Sizce eski eş neden böyle söylüyor?

Buna inandı öyle mi
Bununla çocuk avutamazsin ama koca kadını kandırdı mi. İnanılmaz gerçekten

Ay çok üzüldüm...Bunu gerçekten yaşamamış,inanmamış olsun Allahım...canı sıkıldıkça böyle habire konu açıyor olsun...O bile ok benim için...Bu olmasın da...

Evet niyetli bence

Neden psikolojik destek almıyor ısrarla anlamıyorum
Kendin için yapmıyorsan çocuğun için yap
Çocuğa yazık zaten babadan hayır yok bari sen aklı başında ol

Adamın geri adım attığı falan yok.
Bazen beynimiz geviş getirir, sizinki de o hesap.
Benim ex boşanma sonrası ısrarla birliktelik bile teklif etti, ki bu yarım ağızla şu evde kalabilirsin demekten çok öte bişey.
Ona rağmen birleşme umudu görmüyorum.
Öldü gitti artık benim için, cesetle olur mu hiç öyle şey.
Kapattığınız kapının eşiğinde beklemeyin.
Yolunuzu çizin.

Konu sahibinden ben de aşırı sıkılmış olmakla birlikte olur ya ciddiye alır diyerek psikolojik destek almasını yazmak istiyorum.
Hem kendi için, hem çocuğu için, ama en çok kendi için.
Ömür kısa. Birisine, bir olaya saplanarak geçirmek için çok kısa.

Burada verilen önerileri, yazılanları dikkate almadı ve başı çok ağrıdı. Bari kendini bir toparlasın, bundan sonra bir şey sorduğunda "aman yine mi sen" denmeden cevap yazılabilmesi için hiç olmazsa toparlasın.

Burası sanal, evet, ama en dürüst tavsiyeler buradan çıkıyor. Birbirimizi tanımıyoruz, birbirimize kinimiz yok, kıskançlığımız yok, haliyle mantıklı şeyler yazıyoruz. Birimizin aklına gelmeyen başkasının aklına geliyor. Bu yüzden konu sahibi yazılanları ciddiye al, psikolojik destek al, eski eşi unut, yoluna bak.

bosanalım sonra hemen tekrar evlenelim dedi. Cunku bu defa ask ile evlenecegiz dedi.

Biz de kk kadınlari olarak ayaga kalktik ve aklini basina getirmeye calistik, oyle sacmalik mi olur, madem simdi seviyor tamam iste ne bosanmasi
Bu soruyu bize sorduğu zamak coktaaaan boşanmıştı.

Geçmişte olan meseleleri güncelmiş gibi soruyor .

Yani biz ona hayır öyle şey mi olur derken o çoktan boşanmıştı.

Benzer bir şekilde konu açmıştı. Hamile bir kadın mağaraya götürülür mü diye. Kocası bunu hamileyken magaraya götürmüş. Bunu yeni bir olaymış gibi anlatıyor.

Aslında çocuk doğdu büyüdü. Bu kadın boşandı. Ama konuyu okuyunca sanki güncel bir şeyden bahseder gibi yazıyordu.

Ya zaman algısında bir sorun var ya da ciddi bir travma kaldi boşanmadan sonra.

Bi de nasılsa geri evleneceğiz diye kandigi için hiçbir sey talep etmemiş. Bebek 8 aylıkken adam boşamış bunu hiçbir şey vermeden. Haksızlığa uğradım diyor sindiremiyor.

Gerçekten durumu iyi değil. Kendisi ile konuştum 1 kere. Durumun ciddi
doktora terapiden ve ilaçlardan istediğin sonucu alamadığını söyle dedim ama sanırım dikkate almamış.

Kendisi öğretmen bi de. Adam da eğitimli prestijli bi meslek sahibiydi ama hatırlamıyorum . Adamin ciğerini kediye versen yemez o kadar aşağılık bir yaratık.

