- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
Piskoloji çok derin bişey canım vajinismus ne kadar etkikiyor biz bayanların hayatını ama aslında dakikalık bile olmayan bi acı. Bende eski bir vajinismus olarak o dönemdeki araştırmalarımda öğrenmiştim erkeklerde de böyle bi sorunun olduğunu yani bu düşünce sertleşmelerini engelliyormuş. Ama senin konun nerden baksan elinde kalacak cinsten eşin çok iyi bi insan olur konuşarak veya terapiyle bu sorunu aşarsınız ama senin eşin çok yönlü sorunları olan bir insan o yüzden yolun başındayken hayattaki mucizelerini engelleme derim. Tüketir seni bu evlilik ki bu forumda beni bilenler bilir kimseye boşan demem kolay kolay hep yapıcı olma taraftarıyımdır genelde ama bir evlilikde sorunlar sadece tek tarafı tüketiyosa kendini yormamak gerek
Arkadaş sen neden vicdan yapmışsın onu da anlamadım. Zaten evli degilmisiniz.Merhaba hanımlar,
Konularımı takip ederseniz en son eşimin kumar bağımlılığından babam beni evimden almıştı. Başta suçluluk hissediyordum kendine bişe yapar mı diye suan gün geçtikçe nefret etmeye başlıyorum. Pisikologum çok hızlı karar vermemem gerektiğine kendime zaman tanımamı ve sadece kendimle ilgilenmemi söyledi.
Benim şuan kumardan başka takıldığım bi konu var. Eşimin cinsel problemi.
Pisikologumda ailemde anlam veremedi cinsel başka eğlimi olabileceğini düşündü.
Ben 9 Aylik evliyim. Hala bakireyim. Evlendiğimiz ilk gece eşim sırtını dönüp yattı çok yorgunum dedi. Daha sonraki günler yine birşey olmadı. Bu böyle devam etti ne zaman sorsam sürekli geçiştiriyordu.
İlk başta denemişti ama sertleşme olmadan denedi. Yani öyle girmeye çalıştı. Girmeyince benim canım acıdı ve canın yanar diye yapmak istemiyorum bahanesine sığındı.
Sonra ben bu konuları açtığımda daha vakti değil derdi.
4 aylık evliydik benim yaram var özel bölgemde dedi tamam dedim internette araştırdım ama yine konuyu geçiştirdi ve ne yarası diye sormama bile izin vermedi. Bi ay geçti yine üstünden sordum bu sefer sen bunun için mi evlendin, Benim yaram felan yok ben bu işi seninle yapmak istemiyorum dedi. Bende kendimi suçladım yeterince çekici mi değilim ama bakımsız ve yüzüne bakılmayacak biri değilim.
Neyse buda geçti işte sürekli üzülme seninle alakası yok diyordu. Mesela ben evde biraz dekolte giyiniyordum belki ozaman ister diye ama bana işte önünü kapat niye öyle geziyorsun diyordu. Bende diyordum evde bitek sen varsın ne olacak ki diyordum.
Şimdiii utanarak yazıcam bunları affedin ama belki yaşayan vardır.
Eşimin birlikte olma şekli şöyle:
Bana arkadan sarılır okşar daha sonra ben sırt üstü çevirir ve af edersiniz lütfen affedin arkadan sürtünmeyle tatmin olup boşalırdı. Ben üstümü sütyen vesaire hiç çıkarmazdım. Yani olan biten herşey karanlıkta ve alt tarafta olurdu. Bitincede hemen yatar uyurdu. Ben bazi günler dönmek istiyordum dayanamıyordum ama beni geri çeviriyordu napıyorsun diye. 9 ayda belki sadece 4 defa girmeyi denemiştir oda belki çünkü aklımda net 2 kez var sadece. Şimdi bana yardım edin başına böyle bişe gelen oldu mu ?
3 senedir birlikteyiz sadece 1 kez oda akşamdı el ele tutuşup gezdik yoksa hiç elimi tutup gezmedi.
Aynen teşekkür ederim ama bitti boşanıyorum şu an daNe kadar zor şeyler ya
Bi kadın için çok büyük bi hayal kırıklığı allah yardımcınız olsun
sanırım size taaaa önceleri de yazmıştım bunu cinsel tercihi farklı olabilir diyeHayır mesela öpüşme oldu evlenmeden önce istekli duruyordu çok ama anlamadım işte birde evlendiğimizin ilk 3 ayı sevişirken öpüşme oldu sonra onuda yapmadı daha
Kuzum aklını peynir ekmekle mi yedin?Merhaba hanımlar,
Konularımı takip ederseniz en son eşimin kumar bağımlılığından babam beni evimden almıştı. Başta suçluluk hissediyordum kendine bişe yapar mı diye suan gün geçtikçe nefret etmeye başlıyorum. Pisikologum çok hızlı karar vermemem gerektiğine kendime zaman tanımamı ve sadece kendimle ilgilenmemi söyledi.
Benim şuan kumardan başka takıldığım bi konu var. Eşimin cinsel problemi.
Pisikologumda ailemde anlam veremedi cinsel başka eğlimi olabileceğini düşündü.
Ben 9 Aylik evliyim. Hala bakireyim. Evlendiğimiz ilk gece eşim sırtını dönüp yattı çok yorgunum dedi. Daha sonraki günler yine birşey olmadı. Bu böyle devam etti ne zaman sorsam sürekli geçiştiriyordu.
İlk başta denemişti ama sertleşme olmadan denedi. Yani öyle girmeye çalıştı. Girmeyince benim canım acıdı ve canın yanar diye yapmak istemiyorum bahanesine sığındı.
