- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Çok uzun süredir düşünüyorum. Yeltenip yeltenip vazgeçiyorumBu bizim dusuncemızle alacagınız bir karar degıl.
Sonuctan memnun kalmaz veya alısamassanız tek basınıza aglayacaksınız.
İyi dusunun.
Gayet güzel ama önden yandan güzel olmayan bir burna sahibimGayet guzel bir burunun varken neden yaptirasin?hafif kemer diyorsun da estetikle.herkes ayni burunu yaptiriyor cok yapay duruyor yuzu gosteren burundur sistemi cokertme durup.dururken...ayrica olupta nefes problemi yasayan insan cok
Anlıyorum seni oyle bır anda karar verilecek bir sey degıl zaten.Çok uzun süredir düşünüyorum. Yeltenip yeltenip vazgeçiyorum
riskleri google'dan okuyabilirsiniz ya da doktora danışabilirsiniz.ama yaptır ya da yaptırma demek bizim haddimize değil.Kızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
Geçmiş olsun umarım ikincisi daha başarılı olurBenimde kemerli ve yamuk bir burnum vardı ve estetik yaptırdım. Nefes alma problemimde vardı ama ben daha çok estetik için yaptırmıştım. Tek tavsiyem doktoru çok iyi araştırın. Yaptığı ameliyatların öncesini sonrasını görün. Ben şimdi 2. Ameliyat için iyi bir doktor araştırıyorum. Ama etrafımda burun estetiği olupta memnun kalan ve tekrar yaptırmasına gerek kalmayan bi çok kişi var
Okuyorum uzun zamandır. Teşekkür ederimAnlıyorum seni oyle bır anda karar verilecek bir sey degıl zaten.
Burun estegı ile Bı cok konu var sitede.
Yaptıran insanların actıgı konular
İstersen onları oku.
Dolgu burnu büyütüyorRahatsız olduğunuz hafif şeylerse önce burun dolgusu ile düzelttirmeyi deneyebilirsiniz. Üstelik etkisi de kalıcı değil.
Teşekkürler inşallahGeçmiş olsun umarım ikincisi daha başarılı olur
Kimi buruna ameliyat yapmaya bile gerek kalmıyo dolgu yaparak oranlıyolar. Çok kafanıza takıyosanız araştırın. Ha ben olsam korkardım ameliyattanKızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?