Sizce eşime dinletmelimiyim

9 yıl bu adama nasıl dayandınız? Ailesi bi dert, kendi başka.

Allah kocanı ıslah etsin. Bol bol dua et. Bi cacık olmaz senin kocandan.

Cocuklara yazik umarim okuyup sizden ayrilip kendilerini kurtarirlar. Yasadiginiz hayat hayat değil cunku.
Derdiniz bu mu kaldi insan kafayi yer.

Sen bu adama anne babasının ses kaydını dinletsen ne olur?
Çocuklar kayıavalideni bahçesinde oynuyormuş en azından yoksa diğer türlü hepten ev hapsi.
Bir şey deyip bosuna suçlu olup, sorun yaşama bari.

9 yıl bu adama nasıl dayandınız? Ailesi bi dert, kendi başka.
Baska işte calisiyordu izin vermiyorlardı coxuklsrı doktora göturemiyorduk bunu Bi kaç kez söyledim cocuklar evde cıkamıyoruz doktora göturemiyoruz o işi bıraktı çöpe geçti benı suçlu görüyordu bana dedi ki senin yuzunden işimden oldum sen gittin geldın söylendın bende adamlarla kavga ettim cıktım dedi ama suan saati belli giriş cıkıs saati

Direkt hırsız mı demişler ne demişler? kendi kendinize yazıp çizip oynamışsınız.

Bence ses kaydı para mevzusundan ziyade markete bile izin alıp gitmen daha büyük sorun değil mi?

Direkt hırsız mı demişler ne demişler? kendi kendinize yazıp çizip oynamışsınız.
Hanım efendi evde ben kaynanam kayınpederim cocuklar birde torunu evde başka kimse yok size acayıp geliyor ama bunlar böyleler parayı yanıma getir diyor kadında ismini söyleyerek kız orda ders calısıyor yani kimse odaya giremez birsey alamaz anlayın artık kurban olayım yq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…