Ben cinsellik konusunda hiç tecrübem olmadığı için anlayamadım. Sürekli kendimi çevirmeye çalıştım kendimi ama izin vermedi. Suan ayrı yaşıyoruz kafamı toparlayıp boşanmak istiyorumYanlış anlamayın ama sevisme pozisyonu bile erkeklere ilgisi olduğunu gösteriyor. Çok üzüldüm adınıza. Sosyal medya hesabı falan kullanıyor mu? Mutlaka telefonunun arama kısmında o yönde bir içerik vardır biraz kurcalayin derim
Aksine sürekli öpüşme isteği vesayre oluyordu ama hiç belli etmedi elimi tutmamasını utanıyor sevmiyor diye yorumladım. Zaten işi yüzünden hep çok az görüşüyordukEsiniz sanirim gay kadinlara ilgi duymuyo malesef.evlenmeden evvel nasildi nasil davraniyordu size hic suphe duymadnzmi
Resmen suan şok oldum tamamen aynısıBen ne anlaticam canim. Aynisi arkadaşımın basina geldi. 9 aylik evli ama hala beraber olmamislardi. cunku esi surekli bahaneler buluyor yaklaşmıyordu. Surekli telde gorustugumuz icin anlatiyor fikir istiyordu ordan biliyorum
Yok basim ağrıyor, yok canin yanar,yok yorgunum vs diye uzadi gitti. Ama adam gel gorki surekli arkadan istiyormus. Arkadasimda asla diyordu. Adami bikac kez kendini tatmin ederken yakalamis. Bana yaklasmiyon ama kendini tatmin ediyon diye. 9 ayin sonunda adam itiraf etmis,cevremdekilerin normal oldugumu düşünmesi icin evlendim, kadinlar ilgimi cekmiyor diye.. arkadasim cok asikti ama sogudu tiksindi hemen bosandi. Baba evine bakire gitti. 1 sene sonra baskasiyla evlendi suan cocugu var. Senin esinde kesinlikle gay. Kac kurtar kendini. Anne olmai seninde hakkin
var böyle erkekler benim esimde cinselige öyle merakli bir erkek degil. Ama gayde degil:)Ben cinsellik konusunda hiç tecrübem olmadığı için anlayamadım. Sürekli kendimi çevirmeye çalıştım kendimi ama izin vermedi. Suan ayrı yaşıyoruz kafamı toparlayıp boşanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?