- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Buna inandı öyle miAy o üye bu üye mi
Ben de diyorum ne ilginç bir kişilik, ilk konusu sorulup duruyor ısrarla cevap vermiyor, kafa hep biryerden baska bir yere atlıyor ama bu üyeyse normaldir.
Konu sahibine kocası biz seninle aşk evliligi yapmadik, mantik evliligi oldu guzel olmadı, o yuzden simdi bosanalım sonra hemen tekrar evlenelim dedi. Cunku bu defa ask ile evlenecegiz dedi.
Biz de kk kadınlari olarak ayaga kalktik ve aklini basina getirmeye calistik, oyle sacmalik mi olur, madem simdi seviyor tamam iste ne bosanmasi ne evlenmesi, adam seni basindan atmak icin yapıyor, sakın maddi olarak her istedigini almadan bosanma dedik. Bu kadar cabucak bosanmak istiyorsa kesin baska biri de var bak dedik.
Konu sahibi inanmadi bize, tepki gosterdi, kocam hakli soyledikleri icime siniyor dedi ve kocasindan bes kurus almadan anlasmali bosandi, tekrar evlenecegiz umidiyle.
Ve sonrasi bu iste, adam tereyagindan kil ceker gibi kurtuldu evlilikten ve tabiki konu sahibiyle tekrar evlenmedi, baska kadinla beraber oldu.
Oglu da eski karisi da umrunda degil, konu sahibi de boyle gelip gelip konular acip duruyor iste.hey Allahim akıl fikir...
Ay o üye bu üye mi
Ben de diyorum ne ilginç bir kişilik, ilk konusu sorulup duruyor ısrarla cevap vermiyor, kafa hep biryerden baska bir yere atlıyor ama bu üyeyse normaldir.
Konu sahibine kocası biz seninle aşk evliligi yapmadik, mantik evliligi oldu guzel olmadı, o yuzden simdi bosanalım sonra hemen tekrar evlenelim dedi. Cunku bu defa ask ile evlenecegiz dedi.
Biz de kk kadınlari olarak ayaga kalktik ve aklini basina getirmeye calistik, oyle sacmalik mi olur, madem simdi seviyor tamam iste ne bosanmasi ne evlenmesi, adam seni basindan atmak icin yapıyor, sakın maddi olarak her istedigini almadan bosanma dedik. Bu kadar cabucak bosanmak istiyorsa kesin baska biri de var bak dedik.
Konu sahibi inanmadi bize, tepki gosterdi, kocam hakli soyledikleri icime siniyor dedi ve kocasindan bes kurus almadan anlasmali bosandi, tekrar evlenecegiz umidiyle.
Ve sonrasi bu iste, adam tereyagindan kil ceker gibi kurtuldu evlilikten ve tabiki konu sahibiyle tekrar evlenmedi, baska kadinla beraber oldu.
Oglu da eski karisi da umrunda degil, konu sahibi de boyle gelip gelip konular acip duruyor iste.hey Allahim akıl fikir...
Evet niyetli benceNafakanın süresi doldu artırması gerekiyor.konu ordan açıldı.bunun iki tane evi var.ben boşanınca kiraya çıkmıştım arabam yok.iyi bir evde de oturmuyorum.çocuğum daha iyi evde oturabilirken malesef benim imkanım buna yetiyor.babasının evi de boş boş duruyor.haftada sadece 2 gün kalıyormuş.dedi ki bana evi temiz kullanacağını bilsem gel otur derim dedi ama ailem de tepki gösterir hem ben de haftada 2 kalıyorum evde dedi.ayrıca ben onun şehrine eş durumu tayiniyle gelmiştim.boşandıktan sonra dönmedim memlekete ama dönme ihtimalim de var.ben de dedim ki ya belki gerek kalmaz iyi bir eve çıkmaya memlekete dönerim dedim sen bilirsin senin hayatınndedi ama böyle merkezi bir yere tayinin zor çıkar vs dedi.açıkçası çocuktan dolayı tayin istememi istemiyor hani ondan ayrı kalmayayım diye ama açık açık da tayin isteme demiyor.sizce bu adamın dönme niyeti mi var?
Utansa sayısız üyelik alır mı?Utanmıyorsunuz demi insanlarla dalga geçmeye?
Yoksa bu o malum şahıs mı? Kocasından boşandığı halde boşanmamış gibi konular açanUtansa sayısız üyelik alır mı?
Bu soruyu bize sorduğu zamak coktaaaan boşanmıştı.bosanalım sonra hemen tekrar evlenelim dedi. Cunku bu defa ask ile evlenecegiz dedi.
Biz de kk kadınlari olarak ayaga kalktik ve aklini basina getirmeye calistik, oyle sacmalik mi olur, madem simdi seviyor tamam iste ne bosanmasi
Desrek alıyorum diyor. Hem terapi hem de ilaç desteğiKonu sahibinden ben de aşırı sıkılmış olmakla birlikte olur ya ciddiye alır diyerek psikolojik destek almasını yazmak istiyorum.
Hem kendi için, hem çocuğu için, ama en çok kendi için.
Ömür kısa. Birisine, bir olaya saplanarak geçirmek için çok kısa.
Burada verilen önerileri, yazılanları dikkate almadı ve başı çok ağrıdı. Bari kendini bir toparlasın, bundan sonra bir şey sorduğunda "aman yine mi sen" denmeden cevap yazılabilmesi için hiç olmazsa toparlasın.
