• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce eşim eve gelmeli mi?Gelmemeli mi?

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Bilenler bilir,eşim corona pozitifti.Valilikten yazı gelmiş karantina süresi 22 günmüş.Bu durumda eşimin karantinası salı günü bitiyor.Eşimin şubesinde hemen hemen herkes covid.Aslında bir kişinin ihmali ve gribim diyerek gidip test yaptırmaması şubedeki herkese bulaşmasına sebep olmuş.Neyse ki bana eşimden bulaşmadı,eşim de hafif atlattı.Ama bir kaç kişinin hamile eşine de böylelikle bulaşmış oldu.
Eşim sınıra gidip geleceği için aynı araçta mutlaka arkadaşları olacak.Semptomlar da 5-7 gün arası çıkıyor genelde.Bu yüzden eşim eve gelmeyeyim bebeği de seni de tehlikeye atmayayım diyor.Bize de riskli hamileliğimden dolayı ilk 3 ay ve son 3 ay doktorum ilişkiyi yasaklamıştı.E bu coronadan sonra 1-2 hafta ayrı yatmaya başlamıştık.Eşim pozitif olduğundan beri de odaları da ayırdık.Şuan 22 gündür iyice kanka gibiyiz kankalar bile daha yakındır.Derken bir de şimdi doğuma kadar eşim arkadaşlarında kalsa..Aramıza soğukluk girer mi ki diyorum..Ama eşimin işi de riskli yani öksüren gidip test yaptırmıyor bende bir şey yok diyor işe geliyor eşim de sinirleniyor.Ben %100 önlem alacağım kimseyi maskesiz araca almayacağım maskemi de çıkarmayacağım ama yine de risk alamam ama sen gel diyorsan geleyim maskemi takayım balkonda oturayım odalarımız ayrı olsun diyor.Ben de ne gel diyebiliyorum ne gelme...Sizden fikir almak istedim.Şuan 32.haftamdayım.Zamanında olursa bir 8 haftam var.
Tabi bunun lohusalığı falan da var e o zamana corona yine bitmeyecek.Bilemedim...Eşim de sen bir nefes darlığı yaşasan benim yüzümden ya da erken doğuma sebep olsa ben ne yaparım,sen karar ver diyor.Ama evleri de ayırırsak uzaklaşır mıyız ki?Eve gelse balkonda sandalye köşesinde maskeyle otursun desem kıyamıyorum da...Neyse uzatmayayım..Siz olsanız ne yapardınız?

sen bir nefes darlığı yaşasan benim yüzümden ya da erken doğuma sebep olsa ben ne yaparım,sen karar ver
Böyle diyen bir adam seni de bebeğini de seviyordur, bence düşüncelerin tamamen kuruntu.
Güzel canını sıkma, adamın dediğine 'he' de. Yapacak bir şey yok. Doktorun "ilk 3 ay son 3 ay" yerine "doğuma kadar' yasağı da koyabilirdi sonuçta. Bebek yapmaya karar veren cinsel hayatının sekteye ugramasina hazirlikli olmali

Gelmesin, riskli bir hamilelik geçiriyorsanız sormanız bile hata. Araya soğukluk girer diye korkmayın. Araya ne kadar zaman girerse girsin sağlam temeli olan bir ilişkide hiç öyle şeyler olmaz
Öyle mi diyorsunuz...İnşallah dediğiniz gibi aramıza soğukluk girmez

Böyle diyen bir adam seni de bebeğini de seviyordur, bence düşüncelerin tamamen kuruntu.
Güzel canını sıkma, adamın dediğine 'he' de. Yapacak bir şey yok. Doktorun "ilk 3 ay son 3 ay" yerine "doğuma kadar' yasağı da koyabilirdi sonuçta. Bebek yapmaya karar veren cinsel hayatının sekteye ugramasina hazirlikli olmali
Cinsel hayatımızın sekteye uğraması sıkıntı değil de üst üste bindi anlamında dedim.Yani yatakları ayırdık sonra odaları şimdi de evi..Yani bu uzaklıklar bize zarar versin de istemiyorum

