borç değil Allaha şükür borcumuz yok sadece iş değişikliği sebebiyle maaş sekteleri yaşadık haliyle maddi anlamda baya zorlandık bi ara fakat şu an herşey şükür mükemmel ama bizim bey aynıNe kadar borcunuz var ve borclar nerden geliyor
1 ay uzun bir süre az görünsede evlilikte özelliklede çocuk vs yorucu birşeyler yoksa iş bir engel değil mutlaka 10 gün dahi olsa olmalı bence 1 ay erkeğin doğasına göre çok uzun kadın için bile uzun sürer.Erkeklerinde duyguları var bizim gibi.
Kiminin duygu durumu etkiliyo cinsel hayatını.
Peki bukadar baskı yapmayıp zamana bıraksan olmazmı?
Bukadar ısrar neden 1 ay ilişkiye girmesen neolur
evlenmeden önce aramızda baya bi mesafe vardı kendisi yurt dışında yaşıyordu e haliyle 2-3 ayda bi görüşüyorduk.. o yüzden bu kadar isteksiz olduğunu hissedemedim zaten uzun bi süre olduğu için ikimizde özleşiyordukevlenmeden önce nasıldı?
aseksüel olabilir bilemedim.evlenmeden önce aramızda baya bi mesafe vardı kendisi yurt dışında yaşıyordu e haliyle 2-3 ayda bi görüşüyorduk.. o yüzden bu kadar isteksiz olduğunu hissedemedim zaten uzun bi süre olduğu için ikimizde özleşiyorduk
aslında bi ara ağzından “seksten pek hoşlanmıyorum” gibi birşeyler kaçırdı.. ben şaşırıp üsteleyince, “yani seninle olunca güzel ama muhabbeti vs, beni sarmıyo” gibi çevirdi. Peki aseksüel olsa, ilişki sırasında bu kadar istekli olur mu? yani başladığı takdirde kesinlikle değişiveriyor, istekli heyecanlı tamamen şehvetle oluyor. Ama başlamak kesinlikle azap..Maddi sıkıntılar ve içsel sorunlar erkekleri cinsel istek anlamında olumsuz etkiliyor bu bir gerçek ama sizdeki durum daha farklı sanki.
Aseksüel olabilir mi eşiniz?
haklısınız fakat evlilik boyunca bu durum böyle sadece bi ay değil mevzu 10 aydır bu durumu yaşıyorum, keşke sadece 1 ay olsa elbet anlar bende çenemi kaparım fakat 10 aydır aynı bahaneler aynı şeyler, değişicem demeler tartışmalar.. sonuç hep aynıErkeklerinde duyguları var bizim gibi.
Kiminin duygu durumu etkiliyo cinsel hayatını.
Peki bukadar baskı yapmayıp zamana bıraksan olmazmı?
Bukadar ısrar neden 1 ay ilişkiye girmesen neolur
Siz de 20 li yaşlarınızda olduğunuz için genç nesil sayılıyorsunuz. Genç olduğu için gelecek kaygısı iş kaygısı gibi bi bunalım yaşıyor olamaz mı? Konuştunuz mu?merhaba arkadaşlar uzun bi süredir takipteyim bi çok konu da okudum bu sorunumla alakalı ama yeni üye olup danışmaya karar verdim.. Benim sıkıntım eşimle.. birbirimizi severek evlendik, cinsellik dışında gün içinde ilişkilerimiz mükemmel desem yeridir. Sever okşar öper güzel sözler söyler, beni bana özel hissettirir üzerime titrer.. Anlayacağınız herşey bi kadının isteyebileceği şekilde bana karşı. Fakat gel gelelim cinsellik konusunda sıkıntımız büyük10 aydır evliyim ondan önce de 2 sene birbirimizi tanıyorduk. İlk ilişkimiz sevgiliyken oldu ve ne acı ki bu onu ilk ve tek en heyecanlı hatırlayışım cinsellik konusunda. Evlendik ve ben istemesem adım atmaz, istesem her seferinde farklı bahaneleri var. Birazına hak veriyorum maddi anlamda büyük sıkıntılar atlattık hep bunları öne sürdü, kafam şiş stresliyim odaklanamam vs.. ereksiyon vs. sorunu yok bir kere başladığımızda (genellikle benim zorumla) herşey mükemmel oluyor, geç gelme erken gelme hiç bi sorun olmadan birlikte oluyoruz. Ama sıkıntı bir türlü başlayamamız yani bin yılda bir.. kaç kere kavga ettik ağladım gururumu yerlere sermekten bıkmadın, her seferinde senden hayır cevabını duyuyorum benim hislerimin önemi yok mu diye.. ağlamama kıyamaz gözyaşlarımı sildi kafamı okşadı fakat inadım inat yine ilk adımı atmadı sarıldı uyudu.. yani benden ne istiyor? daha 22 yaşındayım, 10 aylık evliyim isteklerim elbetteki fazla bu konuda ama inanın 1000’de birine bile razıyım şu durumda.. az önce yine dövüştük şuan tüm maddi sıkıntılarımızı halletmemize rağmen yine “kafam işle dolu bana biraz zaman versen olmaz mı?” cevabı aldım ki, yapmayalı bir ayı geçti.. neyin zamanı? ne kadar bi zaman? ve en önemlisi neden?
yargılamadan, kırmadan, gerçek anlamda fikirlerinizi paylaşırsanız okusam belki içime bir kaç damla su serpilir.. (bu arada yaşım itibariyle bakımlı, temiz, ve evde gerçek anlamda güzel giyinmeye özen gösteren biriyim, merak ederseniz diye..)
