Sizce eski eş neden böyle söylüyor?

Hamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
Merhaba,
Esim bosanmadaki asamada cok dil doktu degisicem dedi ama ben istemedim diyip pisman olan var mi? Bosandigi icin pisman olan var mi?

Siz gerçekten iyi değilsiniz acilen tedavi olmanız gerekiyor.bununla beraber 4 üyelik.eski eşinizi takıntı haline getirmissiniz

Yaaaa bu üye o üye miiii.Ay ben de hatırladım.Bu adamin 3. Evliliği olur musunuz falan diodu.Adam sonra tekrar evlenirim diye boşamisti üyeyi.Neden sürekli garip garip konular aciosunuz hanımefendi cidden merak ettim.

Dönse ne olucak ?

Kaynana hikayesi de muhtemelen kendisi hamileyken olan bir durum. Tıpkı mağara hikayesi gibi güncelmiş gibi anlatıyor. O evlen diyen arkadaşı da artık saplantı haline getirdiğini anlamış ondan evlen diyordur. İlk o konuyla dönmüştü yanılmıyorsan. O konuda bir de kardeş konusunda aklı başında şeyler yazmıştı, artık diğer konularda takıntılarına döndü. Değişik bir insan...

Ay ben de mağara deyince hatırladım

Hınç almak için çoğunuzun psikolojisini ömür boyu bozmayı ve eksik bırakmayı göze alacak mısınız gerçekten...

Ben de hemen tanıdım. Bu sefer farkedilmesin diye farklı ayrıntılar eklemiş ama bas bayağı o.
Öğretmen değil düz memurmuş Bir yere kadar iyi gidiyordu ki eski eşim benimle evlenir mi? diye yazınca açık verdi işte. Neyse yeni kon açmış o olduğunu itiraf etmiş

Yoksa bu o malum şahıs mı? Kocasından boşandığı halde boşanmamış gibi konular açan
Yok yaa hani kocası tekrar evleniriz diye nafakasız boşamıştı. Bu bu arada eşinin 2. eşi. Adam bununla evlenmek yerine yeniden 3. eşini arıyordu.

Ay bakın şimdi tanıdım.

Yanlis mi anımsıyorum, yoksa hamile kadin mağaraya götürülür mü diye bir konusu da mı vardı?

Ta kendisi sonunda yine yeni konusuyla itiraf etti

Son olarak burada eski eşle ilgili konu açanlara hep sunu soyluyoruz, ki bunlar kadınlarımızın yaşadığı tecrübeyle sabit şeyler.
Eski eşle temiz bir sayfa açılmıyor. Tekrar denediğinde de her şey eskisinden beter oluyor. Cunku çürük binanın üzerine yeni bina inşaa edilmez.
Biten birsey yeniden baslamiyor, hele ki bitiren taraf karşı tarafsa. Yeniden başlarsa diye umut etmek, beklemek sadece vakit kaybı. Onlar sadece boşlukta olduğunda yeni birini bulana kadar şöyle bir yokluyorlar o kadar. Bu sizi istediklerinde değil. Sonra tekrar gidiyorlar. Onun her söylediğinden pişman mı, dönmeyi istiyor mu diye ima çıkarmak sadece züğürt tesellisi. Hatayı kendinizde de aramayın çünkü hicbirsey tek taraflı değildir. Yapılacak tek şey yepyeni bir sayfa açmak. Yeni insanlarla yepyeni temiz bir sayfayla hayata yeniden başlamak.
Yeniden de sevebilir insan. Günler nelere gebe. Kimbilir kimler çıkar karşınıza. Mutluluk eskilerle olmuyor. Onlarla doğmadınız, onlarsız da yapabilirsiniz. Çocuk da anne mutluysa zaten mutlu büyüyor. Çocuğu bahane etmeyin. Cocuklar daha çabuk toparlıyor kendilerini.
Eskilerle görüşmeyi bırakın. Gururunuz olsun. Eskiler eskide kalsın. Geçmişle de yaşamayın. Geçmişe bakarak geleceği kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…