- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.190
- 158
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
34 yaşındayım ,sanki geç kalmışım gibi hissediyorum...özellikle düğün fotoğraflarimdan bile nefret edince çok pişman oldumYaş kaç? Bn 40 da yaptırdım gayet iyi oldu eskisinden
Oy hiç bişey değil. En az 20 senen daha var keyifli fotolara34 yaşındayım ,sanki geç kalmışım gibi hissediyorum...özellikle düğün fotoğraflarimdan bile nefret edince çok pişman oldum
Çok teşekkür ederimOy hiç bişey değil. En az 20 senen daha var keyifli fotolara
Üçüzlerim 2 yaşa gelmemişlerdi henüz. Hiçbir sıkıntı olmadı. Sadece işinin arkasında duracak dürüst bir dr bulunÇok teşekkür ederimbu aralar ciddi ciddi dusunuyorum,siz nerde yaptırdınız ,hangi ilde
Güle güle kullanın,bir de ucuzleriniz varmis.tebrik ederim siziÜçüzlerim 2 yaşa gelmemişlerdi henüz. Hiçbir sıkıntı olmadı. Sadece işinin arkasında duracak dürüst bir dr bulun
Ankara da yaptırdım. Çok iriydi top gibi.
Ya sağlık sıkıntım vardı burnum tıkalıydı artık mecburen yaptırdım kesinlikle hiç müdahele edilmesin sadece kemer düzeltilsin dedim ve doktor öyle yaptığını söylüyor. Siz niye olmuştunuz?Eğer sağlık sorununuz yoksa yaptırmayın derim burun ameliyatı olmuş biri olarak..
En küçük operasyonun bile her zaman riskleri vardır.Kızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
Ya sağlık sıkıntım vardı burnum tıkalıydı artık mecburen yaptırdım kesinlikle hiç müdahele edilmesin sadece kemer düzeltilsin dedim ve doktor öyle yaptığını söylüyor. Siz niye olmuştunuz?
Yaa ben de bu yaplanma meselesinden korkuyorum. Artık çok geç yapacak bir şey yok maalesef. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalıBende nefes alıp verirken çok skntı yaşıyordum artık o yüzden oldum ameliyt travmatik burunlar tam düzelme olmuyor demişti Dr m yandan çok güzel ama önden hafif eğrilik hala var artı olarak kuru cildim baya yaglandi
Foto paylaştı mı konu sahibi?
Yaa ben de bu yaplanma meselesinden korkuyorum. Artık çok geç yapacak bir şey yok maalesef. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?