Sizce eşim gay yada biseksuel mi

Ben cinsellik konusunda hiç tecrübem olmadığı için anlayamadım. Sürekli kendimi çevirmeye çalıştım kendimi ama izin vermedi. Suan ayrı yaşıyoruz kafamı toparlayıp boşanmak istiyorum

Esiniz sanirim gay kadinlara ilgi duymuyo malesef.evlenmeden evvel nasildi nasil davraniyordu size hic suphe duymadnzmi
Aksine sürekli öpüşme isteği vesayre oluyordu ama hiç belli etmedi elimi tutmamasını utanıyor sevmiyor diye yorumladım. Zaten işi yüzünden hep çok az görüşüyorduk

Ben ne anlaticam canim. Aynisi arkadaşımın basina geldi. 9 aylik evli ama hala beraber olmamislardi. cunku esi surekli bahaneler buluyor yaklaşmıyordu. Surekli telde gorustugumuz icin anlatiyor fikir istiyordu ordan biliyorum
Yok basim ağrıyor, yok canin yanar,yok yorgunum vs diye uzadi gitti. Ama adam gel gorki surekli arkadan istiyormus. Arkadasimda asla diyordu. Adami bikac kez kendini tatmin ederken yakalamis. Bana yaklasmiyon ama kendini tatmin ediyon diye. 9 ayin sonunda adam itiraf etmis,cevremdekilerin normal oldugumu düşünmesi icin evlendim, kadinlar ilgimi cekmiyor diye.. arkadasim cok asikti ama sogudu tiksindi hemen bosandi. Baba evine bakire gitti. 1 sene sonra baskasiyla evlendi suan cocugu var. Senin esinde kesinlikle gay. Kac kurtar kendini. Anne olmai seninde hakkin

oy. muhtemelen gay. hani sizin başınızı niye yakmış evlenerek de bu hissiyatı size vermiş anlamıyorum ama...

belki gülersiniz moraliniz düzelir geçen denk geldiydim konuyla alakalı :)

Eşin gay ya da biseksüel olmasa bile (ki muhtemelen gay) 9 aylık evlilikte bunu problem olarak görmeyip doktora gitmemesi bile boşanmak için yeterli.
Vajinismus yaşayan kadınlar bir süre denedikten sonra doktora gidiyor gitmezse evliliğini tehlikeye atıyor. Ki en azından deniyorlar. Eşiniz sizi kullanmış diye düşünüyorum. Başka nedenlerle ayrılıyorsunuz sanırım. süründürmekse niyetiniz mahkemeye bunu da sunup tazminat talep edin.

Resmen suan şok oldum tamamen aynısı

Tovbe tovbe.Yaw niye bu hatunlarin basini yakiyor bunlar.Yazik degil mi? Hayret bir sey.Gaysa hemen bosa hemen.

Konu başlığı yanlış yerde birazdan mune abladan taş sopa gelir.
Ayrıca eşiniz biseksüel yada gay değil iktidarsız ve de faaliyetsiz. Karakter olarak da ise yaramaz,beş para etmez adamın teki.

Peşin hüküm vermek yanlış olur çünkü baZı erkekler hem kadına hem erkeğe ilgi duymazlar. Bazı erkeklerinde bakire kadınla ilişki yaşamaktan korktuğunu bu yüzden sertleşme yaşayamadığını okumuştum ve oldukca yaygınmış bu durum vajinismus gibi. Ama gay olması da ihtimal dahilinde açıkca anlatmalı bence geçiştirme zamanı çoktan geçmiş

Sonra evlilik öncesi ilişki yaşayan kadınlara binbir türlü çirkin sıfat yakıştırılıyor...yani evlenince böyle çıkmasındansa her türlü şeyi yaşamayı tercih ederdim şahsen, çünkü bu gerçek bir kabus ve tam anlamıyla iğrenç.

Son düzenleme:
Ben cinsellik konusunda hiç tecrübem olmadığı için anlayamadım. Sürekli kendimi çevirmeye çalıştım kendimi ama izin vermedi. Suan ayrı yaşıyoruz kafamı toparlayıp boşanmak istiyorum
var böyle erkekler benim esimde cinselige öyle merakli bir erkek degil. Ama gayde degil:)
Ama sizinki gercekten normal degil... 9 ay evlilkk ve hala bakire olmal.
Kari koca olmadiktan sonra niye evli kaliyorsunuz ki? ilerde hicmi cocuk istemiyorsunuz? cekilcek durum degil.

Sizi resmen paravan olarak kullanmış. Ne kadar süre geçirdiniz evlenmeden önce? Yani evlilikten önce hiçbir sarılma öpme öyle bir çekim falan olmadı mı? Bence eşinizin kesinlikle cinsel tercihi kadınlardan yana değil. Uzmanlar daha iyi bilir tabiki ama başka bir açıklama gelmiyor aklıma.

afedersiniz arkadan surtunme falan yazmissiniz gay olabilir baska birisini
(erkek) hayal ediyor gibi geldi bana Allah yardimciniz olsun

Arkadaşım olsan sana 2 tokat atarım kendine gel diye. Allah rızası için kendine ve ailene azıcık sevgin saygın varsa şu kumarbaz , küfürbaz , dayakçı , cinsel tercihi belirsiz ruh hastasını boşa. Ve lütfen eşim diye yazma, eski eşim diye yaz çünkü ilk önce kafanda boşanman lazım. Kendini alıştır eski eşim kelimesine

Neden af dileyip özür dilediniz bu kadar onu anlamadım, cinselliğin utanılacak ayıplanacak bir şey olmadığını lütfen kabullenelim artık. Sorunuza gelince cinsellik terapisi almayı deneyebilirsiniz. Eşinizi en iyi siz tanırsınız ama evlendikten sonra bir anda değişmesi de tuhaf o yüzden eşiniz gay veya değil diye bir yorumda bulunmak istemem. Bu şekilde evlilik yürümez bu sorunu eğer doktor kontrolünde çözemiyorsanız boşanmanız en doğrusu üstelik kumar problemi de varmış. Kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…