Sizce eşim gay yada biseksuel mi

Katılıyorum..

Aranızda uyum olmayabilir. Kendince umduğunu bulmamış olabilir. Karanlıkta da büyük ihtimalle başka birini hayal ediyor o yüzden oluyor gibi.
Ama bu şekilde bir evlilik zor açıkçası. Bir çaresine bakmalısınız.

Önceki konun şu değil miydi. Kumar oynayan bir adam, borç harç içinde, devamlı kavga ediyordunuz. Babana da baya bir borç takmış. Baban seni eve getirmiş, boşanmayı düşünüyordun. Şimdi bu kadar dert varken eşinin cinselliğini mi sorun ediyorsun! Yanlış mı hatırlıyorum. Durum bu değil miydi?

Arkadaş sen neden vicdan yapmışsın onu da anlamadım. Zaten evli degilmisiniz.

Hayır mesela öpüşme oldu evlenmeden önce istekli duruyordu çok ama anlamadım işte birde evlendiğimizin ilk 3 ayı sevişirken öpüşme oldu sonra onuda yapmadı daha
sanırım size taaaa önceleri de yazmıştım bunu cinsel tercihi farklı olabilir diye
arayıp soruyor mu sizi? sakın kanıp da dönmeyin

eğer kandırdıysa paravan evlilik yaptıysa vebaliniz boynuna

Kuzum aklını peynir ekmekle mi yedin?
Arkana bakmadan boşan hatta boşanma gerekçesi olarak cinsel egilimini söyle tek celsede biter...
Inan okurken ben iğrendim aşağılık pislik ya sana hiç saygısı yok sevgisi zaten yok kendine yazıl etme ablam...

Evet ben zaten boşanicam sadece bu boşanma aşamasında mahkeme için kendi yararıma birşeyler arıyorum zaten gün geçtikçe nefret ediyorum ondan Allah'a havale ettim tek hazmedemediğim bi insan bi insani nasıl bu denli kullanır ? İnsanlar neden bu kadar kötü, ben herşeyime çok özendim kaç kez evliliği kurtarmaya çalıştım bütün paramı yedi bitirdi

Evet zaten öyle boşanıcamda zaten günden güne tokat gibi gözüm açılıyor. Ama tek korkum boşanmak istediğimde bu işin uzaması yani işimi zorlaştırması. Yine yalanlar uydurabilit seviyorum boşanmicam diye beni yıpratmak için

bu durum zaten kolaylıkla ispatlayacağınız bir durum. hakim isterse sizde yaşadıklarınızı açık açık anlatırsınız gerekirse bir doktordan ayrıntılı rapor alırsınız ve hiç sanmam uzayacağını. nedenleriniz gayet yeterli.

sanırım size taaaa önceleri de yazmıştım bunu cinsel tercihi farklı olabilir diye
arayıp soruyor mu sizi? sakın kanıp da dönmeyin

eğer kandırdıysa paravan evlilik yaptıysa vebaliniz boynuna
Beni babam cuma aldı bana pazar akşam annesi annemi aradıktan sonra mesaj attı tık yok şuan

ne yazmış mesajda dön seviyorum vs mi
ayy kusacağım illa dön bilmemne derse daha ne kadar bakire gezeceğim diyin
tövbe estağfirullah
Bana bunları yazmış:
Merhaba x....., öncelikle senden herşey icin tüm ictenliğimle özür diliyorum, hatanın hepsin bende idi, senin en ufak bi hatan ve yanlışın olmadı bana karşı, bugünden itibaren kendime yeni bir sayfa actım ve terapiye başladım bundan sornada terapiye gitmeye devam edeceğim, icime bir ümit doğdu bunun üstesinden gelecem, terapiyi yapan kadında ümitli konuştu ve olacağına inandığını söyledi, bende inandım, bunu seninle paylaşmak istedim ne yaptığımı bil diye, seninden isteğim tek şey benden ümidini kesme ve kalbini dinle, mesajımı aldığına dair bi cevap yazarsan sevinirim

hadi ordan hadi
terapiye başlamışmış..... dönün diye yapıyor
siz döner dönmez de bırakacak

he inşallah düzelir yolu aaçık olsun.. ama sizsiz

tum bunlara ragmen,
sanki adam biraz duzelse affedecek gibisiniz.

tum bunlara ragmen,
sanki adam biraz duzelse affedecek gibisiniz.
yediremiyorum cidden cok agirima gidiyor. nasil bu kadar kötü olunabilir. herseyi yaptim. üzülmesin sIkIlmasin diye hep kendimi unuttum onu ön plana koydum böyle sevmisken bi insan nasil bu kadar kötü olup karsisindakine bunlari yapar aklim almiyor sadece bu yüzlesemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…