Desrek alıyorum diyor. Hem terapi hem de ilaç desteği
Ama yerinde sayıyor . Asla ilerleme yok.

Bana özelden yazmıştı. Doktoruna söyle belirgin bi düzelme hissetmediğini doktorun bilsin demiştim ama beni dinlediğini sanmıyorum.

Üzülmüştüm kendisine. Gerçekten yardıma ihtiyacı var. Ama elimden bi sey gelmiyor.

Ay çok üzüldüm...Bunu gerçekten yaşamamış,inanmamış olsun Allahım...canı sıkıldıkça böyle habire konu açıyor olsun...O bile ok benim için...Bu olmasın da...
Daha neler yaptı bu kadına. Bu sizin bildiğiniz hikâyenin finali sadece...

Çok şaşırdım gerçekten, devlete mi gidiyor acaba, vakit olarak doktor dinleyemeden ilaç mı yazıyor acaba? Öyleyse eğer konu sahibi, devlete gidiyorsanız ondan gelişme gösteremiyor olabilirsiniz. Bazı özel hastanelerde psikoloji bölümleri oluyor, dışarıdaki psikolog/psikiyatr seanslarından daha uygun fiyata oradan destek alabilirsiniz. Sizi dinleyecek, ilaçtan ziyade konuşmayla da destek olacak birilerine ihtiyacınız var.

Eski olayları sürekli güncel gibi anlatan da mı bu üyeydi?
Ay ben orasını kaçırmışım bakın, onu başka bir uye saniyordum. Sanirim her konuyu baska bir nickname ile açıyor o yuzden yetisemiyoruz.

Bu nasıl bir ruh hali ama ya , surekli eskileri acip acip sorular sormak, gercekten gerilim filmi gibi insanın tuyleri diken diken oluyor karsi tarafin ruh halini dusundukce.
Eminim konu sahibi bu psikolojiyle iyi bir egitimci de olmuyordur, mutlaka ve acilen tedavi olmali.

Bana pek dönmek istiyor gibi gelmedi açıkçası.

Edit: ay bi dakika devamını okumamışım hiç neler olmuş böyle

Çok fazla konusu vardı aslında.

Hepsi çok üzücüydü. Ama 1 tanesi çok şaşırtmıştı beni. Konu sahibinin tuvalete gitme saatine karışıyordu. Sabahsabah tuvalete mi gidilir diye hirpaliyordu.

8 aylık bebekle terk etti bu kadını ve maddi olarak bir hiç bile vermedi.

Aslında eminin ki şuurunu bu kadar kaybetmesinin sebebi bu kocaydi. Ama yine de ona saplanıp kaldı.

Öğretmen konu sahibi. Adam şiddet uyguluyordu yanlış hatırlamıyorsam ama dahasi adam ciddi manipüle ediyordu. Kadın hep kendinde sorun var sanıyordu.
Yaptığı yemekten temizliğe tuvalete gittiği vakte kadar her şey ama her şey sorun oluyordu ve hesabini vermesi gerekiyordu.

Adamin 2.eşi kendisi bu arada. Adam daha önce de boşanmış. Ordan da çocuğu var.

Bi de adamin 3.ye evlenmesinden ciddi anlamda korkuyor.

Ay bir de surekli 2 kez evlenmis 2 cocuklu adamla evlenilir mi diyen bir kisi vardi.
Biz de bahsettigi gibi 2 cocuklu adayi var heralde diye dusunup o sekilde yorumlar yapmistik.
Konu sahibi evlenilmez deyince seviniyor, evlenilir deyince uzuluyordu.
Megerse kocasi birisiyle evlenmek isterse, onla evlenen kadin cikar mi diye konu acmis ve bizim yorumlarimizla istatistik tutuyordu resmen.
O da bu uyeydi degil mi.

Son düzenleme:
Çünkü tedavisine sadık kalmıyordu ilaçlarını düzenli almıyordu bunu da kendisi söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…