sizce eşim beni artık sevmiyormu??

sana karşı olan ilgisi azalmış ....görev icabı yapıyor...bence senin de bu işten soğumanı bekliyor...anladığım kadarıyla seni bırakmak da istemiyo......bu konuyla ilgili onunla tartışmanı da bir yük olarak gördüğünden ....mış gibi yapıyor

Bir şeyden tiksinse direk söyler benim eşim biraz açık sözlüdür o konuda..İltifata gelince cimridir ama konu bişeyden rahatsız olmaksa direk söyler..Ona neden böyle yapıyosun diye sorduğumda cevap vermiyor pek mızmız çocuk numarası yapıyor ıh mıh falan sonra bişey yok..

Bu yoruma çok güldüm:)) ben öyle direk sölemiyorum ama belli ediyorum işte yanına yaklaşarak daha ne olsun

insanın canı cinsellik istiyosa öpmeyide ister. tiksinmiş olsa zaten ilişki istemez. yanına yaklaşmaz. aceba psikolojik olarak tükrükten falan tiksiniyo olabilirmi?

mesela benim eşimin kuzeni aynı sofradayken ortak yenilecek şeylerden hiç yemez. çatal kaşıktaki tükrüğünüz giriyo o tabağa diye.. öyle bişi olabilirmi.

öpmek sevgi belirtisidir. insan uzun süre ilişkiye girmesede ilişkiden çok öpmek ister eşini.. çok garip gerçekten

tut zorla öp bakalım ne yapacak :))) bence açıkça konuş kadın milleti böyle durumlarda dayanamaz ağlar işi bayağı bi duygusallığa vur (ki duygusal bi konu gerçekten) ve eskiden böyle değildin noldu falan de. dayanamaz söyler belki asıl düşüncesini.

Kızlar hayır diş problemim falan yok aksine eşimin diş problemi olmasına rağmen ben onu öpmek istiyorum ama o istemiyor..Onu ben sürekli uyarırım dişlerini fırçala diye ama benim dişlerim gayet sağlıklıdır fırçalarım sürekli ağız kokusu bazen sabahları oluyo ama her zaman olmuyoki:(

Ben sizde bir sorun oldugundan degil de,
eşinizin kendinden çekindiği için,
yani sizi bir şeylerin rahatsız edecegini düşündüğü için
böyle davrandıgını düşündüm.

Zira eşinizin diş problemi de varmış...

Ama bu öpüşmemeye engel mi degil tabi.

Eşiniz sigara kullanıyor ve siz kullanmıyorsanız bu nedenle de olabilir...
Ya da tam tersi...

Son düzenleme:
öpmek sevmektir, romantizmdir, şehvettir falan..
eğer bunlardan biri bile oksa öpemez..
bana kalırsa tek sebebi uzaklaşmış olması sizden..
şunu da bilin ki sex le öpüşmek aynı şey değil.
öpüşmeden sevişebilir erkekler.. seni öpemk istemez ama senle sevişmek ister
ya ilgisini kaybetti ya öyle bi kırıldı ki bişeye öpemiyor..
mutlaka işin içinde çok içerde bi dargınlık vardır.
irdeleyin.. bide tavşan dağa küser dağın haberi olmaz..
detaylı bir konuşmaya girersenşz o da sonunda gerçeği dillendirir diye düşünüyorum ben

insanın canı cinsellik istiyosa öpmeyide ister. tiksinmiş olsa zaten ilişki istemez. yanına yaklaşmaz. aceba psikolojik olarak tükrükten falan tiksiniyo olabilirmi?

mesela benim eşimin kuzeni aynı sofradayken ortak yenilecek şeylerden hiç yemez. çatal kaşıktaki tükrüğünüz giriyo o tabağa diye.. öyle bişi olabilirmi.

öpmek sevgi belirtisidir. insan uzun süre ilişkiye girmesede ilişkiden çok öpmek ister eşini.. çok garip gerçekten

tut zorla öp bakalım ne yapacak :))) bence açıkça konuş kadın milleti böyle durumlarda dayanamaz ağlar işi bayağı bi duygusallığa vur (ki duygusal bi konu gerçekten) ve eskiden böyle değildin noldu falan de. dayanamaz söyler belki asıl düşüncesini.

öpüşmek yemek yemek gbi değilki.. 6 ay öpüşen çiftler birbirinin tükrüğüne karsı bağısıklık kazanıyor zaten:).. yani ayrıca öpüşmeyi sağlıksız bulan cinsel birleşmeyide sağlıksız bulabilirdi? sonucta öpüşerek kapılan bi hastalık yok ama cinsel yolla bulaşan tonla hastalık var..

öpmek sevmektir, romantizmdir, şehvettir falan..
eğer bunlardan biri bile oksa öpemez..
bana kalırsa tek sebebi uzaklaşmış olması sizden..
şunu da bilin ki sex le öpüşmek aynı şey değil.
öpüşmeden sevişebilir erkekler.. seni öpemk istemez ama senle sevişmek ister
ya ilgisini kaybetti ya öyle bi kırıldı ki bişeye öpemiyor..
mutlaka işin içinde çok içerde bi dargınlık vardır.
irdeleyin.. bide tavşan dağa küser dağın haberi olmaz..
detaylı bir konuşmaya girersenşz o da sonunda gerçeği dillendirir diye düşünüyorum ben

katılıyorum arkadaşıma bence de adam akıllı oturup konuşulması gereken bir mevzu insan sevdiğini öpmek ister

en güzeli önceki yorumlarda olan tavsiye "öpüşelim mi?" de buna mecbur bir cevap verecek "evet"se öpecek "hayır"sa ardından gelen "neden?" sorusuyla yüzleşecek dümdüz aracısız bence çok makul:21:

hatta 1K1E de olan bir sahne gibi "öpüşek mi" diye eğlenceli bir şekilde de açabilirsin konuyu yoksa çok mu laubali olur bilemedim karıştım :9:

Sizi üzmek istemem ama acaba gönlü bir başkasına kaymış ve kalbi sizden soğumuş olabilirmi?Hayatta olmayacak birşey yok diye düşünüyorum.İnsanın aklına gelmeyen malesef başına gelebiliyor.Aldatan erkekler ya çok soğuk ve ilgisiz davranırmış ya da anlaşılmasın diye daha çok eşinin üstüne düşermiş.Sadece öpüşme konusunda değil size karşı diğer davranışları da değiştimi?Genel anlamda eskiye kıyasladığınızda nasıl?Bunları da bir gözden geçirip değerlendirin derim.

Son düzenleme:
Yanlış anlamadıysam; severek evlendik ve evlendiğimizden beri böyle diyorsunuz.
Bu yüzden size ilgisi azalmış olamaz eğer hep öyleyse.

Psikoloji bir nedeni olabilir eğer tam açıklamada yapamıyorsa size.

Back
X