Sizce eşim gay yada biseksuel mi

Ya böyle konuları okuyunca çok üzülüyorum.
Ne hakla sürtünerek kendini tatmin ediyor, siz hiçbir şey hissetmezken, size olan görevini yerine getirmezken ( adam buz gibi gay onu tartışmıyorum bile, başka bir noktadayım şuan. )

Cinsellik konusunda lütfen bencil olun hanımlar, burnunuzdan kıl aldırmayın. Paşalardaki düşüncesizliğe bak ya. Normal bir ilişkide bile bir kadın kendi orgazm olmadan adam işini bitirdiğinde "hoop nereye, ben olmadım." demeyi bilmeli bir kadın.

Eskiden demezdim utanırdım, ama artık hiç toleransım yok valla, son ilişkimde yeni erkek arkadaşıma aynen yazdığım gibi dedim, utandı ve uğraşmak zorunda kaldı :)

Siz geri mi döndünüz evinize o adama
Yok hayır dönmedim aksine her geçen gün ne kadar hızlı boşanırsam Daha iyi benim için diye düşünüyorum umarım bana boşanmada sıkıntı çıkarmaz şuan tek düşüncem bu

Yok hayır dönmedim aksine her geçen gün ne kadar hızlı boşanırsam Daha iyi benim için diye düşünüyorum umarım bana boşanmada sıkıntı çıkarmaz şuan tek düşüncem bu
İsabet olur valla düşünüp beyninizi yormayin Allah aşkına Nisan kurtuluş daha ne beynini yoruyorsun

İsabet olur valla düşünüp beyninizi yormayin Allah aşkına Nisan kurtuluş daha ne beynini yoruyorsun
Şuan işte tek derdim boşanmak istemiyorum feln demesi mahkemede yani çekişmeli boşanma olması. Zaten yeterince ailemde yıprandı benimle acaba o boşanmicam desede boşana bilir miyim bunları anlatarak ?

Ama korkuyordu canımı acıtmaktan desem ben ona hep demiştim hani korkma canımı acıtmktan ben dayanırım diye onu o konuda rahatlatıyordum ama bilemiyorum işte

Şuan işte tek derdim boşanmak istemiyorum feln demesi mahkemede yani çekişmeli boşanma olması. Zaten yeterince ailemde yıprandı benimle acaba o boşanmicam desede boşana bilir miyim bunları anlatarak ?
Bosanabilirsin büyük ihtimalle hukuksal konularda bilgim yok fakat bu adam bosanmam demez merak etme

Yada böyle problemi olup benle evlenmesini anlamıyorum, yada ilk gece yorgunum diyip sırtını dönüp yattı mesela

9 aydır hala bakire olmanız yasal olarak bir sebep zaten. Hem de rahatlıkla ispatlayabileceğiniz bir sebep

Bence bakire kalmanız çok güzel. Eşiniz gibi bi manyakla böyle özel bişeyi yaşamamış yeni eşinizle daha özel ve mutlu bişey paylaşmış olucaksınız.
Ayrıca eşiniz biseksüel değil direk gay. Allah kurtarmış.

Bunların hepsi boşanma sebebi ben de 2,5 yıl evli kaldım 1 defa ilişki oldu hamile kaldım bir daha da elimi bile tutmadı şu an boşanıyorum avukata bunu dahil etmesini istedim avukat ispatlayamayız çocuğum olduğu için olmaz dedi ama siz bakiresiniz bakireliğinizi ispat ettiğinizde ben boşayacaklarını düşünüyorum

Çok üzücü hakkınızda hayırlısı olsum. Ama çok şaşırdım yani 2,5 yılda nasıl sadece 1 kere ilişki yani nasıl dayandınız ki buna?

Çok üzücü hakkınızda hayırlısı olsum. Ama çok şaşırdım yani 2,5 yılda nasıl sadece 1 kere ilişki yani nasıl dayandınız ki buna?
Yanaşmıyordu hiçbir şekilde ilk başlarda ben yanaştım hep bahane uydurdu gerdek bile düğünden 2 hafta sonra ve benim zorumla oldu , sonraları özellikle benim uyumamı bekler ben uyuduktan sınra yatardı hamile kalınca korkuyorum diye hamileliğimi bahane etti, doğum yaptım kilolarımı bahane etti, sonra aldattığı ortaya çıktı kavgaları bahane etti ettide etti çocuğum babasız büyümesin gibi bir salaklığa kapıldım keşke babasız büyüseymiş geçen 2,5 yılıma yazık oldu.. bende çok düşündüm gay mi değil mi diye ben telefonunda totoşlar diye grup bile gördüm inkar etti ama bişeyler vardı şükürki bitti gitti

Ne kadar zor şeyler ya
Bi kadın için çok büyük bi hayal kırıklığı allah yardımcınız olsun

Bu adamı adam etmen sürer. Kumarda var. Başlamışsın kendini eleştirmeye. Hep sorunu kendinde göreceksin her konuda. Kumar oynasa kafam duman senin yüzünden falan filannnnn oooooooo. O ilişki değil. Evlilikte olur. Adam bazen kafası yerinde olmaz bir ay az yaklaşır ama derdi olduğunu bilirsin. Cenazesi olur vs.

Gay olupta 3 cocuklu adamlar gordum eski is yerime bi adam geldi digee arkadaslar kinusuyor adam evli ve dostuna ev aciyor sevgiliside erkek yani erkeklee bu pislugi ortmek icin evleniyorlarmis hemen bosan tazminatinida al adam seni kullanmis

Ama korkuyordu canımı acıtmaktan desem ben ona hep demiştim hani korkma canımı acıtmktan ben dayanırım diye onu o konuda rahatlatıyordum ama bilemiyorum işte
Piskoloji çok derin bişey canım vajinismus ne kadar etkikiyor biz bayanların hayatını ama aslında dakikalık bile olmayan bi acı. Bende eski bir vajinismus olarak o dönemdeki araştırmalarımda öğrenmiştim erkeklerde de böyle bi sorunun olduğunu yani bu düşünce sertleşmelerini engelliyormuş. Ama senin konun nerden baksan elinde kalacak cinsten eşin çok iyi bi insan olur konuşarak veya terapiyle bu sorunu aşarsınız ama senin eşin çok yönlü sorunları olan bir insan o yüzden yolun başındayken hayattaki mucizelerini engelleme derim. Tüketir seni bu evlilik ki bu forumda beni bilenler bilir kimseye boşan demem kolay kolay hep yapıcı olma taraftarıyımdır genelde ama bir evlilikde sorunlar sadece tek tarafı tüketiyosa kendini yormamak gerek

ben şok en iptal bunca zaman bakiresiniz yani bunun hicbi aciklamasi yok bi erkek ilk gece merak edip iliski yapmazmi hadi o gece olmadi ya soraki gunler kesinlikle bu erkek olamaz kardesim sana yazik etmis o gerizekali herif bunu direk tazminatli bosa bence seni kulanmaktan baska bisey yapmiyor sonucda sende anne olmayi istiyceksin bu herifle nekdar birlikte kalabilirsinkii..

Böyle bir şeye sırf birlikte olmuyorsunuz diye tanı koymak zor. Belki sorunları vardır bu konuda, yardım gerekiyordur vs vs vs ama yine de yasadiginiz olaylar bence ayrilik için yeterli sebepler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…