- Konu Sahibi mutluaskyoktur
Öpüşelim mi? de.
bakalım ne dicek
bakalım ne dicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar açık anlatmışsın
okurken ben rahatsız oldum
tweety canım evlenmeden evvel 4sene flort etmısler ozaman agzı kokmuyoduda sımdı mı koktubence baska bısey var,esını cok mu sımarttın yoksa?
belki birsey gordu tiksindi ne biliyim baska ne olabilir ki:26:
acaba agzin filan kokuyor olabilir mi :26:dedim ama benden once yazanlarda olmus belki ici almiyordur opusmeyi bilemiyorum titiz bir insanmi acaba tiksiniyor olmasin :S
Öpüşelim mi? de.
bakalım ne dicek
Bu yoruma çok güldüm:)) ben öyle direk sölemiyorum ama belli ediyorum işte yanına yaklaşarak daha ne olsun
Bu yoruma çok güldüm:)) ben öyle direk sölemiyorum ama belli ediyorum işte yanına yaklaşarak daha ne olsun
Kızlar hayır diş problemim falan yok aksine eşimin diş problemi olmasına rağmen ben onu öpmek istiyorum ama o istemiyor..Onu ben sürekli uyarırım dişlerini fırçala diye ama benim dişlerim gayet sağlıklıdır fırçalarım sürekli ağız kokusu bazen sabahları oluyo ama her zaman olmuyoki![]()
insanın canı cinsellik istiyosa öpmeyide ister. tiksinmiş olsa zaten ilişki istemez. yanına yaklaşmaz. aceba psikolojik olarak tükrükten falan tiksiniyo olabilirmi?
mesela benim eşimin kuzeni aynı sofradayken ortak yenilecek şeylerden hiç yemez. çatal kaşıktaki tükrüğünüz giriyo o tabağa diye.. öyle bişi olabilirmi.
öpmek sevgi belirtisidir. insan uzun süre ilişkiye girmesede ilişkiden çok öpmek ister eşini.. çok garip gerçekten
tut zorla öp bakalım ne yapacak :))) bence açıkça konuş kadın milleti böyle durumlarda dayanamaz ağlar işi bayağı bi duygusallığa vur (ki duygusal bi konu gerçekten) ve eskiden böyle değildin noldu falan de. dayanamaz söyler belki asıl düşüncesini.
öpmek sevmektir, romantizmdir, şehvettir falan..
eğer bunlardan biri bile oksa öpemez..
bana kalırsa tek sebebi uzaklaşmış olması sizden..
şunu da bilin ki sex le öpüşmek aynı şey değil.
öpüşmeden sevişebilir erkekler.. seni öpemk istemez ama senle sevişmek ister
ya ilgisini kaybetti ya öyle bi kırıldı ki bişeye öpemiyor..
mutlaka işin içinde çok içerde bi dargınlık vardır.
irdeleyin.. bide tavşan dağa küser dağın haberi olmaz..
detaylı bir konuşmaya girersenşz o da sonunda gerçeği dillendirir diye düşünüyorum ben