sizce eşim beni artık sevmiyormu??

Yok onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum canım k.valide gil bazen görümcemlere gider orda kalırlar o zamanlarda bile aynı..Ben artık beni sevmediğini düşünüyorum sadece karısı olarak görüyo herşey görev icabı oluyo ve bitiyo..

canım benm yaa, eşinle açıkça konuş o zaman. sen çok takmışsın bunu. ha, ben olsam ben de takardım haklısın ama eşinle konuşsana açıkça;beni nden öpmüyosun de yan,!! ama bence kesinle bu durum eşine bilinçaltının oynadığı bir oyun. yoksa seni neden sevmesin ki... erkekler böyle işte. hem her erkek bir olmuyor. kimi karısını yere göğe koymazken kimi de bulup da bunuyor:( şans işte...

kızlar günaydın

bakın kızlar benzeri durumda olduğum için bi şeyler yazma gereği duydum

hani erkekler cilve falan sever diyoruz ya

mesela benimki yatak dışında aslaaaaaaaaa sevmez hoışlanmaz tersler

bide hani sankiişimiz yokda bunlarla uğraşıyoruz gibi geliyor bazılarınıza ama inanınki öyle değil.insan bir süre idare ediyor ama sonra üzülüyor artık.çünkü sevdiğim adama dokunmak istiyorsun.yani bu dokunmak illaki başka bişey için değil.mutfakta yemek yaparken bile yanından geçerken bi dokunurda geçer bazen insan değil mi?

konu sahibi arkadaşım.eğer içime girebilseydin,yemin ederim bu kadar karamsar olmazdın.

kısaca diyeyim ki sana,

benim eşime göre sevginin ilgiyle asla alakası yoktur.insan içinde yaşar.işve cilve boş işler bunlar.

ve ben asla mesela beni niye öpmüyorsun v.s gibi sorular sorduğum an olayın koptuğu andır zaten.hemen bağırır.işte yok öğrenemedin mi daha ben böyleyim falanda fgilanda .amaaaaaaaaaaaannnnnnnn gene halleri aklıma geldi canım sıkıldı.gıcık ya :47:

ama eğer sen konuşabiliyorsan konuş.için rahatlasın be.

Yorumlarınız için teşekkürler eşimle en uygun zamanda konuşucam bu konuyu inş.Bu arada eşim sigara içer ben içmem ama beni rahatsız etmemek gibi ince bi düşünceye sahip olduğunu sanmıyorum altında yatan başka sebepler olabilir..Ama bana direk senden soğudum da diyebileceğini sanmıyorum bu yüüzden daha önce sorduğumda pek bişey söylememişti ıh mıh yapıp gitmişti.

pardon hanfendi eşini dudağında öpmek istemesi çok mu mahrem. konuşmak için konuşmayın mümkünse burada insan dertlerini açıkca yazmak için var bu form rahatsız oluyorsan girmezsin siteye olur biter
sizinle bir daha muhattap olmak istemiyorum.
istediğiniz kadar yazın bu benim şahsi fikrim.
konuşmak için de konuşmuyorum.
ayrıca ne münasebet siteye istediğim kadar girerim.
ama bu konuya da bir daha girmem.
sırf size cevap vermek için girdim

kızlar günaydın

bakın kızlar benzeri durumda olduğum için bi şeyler yazma gereği duydum

hani erkekler cilve falan sever diyoruz ya

mesela benimki yatak dışında aslaaaaaaaaa sevmez hoışlanmaz tersler

bide hani sankiişimiz yokda bunlarla uğraşıyoruz gibi geliyor bazılarınıza ama inanınki öyle değil.insan bir süre idare ediyor ama sonra üzülüyor artık.çünkü sevdiğim adama dokunmak istiyorsun.yani bu dokunmak illaki başka bişey için değil.mutfakta yemek yaparken bile yanından geçerken bi dokunurda geçer bazen insan değil mi?

konu sahibi arkadaşım.eğer içime girebilseydin,yemin ederim bu kadar karamsar olmazdın.

kısaca diyeyim ki sana,

benim eşime göre sevginin ilgiyle asla alakası yoktur.insan içinde yaşar.işve cilve boş işler bunlar.

ve ben asla mesela beni niye öpmüyorsun v.s gibi sorular sorduğum an olayın koptuğu andır zaten.hemen bağırır.işte yok öğrenemedin mi daha ben böyleyim falanda fgilanda .amaaaaaaaaaaaannnnnnnn gene halleri aklıma geldi canım sıkıldı.gıcık ya :47:

ama eğer sen konuşabiliyorsan konuş.için rahatlasın be.
sizin yorumununzun nezdinde bir sey söylemek istedim..

