sizce eşimin problemi ne?

melisaaxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
11
5
1
27
merhaba arkadaşlar uzun bi süredir takipteyim bi çok konu da okudum bu sorunumla alakalı ama yeni üye olup danışmaya karar verdim.. Benim sıkıntım eşimle.. birbirimizi severek evlendik, cinsellik dışında gün içinde ilişkilerimiz mükemmel desem yeridir. Sever okşar öper güzel sözler söyler, beni bana özel hissettirir üzerime titrer.. Anlayacağınız herşey bi kadının isteyebileceği şekilde bana karşı. Fakat gel gelelim cinsellik konusunda sıkıntımız büyük 10 aydır evliyim ondan önce de 2 sene birbirimizi tanıyorduk. İlk ilişkimiz sevgiliyken oldu ve ne acı ki bu onu ilk ve tek en heyecanlı hatırlayışım cinsellik konusunda. Evlendik ve ben istemesem adım atmaz, istesem her seferinde farklı bahaneleri var. Birazına hak veriyorum maddi anlamda büyük sıkıntılar atlattık hep bunları öne sürdü, kafam şiş stresliyim odaklanamam vs.. ereksiyon vs. sorunu yok bir kere başladığımızda (genellikle benim zorumla) herşey mükemmel oluyor, geç gelme erken gelme hiç bi sorun olmadan birlikte oluyoruz. Ama sıkıntı bir türlü başlayamamız yani bin yılda bir.. kaç kere kavga ettik ağladım gururumu yerlere sermekten bıkmadın, her seferinde senden hayır cevabını duyuyorum benim hislerimin önemi yok mu diye.. ağlamama kıyamaz gözyaşlarımı sildi kafamı okşadı fakat inadım inat yine ilk adımı atmadı sarıldı uyudu.. yani benden ne istiyor? daha 22 yaşındayım, 10 aylık evliyim isteklerim elbetteki fazla bu konuda ama inanın 1000’de birine bile razıyım şu durumda.. az önce yine dövüştük şuan tüm maddi sıkıntılarımızı halletmemize rağmen yine “kafam işle dolu bana biraz zaman versen olmaz mı?” cevabı aldım ki, yapmayalı bir ayı geçti.. neyin zamanı? ne kadar bi zaman? ve en önemlisi neden?
yargılamadan, kırmadan, gerçek anlamda fikirlerinizi paylaşırsanız okusam belki içime bir kaç damla su serpilir.. (bu arada yaşım itibariyle bakımlı, temiz, ve evde gerçek anlamda güzel giyinmeye özen gösteren biriyim, merak ederseniz diye..)

bu tip konular çok açılır oldu bu aralar ve iananılır gibi değil yaş itibariyle...eğer hayatında başka biri yoksa, acaba diyorum, bu gdo lu yiyecekler, erkekleridemi vurdu...

bu tip konular çok açılır oldu bu aralar ve iananılır gibi değil yaş itibariyle...eğer hayatında başka biri yoksa, acaba diyorum, bu gdo lu yiyecekler, erkekleridemi vurdu...
ben 22 yaşındayım kendisi 28.. inanın bilmiyorum ama bi kadın olarak berbat bi hismiş onu anladım.. hele ki geçen ki bahanesi beni benden aldı.. “vücudumu biraz hazırlamam lazım zaman ver..” inanın sadece güldüm geçtim. Çünkü resmen bahanesi kalmamış ağzım açık kaldo ve gülebildim sadece.. elim ayağım dolandı birbirine anlayacağınız

normalde erkeği tahrik etmek için bir bakış bile yeterlidir ama gerçekten enteresan...

Hep mi böyleydi, 10 ayda zamanla mı azaldı. Çok ilginç.. Ama üzerine düştüğünüz için bi tarafı kalkmış olabilir. Soğuk davran ve ne zamanıysa istediği onu ver ama uzak dur kesinlikle anlasın oda biraz kaybetme korkusu olsun.

Cinselliğe düşkün değil sanırım. Kolay kolay değişeceğini sanmam, çünkü içinden gelmiyor belli.
Keşke bunları evlenmeden önce söyleseymiş, size yaptığı haksızlık.

Erkeklerinde duyguları var bizim gibi.
Kiminin duygu durumu etkiliyo cinsel hayatını.
Peki bukadar baskı yapmayıp zamana bıraksan olmazmı?
Bukadar ısrar neden 1 ay ilişkiye girmesen neolur

Biraz üzerine gitmeyi bırakın ve bir süre sonra eğer imkanınız varsa bence bir terapi alın beraber. Bu birçok çiftin başına gelen ve çözümü olan bir sorun.

Dövüştük ???? Bunu sözlü tartışma olarak düşünmek istiyorum.
Valla bekarken böyle düşünmezdim ama evliliğin en önemli unsuru cinsellik burda sorun olunca hayatın her alanında sekteye uğruyo hem fiziksel hem mental olarak insanı yıpratıyor eşiniz dr gitsin olmadı psikolojik terapiyle aşmaya çalışın. Açıkçası baktınız düzelmedi ben çözüm bulamadım bundan sonra sana şu kadar süre çözümü kendin bul yoksa bundan sonraki süreç ikimiz içinde iyi görünmüyo diyin
Allah yardımcınız olsun kolaylık versin Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk anlayış sabır nasip etsin

Maddi sıkıntılar ve içsel sorunlar erkekleri cinsel istek anlamında olumsuz etkiliyor bu bir gerçek ama sizdeki durum daha farklı sanki.
Aseksüel olabilir mi eşiniz?

sende sorun yok canım takma kafana cağımızın erkekleri böyle ,benimkide çocuktan sonra böyle oldu bizimde cinsellik dışında bir problemimiz yok

Bu erkeklere ne oldu anlamıyorum çok tuhaf yani bir sıkıntı var bu aralar

biz ,de yiyoruz onların yediklerinden bizi niye vurmuyor

inan soğuk davransam surat asıyor, o da konuşmayı kesiyor, ve sonu gelmeyen bi döngüye giriyoruz ve sonuç küsüp uyuyoruz.. yani sonuç asla değişmiyor, sadece farklı şekillerde tartışıyoruz..

canım altında muhakkak birşey var.
normal değil ben gözünün içine baksam iş başka boyuta gelebiliyor.
tabiki herkes farklı fakat bir terapiye mi gitseniz belki orda terapist anlar durumu
enteresan geldi.

tabii sözlü anlamda.. kaç kere yakındım çöz şu problemi kendine gel birazcık diye lakin yok yine sözler veriliyor fakat asla tutulmuyor yine ben yüzsüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…