Sonra ben bu konuları açtığımda daha vakti değil derdi.
4 aylık evliydik benim yaram var özel bölgemde dedi tamam dedim internette araştırdım ama yine konuyu geçiştirdi ve ne yarası diye sormama bile izin vermedi. Bi ay geçti yine üstünden sordum bu sefer sen bunun için mi evlendin, Benim yaram felan yok ben bu işi seninle yapmak istemiyorum dedi. Bende kendimi suçladım yeterince çekici mi değilim ama bakımsız ve yüzüne bakılmayacak biri değilim.
Neyse buda geçti işte sürekli üzülme seninle alakası yok diyordu. Mesela ben evde biraz dekolte giyiniyordum belki ozaman ister diye ama bana işte önünü kapat niye öyle geziyorsun diyordu. Bende diyordum evde bitek sen varsın ne olacak ki diyordum.
Şimdiii utanarak yazıcam bunları affedin ama belki yaşayan vardır.
Eşimin birlikte olma şekli şöyle:
Bana arkadan sarılır okşar daha sonra ben sırt üstü çevirir ve af edersiniz lütfen affedin arkadan sürtünmeyle tatmin olup boşalırdı. Ben üstümü sütyen vesaire hiç çıkarmazdım. Yani olan biten herşey karanlıkta ve alt tarafta olurdu. Bitincede hemen yatar uyurdu. Ben bazi günler dönmek istiyordum dayanamıyordum ama beni geri çeviriyordu napıyorsun diye. 9 ayda belki sadece 4 defa girmeyi denemiştir oda belki çünkü aklımda net 2 kez var sadece. Şimdi bana yardım edin başına böyle bişe gelen oldu mu ?
3 senedir birlikteyiz sadece 1 kez oda akşamdı el ele tutuşup gezdik yoksa hiç elimi tutup gezmedi.
Evet ben zaten boşanicam sadece bu boşanma aşamasında mahkeme için kendi yararıma birşeyler arıyorum zaten gün geçtikçe nefret ediyorum ondan Allah'a havale ettim tek hazmedemediğim bi insan bi insani nasıl bu denli kullanır ? İnsanlar neden bu kadar kötü, ben herşeyime çok özendim kaç kez evliliği kurtarmaya çalıştım bütün paramı yedi bitirdiKuzum aklını peynir ekmekle mi yedin?
Arkana bakmadan boşan hatta boşanma gerekçesi olarak cinsel egilimini söyle tek celsede biter...
Inan okurken ben iğrendim aşağılık pislik ya sana hiç saygısı yok sevgisi zaten yok kendine yazıl etme ablam...
Evet zaten öyle boşanıcamda zaten günden güne tokat gibi gözüm açılıyor. Ama tek korkum boşanmak istediğimde bu işin uzaması yani işimi zorlaştırması. Yine yalanlar uydurabilit seviyorum boşanmicam diye beni yıpratmak içinÖnceki konun şu değil miydi. Kumar oynayan bir adam, borç harç içinde, devamlı kavga ediyordunuz. Babana da baya bir borç takmış. Baban seni eve getirmiş, boşanmayı düşünüyordun. Şimdi bu kadar dert varken eşinin cinselliğini mi sorun ediyorsun! Yanlış mı hatırlıyorum. Durum bu değil miydi?
Evet zaten öyle boşanıcamda zaten günden güne tokat gibi gözüm açılıyor. Ama tek korkum boşanmak istediğimde bu işin uzaması yani işimi zorlaştırması. Yine yalanlar uydurabilit seviyorum boşanmicam diye beni yıpratmak için
Beni babam cuma aldı bana pazar akşam annesi annemi aradıktan sonra mesaj attı tık yok şuansanırım size taaaa önceleri de yazmıştım bunu cinsel tercihi farklı olabilir diye
arayıp soruyor mu sizi? sakın kanıp da dönmeyin
eğer kandırdıysa paravan evlilik yaptıysa vebaliniz boynuna
ne yazmış mesajda dön seviyorum vs miBeni babam cuma aldı bana pazar akşam annesi annemi aradıktan sonra mesaj attı tık yok şuan
Bana bunları yazmış:ne yazmış mesajda dön seviyorum vs mi
ayy kusacağım illa dön bilmemne derse daha ne kadar bakire gezeceğim diyin
tövbe estağfirullah
hadi ordan hadiBana bunları yazmış:
Merhaba x....., öncelikle senden herşey icin tüm ictenliğimle özür diliyorum, hatanın hepsin bende idi, senin en ufak bi hatan ve yanlışın olmadı bana karşı, bugünden itibaren kendime yeni bir sayfa actım ve terapiye başladım bundan sornada terapiye gitmeye devam edeceğim, icime bir ümit doğdu bunun üstesinden gelecem, terapiyi yapan kadında ümitli konuştu ve olacağına inandığını söyledi, bende inandım, bunu seninle paylaşmak istedim ne yaptığımı bil diye, seninden isteğim tek şey benden ümidini kesme ve kalbini dinle, mesajımı aldığına dair bi cevap yazarsan sevinirim
yediremiyorum cidden cok agirima gidiyor. nasil bu kadar kötü olunabilir. herseyi yaptim. üzülmesin sIkIlmasin diye hep kendimi unuttum onu ön plana koydum böyle sevmisken bi insan nasil bu kadar kötü olup karsisindakine bunlari yapar aklim almiyor sadece bu yüzlesemiyorumtum bunlara ragmen,
sanki adam biraz duzelse affedecek gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?