sizce eşimin problemi ne?

Çok üzerine düşme canım akışına bırakmayı dene bir de. Her gece giy pijamalarını yat bekarmışın gibi boşver kendini yıpratma belki zamanla düzelir sen demeden eşin ister birlikte olmayı sen de sevinmiş olur düzgün bir ilişki yaşarsın

Erkeklerinde duyguları var bizim gibi.
Kiminin duygu durumu etkiliyo cinsel hayatını.
Peki bukadar baskı yapmayıp zamana bıraksan olmazmı?
Bukadar ısrar neden 1 ay ilişkiye girmesen neolur
1 ay uzun bir süre az görünsede evlilikte özelliklede çocuk vs yorucu birşeyler yoksa iş bir engel değil mutlaka 10 gün dahi olsa olmalı bence 1 ay erkeğin doğasına göre çok uzun kadın için bile uzun sürer.

aseksüel olabilir bilemedim.

Maddi sıkıntılar ve içsel sorunlar erkekleri cinsel istek anlamında olumsuz etkiliyor bu bir gerçek ama sizdeki durum daha farklı sanki.
Aseksüel olabilir mi eşiniz?
aslında bi ara ağzından “seksten pek hoşlanmıyorum” gibi birşeyler kaçırdı.. ben şaşırıp üsteleyince, “yani seninle olunca güzel ama muhabbeti vs, beni sarmıyo” gibi çevirdi. Peki aseksüel olsa, ilişki sırasında bu kadar istekli olur mu? yani başladığı takdirde kesinlikle değişiveriyor, istekli heyecanlı tamamen şehvetle oluyor. Ama başlamak kesinlikle azap..

Erkeklerinde duyguları var bizim gibi.
Kiminin duygu durumu etkiliyo cinsel hayatını.
Peki bukadar baskı yapmayıp zamana bıraksan olmazmı?
Bukadar ısrar neden 1 ay ilişkiye girmesen neolur
haklısınız fakat evlilik boyunca bu durum böyle sadece bi ay değil mevzu 10 aydır bu durumu yaşıyorum, keşke sadece 1 ay olsa elbet anlar bende çenemi kaparım fakat 10 aydır aynı bahaneler aynı şeyler, değişicem demeler tartışmalar.. sonuç hep aynı

Bir süre ilgilenmeyin bu anlamda, yani yine kendinize bakın evin işlerini halledin hiç talepte bulunmayın derim.
Erkek erkek olacak kardeşim bahanelerin arkasına sığınan zayıf karakter neyin nesi madem bu işi yapamayacaksın alma kadın madın.
Neyse kardeşim sen sakin sakin oluruna bırak olmadı çare doktor. Normal değil bu kadarı.

Saçma gelebilir ama sadece bir öneri olarak sunmak istiyorum. Eşiniz TV izlerken, boş dururken sürekli kuruyemiş kaseleri koyun önüne özellikle fındık bulunsun lakin karışık olsun yine de. O yerken kendinize de bir kase köyün ama siz o kadar yemeyin. Bunu da bir ikram olarak sunun. Herhangi bir şey söylemeden. Kuruyemiş çok fazla enerji verdiği için isteğini arttırır diye düşünüyorum. Ama durum ne olur bilmem. Siz böyle 1 hafta çayın yanına kuruyemis koyup bir verin bakalım durumda bir değişiklik olacak mı?

Bence kendi işini kendi halletmeye alışmış. Yıllarca tek sevgilisi eli olunca sonrasında kadın vücudunda aynısını bulamayıp “seks pek güzel bişi değilmiş yea” diye düşünmüş olabilir.

Size karşı çok iyiymiş ve sürekli temas halindesiniz sanırım. O yüzden aseksüel, gay ya da aldatma gibi olasılıkları düşünmeyin. Dediğim gibi alışkanlıklarından vazgeçemediğini düşünüyorum. Kendi kendine hallediyor bence.

Sizden kaçmak yerine sorunu çözmeye yanaşsa keşke. İnsanlar bu yüzden evliliklerini bitiriyor. Sorunun ciddiyetini anlamıyor sanırım. Nasıl çözebileceğinizi bilmiyorum maalesef. Sizin açınızdan gerçekten üzücü ve zor bir durum.

Paravan evlilik yapmış olabileceği geldi aklıma. Kolay kolay hiçbir erkek 1 ay ilişki yaşamadan duramaz hele de yeni evliyse birliktelik daha sık olur. Zamanla sıklığı azalır. Siz daha 10 aydır evlisin. Ayrıca şakayla karışık "ben seks sevmiyorum" demesi de kuşku uyandırıyor. Biraz irdeleyin derim.

Siz de 20 li yaşlarınızda olduğunuz için genç nesil sayılıyorsunuz. Genç olduğu için gelecek kaygısı iş kaygısı gibi bi bunalım yaşıyor olamaz mı? Konuştunuz mu?

Lütfen kendinize bahane bulmayın.
Tabi ki bakımlı, temiz ve güzel bir kadınsınız.
Eşinizin libido sorunu var bu çok açık.
Tedavi olması gerekir, pek çok sebebi olabilir bunun.. Psikolojik, hormonal, ...

inan soğuk davransam surat asıyor, o da konuşmayı kesiyor, ve sonu gelmeyen bi döngüye giriyoruz ve sonuç küsüp uyuyoruz.. yani sonuç asla değişmiyor, sadece farklı şekillerde tartışıyoruz..
arkadaş cinsellik açısından uzak dur diyor :)
trip yapıp küsmeyin kesinlikle hiçbişey yok gibi davranın umursamaz olun biraz

oyun bağımlılığı var mı eşinizin o da çok etkiliyor

Paravan evlilik nasıl oluyor?

Neden bahane sunuyor ki. Bahaneleri cok sacma geldi. Nedemek vucudumu hazırlamam lazim.
Benim esimde 2 aydir izin kullanmadab çalışıyor pek beraber olamadik hep ben baslattim yorgunda olsa hic bahane sunmadi. Ben hatta esimle doktora gidelim diye konuştum kabul etti. Yani normal degil bana gore çünkü 2 aydır isteksizlik. Sizde bir doktora gorunun ikna edebilirseniz .

Yani esinizin kadinlara ilgisi olmayabilir. Cunku burda cok sahit olduk. Biride benim en yakin arkadasimdi. Yani kocası surekli sacma sapan bahanelerle birlikte olmuyordu sonra ogrendik ki gay. Bakire olarak bosandi dusunun. Ve 8 9 ay evli kaldi
Anladım hiç rastlamamıştım. O zaman kadınlara ilgi duymayan erkekler kadınlarla hiç evlenmese keşke aile baskisidir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…