Lütfen kendinize bahane bulmayın.merhaba arkadaşlar uzun bi süredir takipteyim bi çok konu da okudum bu sorunumla alakalı ama yeni üye olup danışmaya karar verdim.. Benim sıkıntım eşimle.. birbirimizi severek evlendik, cinsellik dışında gün içinde ilişkilerimiz mükemmel desem yeridir. Sever okşar öper güzel sözler söyler, beni bana özel hissettirir üzerime titrer.. Anlayacağınız herşey bi kadının isteyebileceği şekilde bana karşı. Fakat gel gelelim cinsellik konusunda sıkıntımız büyük10 aydır evliyim ondan önce de 2 sene birbirimizi tanıyorduk. İlk ilişkimiz sevgiliyken oldu ve ne acı ki bu onu ilk ve tek en heyecanlı hatırlayışım cinsellik konusunda. Evlendik ve ben istemesem adım atmaz, istesem her seferinde farklı bahaneleri var. Birazına hak veriyorum maddi anlamda büyük sıkıntılar atlattık hep bunları öne sürdü, kafam şiş stresliyim odaklanamam vs.. ereksiyon vs. sorunu yok bir kere başladığımızda (genellikle benim zorumla) herşey mükemmel oluyor, geç gelme erken gelme hiç bi sorun olmadan birlikte oluyoruz. Ama sıkıntı bir türlü başlayamamız yani bin yılda bir.. kaç kere kavga ettik ağladım gururumu yerlere sermekten bıkmadın, her seferinde senden hayır cevabını duyuyorum benim hislerimin önemi yok mu diye.. ağlamama kıyamaz gözyaşlarımı sildi kafamı okşadı fakat inadım inat yine ilk adımı atmadı sarıldı uyudu.. yani benden ne istiyor? daha 22 yaşındayım, 10 aylık evliyim isteklerim elbetteki fazla bu konuda ama inanın 1000’de birine bile razıyım şu durumda.. az önce yine dövüştük şuan tüm maddi sıkıntılarımızı halletmemize rağmen yine “kafam işle dolu bana biraz zaman versen olmaz mı?” cevabı aldım ki, yapmayalı bir ayı geçti.. neyin zamanı? ne kadar bi zaman? ve en önemlisi neden?
yargılamadan, kırmadan, gerçek anlamda fikirlerinizi paylaşırsanız okusam belki içime bir kaç damla su serpilir.. (bu arada yaşım itibariyle bakımlı, temiz, ve evde gerçek anlamda güzel giyinmeye özen gösteren biriyim, merak ederseniz diye..)
arkadaş cinsellik açısından uzak dur diyor :)inan soğuk davransam surat asıyor, o da konuşmayı kesiyor, ve sonu gelmeyen bi döngüye giriyoruz ve sonuç küsüp uyuyoruz.. yani sonuç asla değişmiyor, sadece farklı şekillerde tartışıyoruz..
Paravan evlilik nasıl oluyor?Paravan evlilik yapmış olabileceği geldi aklıma. Kolay kolay hiçbir erkek 1 ay ilişki yaşamadan duramaz hele de yeni evliyse birliktelik daha sık olur. Zamanla sıklığı azalır. Siz daha 10 aydır evlisin. Ayrıca şakayla karışık "ben seks sevmiyorum" demesi de kuşku uyandırıyor. Biraz irdeleyin derim.
Yani esinizin kadinlara ilgisi olmayabilir. Cunku burda cok sahit olduk. Biride benim en yakin arkadasimdi. Yani kocası surekli sacma sapan bahanelerle birlikte olmuyordu sonra ogrendik ki gay. Bakire olarak bosandi dusunun. Ve 8 9 ay evli kaldiParavan evlilik nasıl oluyor?
Anladım hiç rastlamamıştım. O zaman kadınlara ilgi duymayan erkekler kadınlarla hiç evlenmese keşke aile baskisidir belki.Yani esinizin kadinlara ilgisi olmayabilir. Cunku burda cok sahit olduk. Biride benim en yakin arkadasimdi. Yani kocası surekli sacma sapan bahanelerle birlikte olmuyordu sonra ogrendik ki gay. Bakire olarak bosandi dusunun. Ve 8 9 ay evli kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?