Evliliklerinde bile işleri gereği uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar tanıyorum. Eğer dediğiniz gibi olsaydı çoktan ayrılmışlardı. Aksine daha tutkulu oluyormuş ilişkileri :)
Biz de öyle eşim bir dönem her ay 15 günlüğüne göreve gidiyordu.Şimdi gidip gelecek.Ay ne bileyim zaten hep aklım onda oluyor sınıra gittiğinde de şimdi eve de gelemeyecek..Ama dediğiniz gibi Bir süre böyle olması iyi olacak mantıklı olan bu

Sonuçta keyfi nedenden dolayı gitmiş olmayacak ki mecburiyetten ve siz ve bebeğin iyiliği için bu karar alinmis olacak , gerçekten çok riskli coronanin hamilelere etkisi henüz bilinmiyor bile. Bence aranız sogumaz. Ama 8 hafta + lohusalik da çok uzun bir süre. Eve gelip sizle hicbi şekilde aynı odaya girmeyecek şekilde düzen de kurabilirsiniz. Benim babam kronik hasta annemse işe gidiyor. Hiç aynı odada bulunmuyorlar öyle bir düzen kurdular

Esim saglik personeli,mayis sonunda dogum yaptim,ustelik erken dogum oldu ikiz gebelikti esimi 20 marttan 01 hazirana kadar gormedim,vakalar hafifleyince geldi ,bebekleri gordu simdi yine uzak duruyor ,saglik onemli

Bilenler bilir,eşim corona pozitifti.Valilikten yazı gelmiş karantina süresi 22 günmüş.Bu durumda eşimin karantinası salı günü bitiyor.Eşimin şubesinde hemen hemen herkes covid.Aslında bir kişinin ihmali ve gribim diyerek gidip test yaptırmaması şubedeki herkese bulaşmasına sebep olmuş.Neyse ki bana eşimden bulaşmadı,eşim de hafif atlattı.Ama bir kaç kişinin hamile eşine de böylelikle bulaşmış oldu.
Eşim sınıra gidip geleceği için aynı araçta mutlaka arkadaşları olacak.Semptomlar da 5-7 gün arası çıkıyor genelde.Bu yüzden eşim eve gelmeyeyim bebeği de seni de tehlikeye atmayayım diyor.Bize de riskli hamileliğimden dolayı ilk 3 ay ve son 3 ay doktorum ilişkiyi yasaklamıştı.E bu coronadan sonra 1-2 hafta ayrı yatmaya başlamıştık.Eşim pozitif olduğundan beri de odaları da ayırdık.Şuan 22 gündür iyice kanka gibiyiz kankalar bile daha yakındır.Derken bir de şimdi doğuma kadar eşim arkadaşlarında kalsa..Aramıza soğukluk girer mi ki diyorum..Ama eşimin işi de riskli yani öksüren gidip test yaptırmıyor bende bir şey yok diyor işe geliyor eşim de sinirleniyor.Ben %100 önlem alacağım kimseyi maskesiz araca almayacağım maskemi de çıkarmayacağım ama yine de risk alamam ama sen gel diyorsan geleyim maskemi takayım balkonda oturayım odalarımız ayrı olsun diyor.Ben de ne gel diyebiliyorum ne gelme...Sizden fikir almak istedim.Şuan 32.haftamdayım.Zamanında olursa bir 8 haftam var.
Tabi bunun lohusalığı falan da var e o zamana corona yine bitmeyecek.Bilemedim...Eşim de sen bir nefes darlığı yaşasan benim yüzümden ya da erken doğuma sebep olsa ben ne yaparım,sen karar ver diyor.Ama evleri de ayırırsak uzaklaşır mıyız ki?Eve gelse balkonda sandalye köşesinde maskeyle otursun desem kıyamıyorum da...Neyse uzatmayayım..Siz olsanız ne yapardınız?
Riskli bir durumdasınız sormanız hata.