Burası sanal, evet, ama en dürüst tavsiyeler buradan çıkıyor. Birbirimizi tanımıyoruz, birbirimize kinimiz yok, kıskançlığımız yok, haliyle mantıklı şeyler yazıyoruz. Birimizin aklına gelmeyen başkasının aklına geliyor. Bu yüzden konu sahibi yazılanları ciddiye al, psikolojik destek al, eski eşi unut, yoluna bak.
Daha neler yaptı bu kadına. Bu sizin bildiğiniz hikâyenin finali sadece...Ay çok üzüldüm...Bunu gerçekten yaşamamış,inanmamış olsun Allahım...canı sıkıldıkça böyle habire konu açıyor olsun...O bile ok benim için...Bu olmasın da...
Çok şaşırdım gerçekten, devlete mi gidiyor acaba, vakit olarak doktor dinleyemeden ilaç mı yazıyor acaba? Öyleyse eğer konu sahibi, devlete gidiyorsanız ondan gelişme gösteremiyor olabilirsiniz. Bazı özel hastanelerde psikoloji bölümleri oluyor, dışarıdaki psikolog/psikiyatr seanslarından daha uygun fiyata oradan destek alabilirsiniz. Sizi dinleyecek, ilaçtan ziyade konuşmayla da destek olacak birilerine ihtiyacınız var.Desrek alıyorum diyor. Hem terapi hem de ilaç desteği
Ama yerinde sayıyor . Asla ilerleme yok.
Bana özelden yazmıştı. Doktoruna söyle belirgin bi düzelme hissetmediğini doktorun bilsin demiştim ama beni dinlediğini sanmıyorum.
Üzülmüştüm kendisine. Gerçekten yardıma ihtiyacı var. Ama elimden bi sey gelmiyor.
Eski olayları sürekli güncel gibi anlatan da mı bu üyeydi?Bu soruyu bize sorduğu zamak coktaaaan boşanmıştı.
Geçmişte olan meseleleri güncelmiş gibi soruyor .
Yani biz ona hayır öyle şey mi olur derken o çoktan boşanmıştı.
Benzer bir şekilde konu açmıştı. Hamile bir kadın mağaraya götürülür mü diye. Kocası bunu hamileyken magaraya götürmüş. Bunu yeni bir olaymış gibi anlatıyor.
Aslında çocuk doğdu büyüdü. Bu kadın boşandı. Ama konuyu okuyunca sanki güncel bir şeyden bahseder gibi yazıyordu.
Ya zaman algısında bir sorun var ya da ciddi bir travma kaldi boşanmadan sonra.
Bi de nasılsa geri evleneceğiz diye kandigi için hiçbir sey talep etmemiş. Bebek 8 aylıkken adam boşamış bunu hiçbir şey vermeden. Haksızlığa uğradım diyor sindiremiyor.
Gerçekten durumu iyi değil. Kendisi ile konuştum 1 kere. Durumun ciddi
doktora terapiden ve ilaçlardan istediğin sonucu alamadığını söyle dedim ama sanırım dikkate almamış.
Kendisi öğretmen bi de. Adam da eğitimli prestijli bi meslek sahibiydi ama hatırlamıyorum . Adamin ciğerini kediye versen yemez o kadar aşağılık bir yaratık.
Neler yapti?Daha neler yaptı bu kadına. Bu sizin bildiğiniz hikâyenin finali sadece...
Çok fazla konusu vardı aslında.Neler yapti?
Ay bir de surekli 2 kez evlenmis 2 cocuklu adamla evlenilir mi diyen bir kisi vardi.Çok fazla konusu vardı aslında.
Hepsi çok üzücüydü. Ama 1 tanesi çok şaşırtmıştı beni. Konu sahibinin tuvalete gitme saatine karışıyordu. Sabahsabah tuvalete mi gidilir diye hirpaliyordu.
8 aylık bebekle terk etti bu kadını ve maddi olarak bir hiç bile vermedi.
Aslında eminin ki şuurunu bu kadar kaybetmesinin sebebi bu kocaydi. Ama yine de ona saplanıp kaldı.
Öğretmen konu sahibi. Adam şiddet uyguluyordu yanlış hatırlamıyorsam ama dahasi adam ciddi manipüle ediyordu. Kadın hep kendinde sorun var sanıyordu.
Yaptığı yemekten temizliğe tuvalete gittiği vakte kadar her şey ama her şey sorun oluyordu ve hesabini vermesi gerekiyordu.
Adamin 2.eşi kendisi bu arada. Adam daha önce de boşanmış. Ordan da çocuğu var.
Bi de adamin 3.ye evlenmesinden ciddi anlamda korkuyor.
Çünkü tedavisine sadık kalmıyordu ilaçlarını düzenli almıyordu bunu da kendisi söylemişti.Desrek alıyorum diyor. Hem terapi hem de ilaç desteği
Ama yerinde sayıyor . Asla ilerleme yok.
Bana özelden yazmıştı. Doktoruna söyle belirgin bi düzelme hissetmediğini doktorun bilsin demiştim ama beni dinlediğini sanmıyorum.
Üzülmüştüm kendisine. Gerçekten yardıma ihtiyacı var. Ama elimden bi sey gelmiyor.
Korktuğu şey adamın kendisini böyle şerefsizce kandırıp tekrar mutlu olma ihtimali aslında. İstiyor ki adam pişman olsun sürünsün ona geri dönsün ama kendisi kabul etmesin.Bi de adamin 3.ye evlenmesinden ciddi anlamda korkuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?