sizce eşimin problemi ne?

Anladım hiç rastlamamıştım. O zaman kadınlara ilgi duymayan erkekler kadınlarla hiç evlenmese keşke aile baskisidir belki.
Zaten adam herseyi anlatmıştı. Bekarken boyle bir dedikodu cikmis,onlarda insanlarin agzi kapansin diye evlenmeye karar vermiş.. 9 ay sonunda bu olay patlak verince bosandilar iste..

Yani esinizin kadinlara ilgisi olmayabilir. Cunku burda cok sahit olduk. Biride benim en yakin arkadasimdi. Yani kocası surekli sacma sapan bahanelerle birlikte olmuyordu sonra ogrendik ki gay. Bakire olarak bosandi dusunun. Ve 8 9 ay evli kaldi
Benim de bir tanıdığımın başına geldi. Ben normalde bu tarz kişiler hiçbir şekilde bir bayanla ilişki yaşayamazlar diye biliyordum. Sonra öğrendim 2'ye ayrıldıklarını. Kendisi de boşandı zaten. Umarım konu sahibinde böyle bir durum yoktur. Adam sadece stresli bir dönemden geçiyordur.

Hormonlarında mı problem var nedir? Sizi kızkardeşi gibi görmüş sanki. Sevgi, şefkat ok ama seks yok.
heh ağzın bal yesin yüz kere bunu da dile getirdim en yakın arkadaş gibiyiz, her akşam işten gelince öpmese kız kardeşi olacağım nerdeyse.. bunu diyince de öyle kızıyor ki ne alakası var nerden çıktı bu.. gibilerinden

deneyeceğim canım sağolasın..

Arkadaşımın eşi de böyle...hiçbişeysi yok ama yapmasa aylarca istemiyormuş...ne dese ne yapsa düzelmedi oyle devam ediyorlar

Cinsel işlev bozuklukları konusunda uzman değilim bununla birlikte pek çok işlev bozukluğunda olduğu gibi aseksüellik durumunda da geniş bir davranış yelpazesi sözkonusu.

Aseksüellik,genel anlamıyla;
herhangi birine yönelik cinsel çekim eksikliği veya cinsel etkinlikteki ilgi düşüklüğü veya yokluğu olarak tanımlanır.
Bazı aseksüeller cinsel istek ve yönelim duyar ama ilişkiye girmezler.
Bazıları ilişkiye başlamakta isteksiz olur başlayınca sürdürür.
Uzaktan teşhis koymak elbette mümkün değil ama eşinizde bir cinsel işlev bozukluğu olduğu kuvvetle muhtemel.

Sorunun ne olduğunu anlamak için önce bir üroloji uzmanına,ardından da cinsel işlev bozukluklarında tecrübeli bir aile terapistine başvurmanız uygun olur.

bende durum tam tersi galiba. Ben hiç istemiyorum. eşim tam tersi. ne iş yapıyor bilmiyorum ama stresli bir işi varsa hak verebilirsiniz. Beyin dolu iken olmuyo bu işler. bi tatile filan çıkın. bi de o zaman deneyin. bayanlarda bile durum böyle oluyor.

Anladım haklısın tabi ama borçlar sıkıntılar evlilikle birlikte başladı diye düşündüğüm için normal karşıladım. Kimileri kafası dolu olunca sextende uzaklaşıyo. Benim eşimdede oluyo mesela kafası doluysa

ne oluyor bu adamlara ya (bizim maşallahımız varmış) hep bu hormonlu besinlerden

butterfly2585
Piremsesim11

ve bu konu 3'de aynı değil mi ya hangisini okuyup yorum yapacağımı şaşırdım,
bu adamlar normal değil gibi geliyor, tercihleri farklı olabilir ya da aldatılma durumu olabilir bilemedim

bu tip konular çok açılır oldu bu aralar ve iananılır gibi değil yaş itibariyle...eğer hayatında başka biri yoksa, acaba diyorum, bu gdo lu yiyecekler, erkekleridemi vurdu...
Evet benimde çok dikkatimi çekiyor.Erkeklerde genel bir problem var gibi.Özellikle 20-30 yaş arasındakilerde.30 yaş üzeri genelde sorunsuz 20 yaş altı da henüz evlenmediler buda bana yeni nesilin olumsuz etkilendiğini düşündürüyor.Cinsel karmaşaya sebep olan bir sürü hazır gıda tüketiliyor.Mantıklı geliyor bana.Yoksa 20 li yaşlarda evli bir erkeğin çok daha farklı bir profilde olması gerekir.

Erkek demek sex düşkünü demekti.Genç erkek daha da sex düşkünü demekti.Ne oluyo bu adamlara

Canım belki ya senı ıncıtmejten korkuodur yada o islerin puf noktalarını bılmıodur sana tavsıem gece sexsı gecelıgını gıy ve evde bı gezin bakalım koşa koşa gelır sıkıntı yapma sonra sen bıkarsın duş almaktan

Iyi de bu adam 1 ay hic mi kendini rahatlatmiyor? Bana cok mantiksiz geldi. Bir anatomi hocasi demisti ki erkekler en fazla 1 hafta dayanabilirmis. Hatta rahatlamazlarsa bas agrisi bile yapabilirmis bu durum. Kendi esime bakiyorum o da oyle yani. En fazla 1 hafta ara vermisizdir. O da ben musait olmadigim icin.
Bir erkegin iliski istememesi bana cok garip geliyor. Ya da biz gercekten kari koca libidosu tavan insanlariz. Bilemedim yani.

Arkadaşım, alıyorsun en titreşimlisinden keyiflisinden bir vibratör; canın ne zaman çekerse kullanıyorsun. İster salonda tv izleyen kocanın karşısına geç kendini tatmin et, ister yanına uzandığında çıkar vibratörünü kendini tatmin et. Keyiflene keyiflene işini bitir, "İyi geceler bitanesi" deyip vibratörüne küçük bi öpücük kondur ve kçını dön yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…