gecenlerde bir kitap okudum ``gary chapman,bes sevgi dili``

5 sevgi dili varmis bunlar
onaylayici sözler
kaliteli zaman
hizmet eylemleri
hediye alma
ve fiziksel temas

ve herkesin sevgi dili baskaymiski gercektende öyleymis:) kitabin sonunda sevgi dilinizi ögrenmeniz icin iki tane test var biri erkekler icin biride kadinlar icin.

mesela benim sevgi dilim onaylayici sözler ve kaliteli zaman cikti esiminkide fiziksel temas ve kaliteli zaman

bu kitabi okumanizi herkese tavsie ederim,okurken kendiniz bulacaksiniz bir yerlerde kisacasi esleirnzin sevgi dili fiziksel temas olmayabilir kendiniz bosuna hirpalamayin lütfen..

sizin yorumununzun nezdinde bir sey söylemek istedim..

gecenlerde bir kitap okudum ``gary chapman,bes sevgi dili``

5 sevgi dili varmis bunlar
onaylayici sözler
kaliteli zaman
hizmet eylemleri
hediye alma
ve fiziksel temas

ve herkesin sevgi dili baskaymiski gercektende öyleymis:) kitabin sonunda sevgi dilinizi ögrenmeniz icin iki tane test var biri erkekler icin biride kadinlar icin.

mesela benim sevgi dilim onaylayici sözler ve kaliteli zaman cikti esiminkide fiziksel temas ve kaliteli zaman

bu kitabi okumanizi herkese tavsie ederim,okurken kendiniz bulacaksiniz bir yerlerde kisacasi esleirnzin sevgi dili fiziksel temas olmayabilir kendiniz bosuna hirpalamayin lütfen..

Google
söylediginiz test bu linkte..

benim eşim bütün gün yemek yemez mesela öyle alışmış yemiyor ama akşam fena kokar yani ağzı açlıktan bir keresinde söyledim sen birşey yemedin herhalde diye o günden beri eve girip birşeyler yemeden öpmez :))

Arkadaşlar ben 1 buçuk senelik evliyim..Belki burdaki çoğu kişiye göre dert değil ama utanarak söylüyorum eşimle evlendiğimizden beri hiç öpüşmüyoruz.Hatta ben onu öpmek istesem o kafasını geri çeviriyor..Haliyle ben de artık onu öpmek istemiyorum her defasında kafasını çevirmesi gururumu çok incitiyo..İlişkiye gireceğimiz zaman hiç öpmüyor beni direk yapıyoruz ve bitiyor..:KK43: Sizce eşim beni sevmiyormu?? Ona sorduğumda seviyorum diyor ama bi insan neden eşini dudağından öpmezki??
Acaba benden soğudu mu??

Merhaba, sizi anlıyorum bu durum oldukça onur kırıcı vede üzücü... sizi sevmediğini düşünmüyorum fakat buna eminim ki tutkusuz üzerinizde sadece duygusuzca ihtiyaç gideriyor

Arkadaşlar ben 1 buçuk senelik evliyim..Belki burdaki çoğu kişiye göre dert değil ama utanarak söylüyorum eşimle evlendiğimizden beri hiç öpüşmüyoruz.Hatta ben onu öpmek istesem o kafasını geri çeviriyor..Haliyle ben de artık onu öpmek istemiyorum her defasında kafasını çevirmesi gururumu çok incitiyo..İlişkiye gireceğimiz zaman hiç öpmüyor beni direk yapıyoruz ve bitiyor..:KK43: Sizce eşim beni sevmiyormu?? Ona sorduğumda seviyorum diyor ama bi insan neden eşini dudağından öpmezki??
Acaba benden soğudu mu??

şok oldum
bence sevmiyor da öpüşmeyi mi sizi mi bilmiyorum...

Bazen ilk sayfada cikiyor eski konular bi kackere bana da denk geldi tam cvp yazacakken tarihe baktigimda 4 5 senelik konular.
aramadan da cikiyo ilk sayfada

Acaba benden soğudu mu??

sevmediğinden değildir öyle düşünme. sırf öpmediği için mi bu kanıya vardın ? belki öpüşmekten hoşlanmıyordur. nişanlıyken falan hiç öpüşmediniz mi?

Back
X