba tiksiniyor olmasin :S

tweety canım evlenmeden evvel 4sene flort etmısler ozaman agzı kokmuyoduda sımdı mı koktu:ssz:bence baska bısey var,esını cok mu sımarttın yoksa?

Kafasına taktığı bir şeyler vardır. Erkeklerin moralleri bozuk olduğunda ilk etkilenen böyle yakınlaşmalar oluyor çünkü.
Normal zamanlarda sana nasıl davranır, sevgisini gösterir mi? Yani sen öpüşmeye çalışmadığında. Yoksa hep mi soğuk davranıyor?
Sana karşı iyiyse bir sorunu vardır. Değilse sana ilgisi azalmıştır.

Back
X