- 18 Aralık 2010
- 1.354
- 3.901
- 333
Kendisi de çok normal gözükmüyor maalesefzaten her sey var adamda sevismese ne degisir normal degil eşiniz
Yok hayır dönmedim aksine her geçen gün ne kadar hızlı boşanırsam Daha iyi benim için diye düşünüyorum umarım bana boşanmada sıkıntı çıkarmaz şuan tek düşüncem buSiz geri mi döndünüz evinize o adama
İsabet olur valla düşünüp beyninizi yormayin Allah aşkına Nisan kurtuluş daha ne beynini yoruyorsunYok hayır dönmedim aksine her geçen gün ne kadar hızlı boşanırsam Daha iyi benim için diye düşünüyorum umarım bana boşanmada sıkıntı çıkarmaz şuan tek düşüncem bu
Şuan işte tek derdim boşanmak istemiyorum feln demesi mahkemede yani çekişmeli boşanma olması. Zaten yeterince ailemde yıprandı benimle acaba o boşanmicam desede boşana bilir miyim bunları anlatarak ?İsabet olur valla düşünüp beyninizi yormayin Allah aşkına Nisan kurtuluş daha ne beynini yoruyorsun
Ama korkuyordu canımı acıtmaktan desem ben ona hep demiştim hani korkma canımı acıtmktan ben dayanırım diye onu o konuda rahatlatıyordum ama bilemiyorum iştePeşin hüküm vermek yanlış olur çünkü baZı erkekler hem kadına hem erkeğe ilgi duymazlar. Bazı erkeklerinde bakire kadınla ilişki yaşamaktan korktuğunu bu yüzden sertleşme yaşayamadığını okumuştum ve oldukca yaygınmış bu durum vajinismus gibi. Ama gay olması da ihtimal dahilinde açıkca anlatmalı bence geçiştirme zamanı çoktan geçmiş
Bosanabilirsin büyük ihtimalle hukuksal konularda bilgim yok fakat bu adam bosanmam demez merak etmeŞuan işte tek derdim boşanmak istemiyorum feln demesi mahkemede yani çekişmeli boşanma olması. Zaten yeterince ailemde yıprandı benimle acaba o boşanmicam desede boşana bilir miyim bunları anlatarak ?
Yada böyle problemi olup benle evlenmesini anlamıyorum, yada ilk gece yorgunum diyip sırtını dönüp yattı meselaEşin gay ya da biseksüel olmasa bile (ki muhtemelen gay) 9 aylık evlilikte bunu problem olarak görmeyip doktora gitmemesi bile boşanmak için yeterli.
Vajinismus yaşayan kadınlar bir süre denedikten sonra doktora gidiyor gitmezse evliliğini tehlikeye atıyor. Ki en azından deniyorlar. Eşiniz sizi kullanmış diye düşünüyorum. Başka nedenlerle ayrılıyorsunuz sanırım. süründürmekse niyetiniz mahkemeye bunu da sunup tazminat talep edin.
9 aydır hala bakire olmanız yasal olarak bir sebep zaten. Hem de rahatlıkla ispatlayabileceğiniz bir sebepŞuan işte tek derdim boşanmak istemiyorum feln demesi mahkemede yani çekişmeli boşanma olması. Zaten yeterince ailemde yıprandı benimle acaba o boşanmicam desede boşana bilir miyim bunları anlatarak ?
Bence bakire kalmanız çok güzel. Eşiniz gibi bi manyakla böyle özel bişeyi yaşamamış yeni eşinizle daha özel ve mutlu bişey paylaşmış olucaksınız.Merhaba hanımlar,
Konularımı takip ederseniz en son eşimin kumar bağımlılığından babam beni evimden almıştı. Başta suçluluk hissediyordum kendine bişe yapar mı diye suan gün geçtikçe nefret etmeye başlıyorum. Pisikologum çok hızlı karar vermemem gerektiğine kendime zaman tanımamı ve sadece kendimle ilgilenmemi söyledi.
Benim şuan kumardan başka takıldığım bi konu var. Eşimin cinsel problemi.
Pisikologumda ailemde anlam veremedi cinsel başka eğlimi olabileceğini düşündü.
Ben 9 Aylik evliyim. Hala bakireyim. Evlendiğimiz ilk gece eşim sırtını dönüp yattı çok yorgunum dedi. Daha sonraki günler yine birşey olmadı. Bu böyle devam etti ne zaman sorsam sürekli geçiştiriyordu.
İlk başta denemişti ama sertleşme olmadan denedi. Yani öyle girmeye çalıştı. Girmeyince benim canım acıdı ve canın yanar diye yapmak istemiyorum bahanesine sığındı.
Sonra ben bu konuları açtığımda daha vakti değil derdi.
4 aylık evliydik benim yaram var özel bölgemde dedi tamam dedim internette araştırdım ama yine konuyu geçiştirdi ve ne yarası diye sormama bile izin vermedi. Bi ay geçti yine üstünden sordum bu sefer sen bunun için mi evlendin, Benim yaram felan yok ben bu işi seninle yapmak istemiyorum dedi. Bende kendimi suçladım yeterince çekici mi değilim ama bakımsız ve yüzüne bakılmayacak biri değilim.
Neyse buda geçti işte sürekli üzülme seninle alakası yok diyordu. Mesela ben evde biraz dekolte giyiniyordum belki ozaman ister diye ama bana işte önünü kapat niye öyle geziyorsun diyordu. Bende diyordum evde bitek sen varsın ne olacak ki diyordum.