Hamilesiniz salgın hastalık var eşiniz de bu hastalığa yakalanmış siz bu durumda aranıza soğukluk girmesine mi taktınız enteresan gerçekten. Merak etmeyin bir kaç ay ilişkiye girmezseniz bişey olmaz, siz bence sağ salim bebeğinizi kucağınıza almaya konsantre olun.

Hamilesiniz salgın hastalık var eşiniz de bu hastalığa yakalanmış siz bu durumda aranıza soğukluk girmesine mi taktınız enteresan gerçekten. Merak etmeyin bir kaç ay ilişkiye girmezseniz bişey olmaz, siz bence sağ salim bebeğinizi kucağınıza almaya konsantre olun.
İlişkiye girmezseniz bi şey olmaz ne demek ya o mu benim derdim?Ne kadar saygısızca bir yorum.İnsan biraz halden anlar.Söyleyecek çok şey var da anlayacağını sanmam,yazık.

Bi romantik ben miyim, gelsin eve otursun balkon köşesinde😀

Öyle mi dersin?🥰
Bak yine bir kişi geldi bana bi iki ay ilişkiye girmesen ölmezsin salgın hastalık varken ilişkinin derdine mi düştün yazmış ben napayım şimdi banlanmayıp da 😂😂😂

Haha ben düşerdim libidomun derdine sen niye kızıyorsun ki köşe yastığı diye mi aldık kocayı 😀😀

En iyi koca en yakında duran kocadır iki kelam ederiz balkon köşelerinde ona bile razıyım, gelsin evine 🤓

Eşinize 1 metreden fazla yaklaşmazsanız,
aynı wcyi kullanmazsanız virüs olsa bile size bulaşması çok düşük bir ihtimal değil mi?
Eşiniz üstünüze öksürüp, hapşurmadığı ve balkonda oturduğu sürece idare edilebilir diye düşünüyorum.
Bu illet ha deyince çıkmayacak hayatımızdan.
Eşiniz de işinden ayrılmayacaksa sürekli ayrı kalma işini nasıl sürdüreceksiniz?
Bebek doğunca nasıl olacak?
Bence üst düzeyde tedbir alarak yeni nornalinizi kurgulamalısınız.
Sağlık çalışanları da akşamları evine, ailesine gitmiyor mu?

Eşinize 1 metreden fazla yaklaşmazsanız,
aynı wcyi kullanmazsanız virüs olsa bile size bulaşması çok düşük bir ihtimal değil mi?
Eşiniz üstünüze öksürüp, hapşurmadığı ve balkonda oturduğu sürece idare edilebilir diye düşünüyorum.
Bu illet ha deyince çıkmayacak hayatımızdan.
Eşiniz de işinden ayrılmayacaksa sürekli ayrı kalma işini nasıl sürdüreceksiniz?
Bebek doğunca nasıl olacak?
Bence üst düzeyde tedbir alarak yeni nornalinizi kurgulamalısınız.
Sağlık çalışanları da akşamları evine, ailesine gitmiyor mu?
Yani evet evde bir şekilde idare edebiliriz 🤔🤔

😝😊Sen de haklısın😂😂Kocam kocam canım kocam👯‍♂️👯‍♂️

Ya ben iki bebede yataklarımızı bile ayırmadım hani ilişkimiz bozulmasın diye tabi korona çok başka bi süreç ama olabildiğince imkanlar dahilinde yakınında olsun, içerde uyuduğunu bilsen yeter bence. Ben eşim evde olunca daha huzurlu uyuyorum o yokken orayı kontrol et burda ne var diye bak, velhasıl yanında yamacında olsun o da rahata çok alışmasın

Back
X