- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Öyle mii diyorsunuzAbi estetik bir ameliyat olmayan konusmasin lutfen ya ,riskleri var agrisi sizi dinmiyor belirli sure sonra bir falso verebiliyor ,burun ameliyatlarina gogus ameliyatlarina sahidim sonuclari bir gorsen aklindan gecirmezsin.(burun icin)ustelik inanilmaz yapay duruyor ...neyse yaa
Yaa benim çok kötü değil ama güzel de değil o yüzden şu süreçte ameliyat olmak için çok uygun. Evdeyim hazır önümüzdeki ayBurnunun çok büyük problemi yoksa oynanmamalı bence. Karakter katar yüzüne hafif kemer. Ben yaptırdım ama kocamannn etli bir burnum vardı. Önden 2 ye ayrık gibiydi. Şu an çok doğal ve güzel oldu ama selfielerde biraz yamuk çıkıyor uğraşıyorum çoktandır. Yüzde 80 memnunum. Selfie çekilmezsem sorunum yok
Seni mutsuz ediyorsa madden de sıkıntıya düşürmeyecekse yaptır. Ama tutulan bir dr dan bu sene artık amliyat için randevu alamazsın bil. Tahminim en erken ocak gibi olur. Ayrıca Revizyon da çok daha pahalı bunu da unutma. Herşey umdupun gibi olsunYaa benim çok kötü değil ama güzel de değil o yüzden şu süreçte ameliyat olmak için çok uygun. Evdeyim hazır önümüzdeki ay
Çarşamba oluyorum şuan gelişen bir durum umarım iyi olur. Nefes sıkıntısı da vardı pek değiştirmeden kemeri de alacağımSeni mutsuz ediyorsa madden de sıkıntıya düşürmeyecekse yaptır. Ama tutulan bir dr dan bu sene artık amliyat için randevu alamazsın bil. Tahminim en erken ocak gibi olur. Ayrıca Revizyon da çok daha pahalı bunu da unutma. Herşey umdupun gibi olsun
bir yakınım yaptırdı. çocukluğunu bilirim. ha kötü de olmadı. ama artık onunla konuşurken bir yabancıyla konuşuyormuşum gibi hissediyorum. yüz ifadesi her şeyi değişti...Kızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
Yaa ben çarşamba olacağım ani gelişen bir olay. O yüzden bu tarz şeyleri okurken üzülüyorum. Ben ifademin değişmesini hiç istemem.bir yakınım yaptırdı. çocukluğunu bilirim. ha kötü de olmadı. ama artık onunla konuşurken bir yabancıyla konuşuyormuşum gibi hissediyorum. yüz ifadesi her şeyi değişti...
Çok ilginç. Bir kere şu anda korona testi olmadan hiçbir ameliyat duymadım ki o da 2 günde sonuçlanıyor en erken. Nasıl çarşamba ameliyat?Çarşamba oluyorum şuan gelişen bir durum umarım iyi olur. Nefes sıkıntısı da vardı pek değiştirmeden kemeri de alacağım
Ciddi bir rahatsızlığınız yoksa burun dolgusu yaptırmak en mantıklısıKızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
ben yaptırdım cok memnunum ıyıkı de yaptırmısım.Kızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
Yaaa çok sevindim. Ben de yarın olacağım bakalım.ben yaptırdım cok memnunum ıyıkı de yaptırmısım.
Estetik uyuşturucu mu ki bir yaptıran bir daha yaptırsınKızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
Ay hadi bakalıminşallah su gibi cabucak geçiversin.Bu arada ben ameliyata,eski halinden daha iyi olucak mantığı ile girdim.Ameliyattan sonra hiç ağrım sızım falan da olmadı.Bu arada sana tavsiye ameliyattan sonra burnuna koyman için getirdikleri buzları asla yuzune koymamazlık etme.O sayede hıc morarmadımYaaa çok sevindim. Ben de yarın olacağım bakalım.
Çok teşekkür ediyorum mutlaka koyacağım. Sizin gibi mutlu olurum ben de inşallah. Siz ne zaman oldunuz?Ay hadi bakalıminşallah su gibi cabucak geçiversin.Bu arada ben ameliyata,eski halinden daha iyi olucak mantığı ile girdim.Ameliyattan sonra hiç ağrım sızım falan da olmadı.Bu arada sana tavsiye ameliyattan sonra burnuna koyman için getirdikleri buzları asla yuzune koymamazlık etme.O sayede hıc morarmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?