Şimdiii utanarak yazıcam bunları affedin ama belki yaşayan vardır.
Eşimin birlikte olma şekli şöyle:
Bana arkadan sarılır okşar daha sonra ben sırt üstü çevirir ve af edersiniz lütfen affedin arkadan sürtünmeyle tatmin olup boşalırdı. Ben üstümü sütyen vesaire hiç çıkarmazdım. Yani olan biten herşey karanlıkta ve alt tarafta olurdu. Bitincede hemen yatar uyurdu. Ben bazi günler dönmek istiyordum dayanamıyordum ama beni geri çeviriyordu napıyorsun diye. 9 ayda belki sadece 4 defa girmeyi denemiştir oda belki çünkü aklımda net 2 kez var sadece. Şimdi bana yardım edin başına böyle bişe gelen oldu mu ?
3 senedir birlikteyiz sadece 1 kez oda akşamdı el ele tutuşup gezdik yoksa hiç elimi tutup gezmedi.
Bunların hepsi boşanma sebebi ben de 2,5 yıl evli kaldım 1 defa ilişki oldu hamile kaldım bir daha da elimi bile tutmadı şu an boşanıyorum avukata bunu dahil etmesini istedim avukat ispatlayamayız çocuğum olduğu için olmaz dedi ama siz bakiresiniz bakireliğinizi ispat ettiğinizde ben boşayacaklarını düşünüyorumŞuan işte tek derdim boşanmak istemiyorum feln demesi mahkemede yani çekişmeli boşanma olması. Zaten yeterince ailemde yıprandı benimle acaba o boşanmicam desede boşana bilir miyim bunları anlatarak ?
Bunların hepsi boşanma sebebi ben de 2,5 yıl evli kaldım 1 defa ilişki oldu hamile kaldım bir daha da elimi bile tutmadı şu an boşanıyorum avukata bunu dahil etmesini istedim avukat ispatlayamayız çocuğum olduğu için olmaz dedi ama siz bakiresiniz bakireliğinizi ispat ettiğinizde ben boşayacaklarını düşünüyorum
Çok üzücü hakkınızda hayırlısı olsum. Ama çok şaşırdım yani 2,5 yılda nasıl sadece 1 kere ilişki yani nasıl dayandınız ki buna?Bunların hepsi boşanma sebebi ben de 2,5 yıl evli kaldım 1 defa ilişki oldu hamile kaldım bir daha da elimi bile tutmadı şu an boşanıyorum avukata bunu dahil etmesini istedim avukat ispatlayamayız çocuğum olduğu için olmaz dedi ama siz bakiresiniz bakireliğinizi ispat ettiğinizde ben boşayacaklarını düşünüyorum
Yanaşmıyordu hiçbir şekilde ilk başlarda ben yanaştım hep bahane uydurdu gerdek bile düğünden 2 hafta sonra ve benim zorumla oldu , sonraları özellikle benim uyumamı bekler ben uyuduktan sınra yatardı hamile kalınca korkuyorum diye hamileliğimi bahane etti, doğum yaptım kilolarımı bahane etti, sonra aldattığı ortaya çıktı kavgaları bahane etti ettide etti çocuğum babasız büyümesin gibi bir salaklığa kapıldım keşke babasız büyüseymiş geçen 2,5 yılıma yazık oldu.. bende çok düşündüm gay mi değil mi diye ben telefonunda totoşlar diye grup bile gördüm inkar etti ama bişeyler vardı şükürki bitti gittiÇok üzücü hakkınızda hayırlısı olsum. Ama çok şaşırdım yani 2,5 yılda nasıl sadece 1 kere ilişki yani nasıl dayandınız ki buna?
Yanaşmıyordu hiçbir şekilde ilk başlarda ben yanaştım hep bahane uydurdu gerdek bile düğünden 2 hafta sonra ve benim zorumla oldu , sonraları özellikle benim uyumamı bekler ben uyuduktan sınra yatardı hamile kalınca korkuyorum diye hamileliğimi bahane etti, doğum yaptım kilolarımı bahane etti, sonra aldattığı ortaya çıktı kavgaları bahane etti ettide etti çocuğum babasız büyümesin gibi bir salaklığa kapıldım keşke babasız büyüseymiş geçen 2,5 yılıma yazık oldu.. bende çok düşündüm gay mi değil mi diye ben telefonunda totoşlar diye grup bile gördüm inkar etti ama bişeyler vardı şükürki bitti gitti
Piskoloji çok derin bişey canım vajinismus ne kadar etkikiyor biz bayanların hayatını ama aslında dakikalık bile olmayan bi acı. Bende eski bir vajinismus olarak o dönemdeki araştırmalarımda öğrenmiştim erkeklerde de böyle bi sorunun olduğunu yani bu düşünce sertleşmelerini engelliyormuş. Ama senin konun nerden baksan elinde kalacak cinsten eşin çok iyi bi insan olur konuşarak veya terapiyle bu sorunu aşarsınız ama senin eşin çok yönlü sorunları olan bir insan o yüzden yolun başındayken hayattaki mucizelerini engelleme derim. Tüketir seni bu evlilik ki bu forumda beni bilenler bilir kimseye boşan demem kolay kolay hep yapıcı olma taraftarıyımdır genelde ama bir evlilikde sorunlar sadece tek tarafı tüketiyosa kendini yormamak gerekAma korkuyordu canımı acıtmaktan desem ben ona hep demiştim hani korkma canımı acıtmktan ben dayanırım diye onu o konuda rahatlatıyordum ama bilemiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?